Sinterklaas aangekomen in Roermond


Vanmiddag arriveerde Sinterklaas met zijn stoomboot aan de Roerkade in Roermond. De goedheiligman heeft zijn paard Amerigo, zijn Pieten en de cadeautjes voor de kinderen uiteraard meegenomen uit Spanje. De muziekpieten zijn ook van de partij om de komende weken de sinterklaasliedjes weer in het land te laten klinken.


Laten we hopen dat we de kans krijgen om mooie sinterklaasetalages te bewonderen. Heerlijk om met je neus tegen de ruiten van een etalage te staan. Mij lukte het vanmiddag al bij de Bijenkorfetalage in Eindhoven.

Wil je de betekenis van de kleding van Sint en Piet nog eens nalezen, ga dan naar deze log.

2 gedachten over “Sinterklaas aangekomen in Roermond

  1. Zat ik zomaar weer in 2006 op je blog met alle wetenswaardigheden over de out-fit van Sint en Piet.
    Heel leuk !!

  2. Voor het eerst sinds jaren heb ik weer eens op tv naar de aankomst gekeken. Mijn dochter en schoonzoon stonden met hun 4 koters tussen het publiek. Moest toch kijken of ik ze zou zien….Op een gegeven moment zeiden we tegen elkaar: als we nou gewoon morgens eens naar ze toegaan, dan zien we ze ook 🙂
    Maar het was wél leuk op tv!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *