Textielpost – William en Kate


Peter: ‘Stansted Airport 25-09-2012. Op de terugreis uit Londen voor een zakenbezoek, kwam ik deze kaarten tegen van het huwelijk van Kate en William. Ze hadden heel veel kaarten van de koninklijke familie, maar deze waren in “dracht”.’


Eerder ontving ik een kaart van het bruidspaar die verstuurd was door de collega van Peter uit Royal Tunbridge Welles. In deze log lees je meer over de kleding van het bruidspaar.

Vandaag zijn prins William en Catherine, de hertogin van Cambridge, wederom wereldwijd het middelpunt van de belangstelling. Officieel werd bekend gemaakt dat het paar hun eerste kindje verwacht. Volgens een woordvoerder is de hertogin van Cambridge in een ziekenhuis in Londen opgenomen met acute ochtendmisselijkheid en zal ze daar naar verwachting een paar dagen blijven. Het Britse Koninklijk Huis meldt dat de zwangerschap nog in een ‘heel vroeg stadium’ is. Haar ochtendmisselijkheid en het ziekenhuisbezoek zouden de royals hebben gedwongen om de zwangerschap snel bekend te maken. De nieuwe koninklijke baby wordt de derde in de lijn van de Britse troonopvolging. De wet is ruim een jaar geleden zo aangepast dat de eerste baby van William en Kate recht heeft op de troon. Toen werd besloten dat het oudste kind van de Britse koning of koningin de troonopvolger wordt, ongeacht of het een jongen of een meisje is.

5 gedachten over “Textielpost – William en Kate

  1. Ik heb echt medelijden met het stel! Ze kunnen nou werkelijk helemaal niks zonder dat het in de ‘pers’ terechtkomt. Voor geen goud zou ik met Catherine willen ruilen.

  2. @Mieke S, ik denk dat er weinig mensen zijn die graag in de plaats van Kate zouden willen staan.

  3. Wat komt het kant op de eerste foto mooi tot zijn recht.
    Nu is ze misselijk en de hele wereld leeft mee.

  4. wat een william & kate gekte he. ik las ergens dat er zelfs een speciale app is waar je meteen de winkel/ontwerper kan vinden waar de nieuwste kleren van kate te koop/gemaakt zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *