Boer zoekt vrouw

Voor het zesde seizoen is het televisieprogramma Boer zoekt Vrouw van start gegaan. We leven mee met de boeren die hun toekomstige boerin hopen te vinden via het datingprogramma. Ik heb begrepen dat dit seizoen een kleine verandering is opgetreden in het programma doordat een boerin een boer zoekt en een boer, een boer zoekt. Let wel, ik ben geen kenner van het programma. Na alle verhalen die ik las en hoorde via de media werd het dan ook de hoogste tijd om de boeren en de boerin eens te gaan volgen. Voor mij is het een heerlijk uurtje van ontspanning en probeer ik me als ‘stadsdame’ te verplaatsen in het boerenleven. Dat lukt best aardig, want oorspronkelijk kom ik van een dorp en mijn oma en opa leefden op een boerderij. Maar dit terzijde. Laten we eens naar de kleding van de boeren gaan en dan zien we dat de overall de hoofdrol speelt. En Saskia kwam in Callantsoog een texielkaart tegen met deze wapperende werkkleding aan de waslijn voor het project Textielpost. Een prachtig Hollands plaatje!

4 gedachten over “Boer zoekt vrouw

  1. Prachtig die BOLLE BUIZEN !! nu zal ik toch ook nog eens naar B zoekt V
    moeten gaan kijken anders kan ik jullie niet meer volgen…nog nooit gezien..maar ik mis geloof ik niet zoveel ??

  2. ben ook geen volger van het boer/innen programma en de was zo opjagen heb de vaak gedaan, ook overalls en de overhemden en ponnen zodat de wind erin kwam , vind dat nog altijd leuk om te zien, , maar het is zelden geworden dank zij de wasdrogers, Basje

  3. ik ben als geboren Staphorster nog steeds geboeid door het boerenleven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *