Winterweer


Sneeuw, sneeuw en nog meer sneeuw. Het hield niet op vandaag. Van de vroege ochtend tot zeer laat in de middag sneeuwde het onafgebroken. Mij zag je dus geen voet buiten de deur zetten en zodoende maakte ik het eerste sneeuwkiekje van deze winter vanuit de warme huiskamer.

7 gedachten over “Winterweer

  1. Hier was het weinig , maar werd door de auto´s , fietsen en strooien een troep. Ik kom niet meer in het park voor een sfeervol winterplaatjes, Deze foto kun je zo gebruiken als kerstkaart, wat een kussen op he bankje. Hier nu koud en helder,. Fijn winterweekend, Basje

  2. Prachtige foto Berthi! Hier ook wat sneeuw, maar dat lijkt inmiddels allemaal al weer verdwenen 🙁

  3. Hoe is het mogelijk! Op die korte afstand zo veel verschil. Hier maximaal 2 cm. Waar het bij elkaar gewaaid is wat meer.

  4. Gelukkig konden wij weg met een uurtje vertraging met het vliegtuig vanaf Rotterdam.

    En waar wij anders drie kwartier over doen. nu dik anderhalf uur om er te komen.

    Vliegtuig sneeuwvrij gemaakt, konden wij gelukkig vertrekken. En kwamen heerlijk in het zonnetje terecht. En nu terug, de kerstspullen nog opzoeken en kaarten nog schrijven hopelijk komen ze op tijd.

    Kaart voor jou is mee naar Nederland gekomen.Want postzegels moest in sigarenzaak gekocht worden. Zo vreemd dat ze die niet verkopen bij de kaarten in het buitenland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *