Een warm kerstfeest


Ik wens iedereen een warm kerstfeest! Geniet van twee mooie kerstdagen en als je een kersttrui gaat dragen dan kun je, mocht de weersvoorspelling kloppen, naar alle waarschijnkheid de verwarming uitschakelen.

De ansichtkaart met daarop een kersttrui is getekend door Het Paradijs.
In Amerika zijn al enkele jaren de ‘lelijke’ kersttruien een grote hit. Er zijn zelfs webwinkels waar je truien met gebreide kerstfiguren als sneeuwpoppen en -sterren, kerstbomen en -mannen kunt kopen. In 2008 toen Clarissa en George Truijillo zelf geen goede truien konden vinden voor hun jaarlijkse ‘lelijke kersttruien’-feest begonnen zij met de webwinkel Ugly Sweater Store. Meer ‘lelijke’ kersttruien zijn te vinden bij Ultimate Ugly Christmas

14 gedachten over “Een warm kerstfeest

 1. Berthi ik zie jou echt niet in zo’n UGLY trui lopen !! al is het allemaal wel grappig.
  (nog laat op…zit naar de Nachtmis te luisteren en te kijken !!) net terug van een hele mooie viering met medewerking van het koor SALEM o.l.v. Dirk Zwart… ze worden ieder jaar beter…..bijna op Engels Niveau !!

 2. Na een drukke oppasdag gisteren ben ik de kerstmorgen begonnen met de c-d Christmas carols van het Kings college Cambridge.
  @Licia ,helemaal engelse sfeer!

 3. Wat leuk, ik krijg meteen het beeld voor me uit Bridget Jones Diary, waarin haar grote liefde (natuurlijk de acteur Colin Firth!) ook in zo’n trui – met rendier als ik me niet vergis – rondloopt, gekregen van zijn moeder ;)! Aan het einde van de film krijgt zij er dan ook eentje.. erg leuk!! Jij ook heel fijne Kerstdagen gewenst en lieve kerstgroet!!

 4. Gisterenavond luisterde ik ook naar King´s College, Ieder jaar weer het begin dan echt kerst voor mij, allemaal hele fijne dagen, Basje

 5. P.S. en voor alle lezers bij Berthi een heel fijn kerstfeest.

 6. zalige kerstdagen en een gelukkig gezond 2013

  wat een geweldige traditie

 7. Dag Berthi,
  Nog een fijne 2e kerstdag toegewenst !
  Groet Margriet

 8. Wat ontzettend leuk zo’n foute kekke Christmas sweater! Komt zeker op mijn verlanglijstje voor volgend jaar. Wens jou alle goeds voor 2013 met heel veel fijne momenten, veel inspiratie en alles n goede gezondheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *