Textielpost – Peru III


Mico: ‘Na een lange tijd via jou weblog ben ik toch in Urubamba bij Lisette Verkerk gekomen, en het is geweldig indrukwekkend hier. Wij leren o.a. wolverven, bandweven, spinnen, chullo mutsjes breien, zoals de Hoogland Indianen het doen. Allemaal van de lama’s die hier zijn. Het is ook een natuurlijke ontdekkingsreis. Van alles maken ze mooie dingen.’
Lidy: ‘Tegelijk met Mico in Peru. Dus hebben we samen deze kaart uitgezocht. Hopelijk komt die aan en zien we hem op je blog terug.’

Gelukkig is deze schitterende textielkaart met de mooie postzegels aangekomen en nu eindelijk te zien op mijn blog. Het is niet de eerste keer dat het indrukwekkende land Peru op mijn blog wordt genoemd. Eerdere textielkaarten uit Peru kun je hier en hier bekijken.

7 gedachten over “Textielpost – Peru III

  1. Lisette en Octavio zijn dit hele jaar nog in Nederland. Kijk op de site van Lisette en je kunt nu ze in Nederland zijn ook nog technieken leren uit Peru.

  2. @elma, het is geweldig dat Lisette en Octavio de technieken willen overbrengen naar belangstellenden. Hoe meer mensen bepaalde technieken beheersen, hoe beter. Het gaat er toch om dat de oude handwerktechnieken niet verdwijnen, maar blijven bestaan! Ik ben een enorme voorstander om kennis te delen.

  3. Helemaal mee eens Berthi!
    Wat een mooie kaart weer. Is het mogelijk om hem groter te zien? Vooral de postzegels intrigeren me.

  4. PS: DH die naast me zit heeft de oplossing: ctrl+ maakt groter en ctrl- maakt kleiner en het werkt nog ook!

  5. Berthi dan zij Mieke S en haar DH kan ik nu je blog lezen zonder loupe ,DH van Mieke Je bent de beste. Basje

  6. @Basje, ja, een geweldige tip van de man van Mieke S. Ik wist het ook niet en heb het gelijk uitgeprobeerd! Super!

    Mieke S, bedank je man voor deze geweldige tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *