IKEA catalogus 2013


Wat gaat het toch snel, de maand juli 2012 is alweer bijna voorbij en behoort dan tot het verleden. Augustus ligt al op de loer, met de IKEA catalogus 2013 in het vooruitzicht. Het zou leuk zijn als ik net als de voorgaande jaren, de nieuwe IKEA catalogus wederom met een grote plof op mijn deurmat hoor vallen. Met een kopje koffie binnen handbereik, blader ik met veel plezier door het woon- en inspiratieboek. In 1951 begon IKEA met een bescheiden catalogus, maar het Zweedse bedrijf gaat met de ontwikkelingen mee en in 2013 zal de catalogus met een interactieve vorm verschijnen. Zie je op een pagina een kleine afbeelding van een smartphone, dan kun je met je smartphone of tablet over de pagina gaan en extra informatie krijgen. De informatie kan bestaan uit video’s, fotogaleries, tips en trucs of een sfeerimpressie om zo een nog beter beeld te krijgen van wat de mogelijkheden zijn van de IKEA producten. Jammer dat ik geen smartphone en tablet heb…

IKEA zou IKEA niet zijn als ze de nieuwe editie van de catalogus niet bekend zouden maken via de digitale weg. Kijk hier voor een erg leuk promotiefilmpje!

12 gedachten over “IKEA catalogus 2013

 1. We missen heel wat, hè Berthi, zonder zo’n intelligent telefoontje! 😉
  De catalogus van IKEA zal zonder die extraatjes ook leuk zijn om door te bladeren. En op de site zullen ze de bewuste filmpjes en foto’s toch ook wel laten zien bij de producten.

 2. ben net als jij ook verslaafd aan het plaatjes kijken inde d ikke catalogus,Gelukkig kan ik per mail bestellen als ik iets hebben wil uit dit verrassingsboek. Het grote bezwaar van de winkel is dat je eindeloos moet sjouwen voor je het vak dat je nodig hebt vind, Maar vast veel voor- plezier Fijne zondag Basje

 3. We worden wel heel erg ouderwets zo zonder smartphone en tablet! Hopelijk is dit voor Ikea het begin van het afschaffen van de papieren catalogus. Ik vind het altijd zo jammer, al dat kleurendrukwerk voor de (uiteindelijk) oud-papierbak. Ze hebben wel leuke dingen bij Ikea als je al het gesjouw ervoor over hebt.

 4. Oh nee, laat Ikea alsjeblieft de catalogus houden… zelfs voor mij die heus wel snapt dat hier toch helaas hele bossen voor gekapt moeten worden… Ik kan er heel erg van genieten om hem regelmatig door te kijken, zelfs nu nog haal ik met enige regelmaat een oud exemplaar uit de mand om daar iets in terug te zoeken! Maar enige terughoudendheid in het royale uitdeelsyteem is misschien wel wenselijk. Nu ontvangen hoopjes huishoudens de catalogus terwijl ze die zo bij het oud papier mikken.. jammer!

 5. De cataloges moet zeker blijven, er zijn genoeg mensen die nog niet eens internet hebben deze zouden dan verstoken blijven van deze leuke en handige cataloges!

 6. @Marloes, dank je voor de link! Zo hebben we alvast een mooi voorproefje!
  Toch blijf ik nog steeds uitkijken naar de papierenversie!:-)

 7. vijf brochures over cd s in dfe aankoop stoelen met zachte stoel..
  tafesltjes van hout van lichtbruin hour bekers schoteltjes en goedkope bakjes om soep uit te eten bedankt gordijnen hoeslakens jkledij edankt aploegmakers kerkstraat 22nb 4871eb etten leur drie brochures 2013 2014 of aleen 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *