Studentenkamer


Amper een maand geleden ging Thijmen na een tip voor de eerste keer naar een kijkavond voor een studentenkamer in Eindhoven. Hoe groot is de kans dat hij dan toevallig de nieuwe bewoner mag worden? Zo’n dertien studenten maakten op de bewuste avond een kort praatje met de bewoners van het huis. Allemaal zaten ze smachtend te wachten op een studentenkamer in Eindhoven en laat Thijmen nu de grote bofkont zijn!


Het afgelopen weekend stond in het teken van poetsen en inrichten. De bekende Klippan bank staat er, het bureau, de koelkast, de tv, de boekenkast, de salontafel, de linnenkast en uit de nieuwe textielcollectie van IKEA werd het Lappljung Rand dekbedovertrek gekozen.


Tja, en iedereen heeft zo zijn eigen verzamelgebied. De vorige kamerbewoner hield van een biertje en vond het vervolgens leuk om de lege flesjes van een apart biermerk te bewaren!

11 gedachten over “Studentenkamer

 1. Ziet er strak maar toch gezellig uit…Laat hij de lege Bier flesjes verzameling staan ?? gek dat de vorige eigenaar ze achter liet… had zeker een nieuwe “liefde”gevonden !!

 2. leuke kamer en als ik dan denk aan het kamerwonen 60 jaar geleden !!!!!om jaloers op te worden Thijmen,

 3. Berthi@ Zo gaat dat, de jeugd vliegt uit.
  Het scheelt Thymen heel wat drinkwerk om de collectie bierflesjes leeg te drinken, of gaat hij ze vullen met schaakstukken.

 4. @Mieke S, laten we hopen dat het zo schoon blijft!

  @Basje, het verschil zal immens groot zijn. Wat dat betreft heeft de jeugd niet te klagen en mogen ze dankbaar zijn dat dit nu allemaal mogelijk is.

  @Elma, hij kan de flesjes gaan vervangen door speciale en bijzondere schaakstukken! Ik zal hem dit voorstel doen!:-)

 5. Wat een mooie, grote kamer !!!
  Prachtig !!! En mooi ingericht !!!

  Veel geluk op de nieuwe kamer !!!

  Annemie en familie .

 6. Wat een bofkont, het ziet er keurig en gezellig uit, héél veel plezier en succes, Caroline

 7. En nu maar hopen dat het een onvergetelijke tijd voor hem wordt waar hij later met veel plezier naar terug zal kijken 🙂

 8. Wat heerlijk dat hij de kamer gekregen heeft. Nu word het genieten. En zo netjes houden zo geweldig zijn.Of gaat mams af en toe langs lijkt mij niet.

  Thijmen succes met je nieuwe HOME.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *