Verjaardag 2012


Tjonge tjonge, wat een verwennerij voor mijn verjaardag! Felicitaties via de mail, de brievenbuspost, de telefoon en op dit blog! Een geweldige dag die vergezeld ging met veel zon! Dank, heel veel dank!


De postbode liep afgelopen maandag mijn deur niet voorbij! Kleurrijke kaarten in allerlei formaten vielen op mijn deurmat. Allemaal even mooi! Hilda maakte een fraaie samengestelde kaart en de kaart van Paulie bracht me terug naar het Harten-project.


Is het een bekende stop die Marlies Curfs maakte? Kijk eens hier.


Corrie maakte deze fraaie verfijnde broche in de kleuren die ik praktisch overal bij kan combineren! Ze geeft zelf al een voorbeeld zoals je kunt zien. Een magnifiek idee van versturen!


Hilly was bij de Drvkkery in Middelburg, maar niet voor een boek. Ze vond daar dit leuke typische Hollandse moderne cadeautje. Een broche met een stukje textiel! Prachtige keuze! Ik verblijf graag in ons eigen landje, maar ik geniet ook heel erg van alle textiel over de wereld. Via textielpost kom ik dan ook heel goed aan mijn trekken.

Bij de broche uit Zeeland zat in de envelop de toepasselijke textielkaart van klederdrachten uit alle delen van Zeeland. Rechts op de foto zie je de kaart die te vinden was in het relaxpakket dat ik van de kinderen kreeg. Koffie, wijn, de dvd Intouchables en een boekenbon voor straks als mijn boek af is!


Mieke S ging aan de slag met mooie Staphorster stof en een Staphorster lintje waar ze een ‘nee-dank-u-ik-hoef-geen-plastic-zak-tasje’ van maakte voor kleine boodschappen. Het ontwerp komt van Het Tassenmuseum. Mieke maakte ook nog eens diverse foto’s van de vouwwijze voor dit tasje! Allemaal heel duidelijk. Uiteindelijk heb je dan een klein pakketje. Het is zelfs zo klein dat het tasje in je jaszak past! Super handig!


Een ‘borduursteken’ kaarsenstandaard die uit drie delen bestaat. Jenny vond hem bij de Wereldwinkel. Op de achtergrond zie je de mooie geborduurde kaart van Saskia.


Zo ziet de kaarsenstandaard eruit als je alle drie de delen op elkaar plaatst. Links hiervan zie je de kaart van Jeanny die me ook doet denken aan het Harten-project. Alle hartenontwerpen van de deelnemers zijn nog steeds in de fotogalerie te bewonderen.


Tja, wat doe je als de kaars te groot is voor de standaard? Ga naar Xenos en koop in deze winkel kleine cupjes die de naam kaarsenpassing hebben gekregen. Probleem opgelost!

Dan moet ik niet vergeten om de gedreven en snelle borduurster Liza Bol te noemen die de afgelopen zomermaanden een grote overzichtstentoonstelling van haar werken had in Goes en ook nu weer tijd vond om een kaart te borduren. Als laatste geef ik je de link van The Pianist (Marcel Kuipers). Het afgelopen half jaar kon iedere bezoeker aan de Floriade ’s morgens genieten van zijn muziek in de grote hal. Zijn cd die ik van DinyvS kreeg voor mijn verjaardag is een mooie herinnering aan de Wereld Tuinbouw Expo 2012!


Veel foto’s heb ik gemaakt op de Floriade, maar helaas niet van Marcel Kuipers omdat ik meestal pas later op de dag op de Floriade was zodat Marcel er dan niet meer was. Het voordeel van een seizoenskaart was dat je ook op elk moment van de dag kon gaan en ook nog eens elke dag. Geweldig dat Saskia wél een foto maakte van Marcel en die mag ik hier nu laten zien!

13 gedachten over “Verjaardag 2012

 1. Berthi, nog van harte gefelciteerd met je verjaardag. Eerlijk bekennen dat ik het vergeten ben. Het kerstkaartje voor jou heb ik al in huis, dus laten we hopen dat ik dat niet vergeet. Je bent gelukkig nog flink verwend, leuke kaarten en mooie standaard. Groetjes,

 2. Ben wel wat laat maar nog van harte gefeliciteerd Berthi!
  En wat een prachtige kaarten hebt je gekregen! Dat is genieten!
  Groetjes,

 3. Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag !!!

  Wat een prachtige cadeautjes !!!

  Annemie en Jacques en kinderen.

 4. Heerlijk dat je zo verwend bent, Je had en hebt dat ook volop verdiend, Ga nu maar lekker nagenieten nu Basje

 5. Wat een prachtige collectie wenskaarten.
  Als je ooit een ongelukje met je jas hebt, geen probleem.
  Marlies kan het onzichtbaar stoppen.

 6. Nog hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag. Fijn dat er zoveel lieve mensen op deze dag aan jou gedacht hebben.

 7. Lieve Berthi

  Nog Gefeliciteerd met je verjaardag, heerlijk verwend is toch altijd leuk op de dag dat ze aan je denken,ik ben nog op zoek geweest naar een kaart in Spanje maar niks gevonden als die kaart die ik je vorig jaar stuurde.

  Maar helemaal geen erg in je verjaardag gehad. Dit ben ik dan ook weer. Vergeet dit zo makkelijk.Wist soms niet wat voor dag het was, dit krijg je zonder internet. Kon niks zien en lezen, wel zo fijn voor de boeken en handwerk wat ik bij mij had I reader is dan wel zo makkelijk.

  Ik heb het in mijn agenda geschreven Liefs tot ziens José

 8. Nu toch eindelijk eens bij je verjaardagswensen gekeken en gezien dat je heerlijk verwend bent door je lezers Berthi, zo terecht ook, je bent zelf altijd zo attent en je voegt heel veel toe aan de handwerkwereld, dat willen we op deze manier laten merken.
  Leuk om mijn broche hier te zien en ik ben helemaal wég van de kruissteekkandelaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *