De Friese merklap 1786 van de reclame


De zoektocht naar de originele Friese merklap 1786 uit de Douwe Egberts reclame met Doutzen Kroes was een lange weg. Uiteindelijk kwam de merklap naar boven bij het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen en het vervolg is je inmiddels bekend. In augustus worden de nieuwe Friese merklappen 1786 anno 2011-2012 tentoongesteld in Roermond. We kunnen ons zelfs verheugen op de Friese merklap 1786 uit de reclame. Cathrina heeft contact opgenomen met de eigenaars van deze merklap en zij vinden het erg leuk om hun merklap uit te lenen voor de expositie!

11 gedachten over “De Friese merklap 1786 van de reclame

 1. Nou is het verhaal bijna compleet…alleen moet Douwe Egberts nog over de Brug komen…kunnen ze geen sponsor voor je boek worden Berthi ?/ je hebt nu al zolang en zoveel reclame voor ze gemaakt dat ze wel eens iets terug mogen doen…. Wie maakt ze eens attent op je web-log ???

 2. @Licia Huizer, dat zou niet verkeerd zijn! Een sponsor kan ik best gebruiken! Cathrina heeft onlangs een mail gestuurd naar Douwe Egberts met een link naar mijn blog, maar ze laten niets van zich horen!

 3. Beetje flauw dat DE niets van zich laat horen, maar het is toch leuk dat het allemaal zo uit dit reclamespotje is voortgekomen. Dat wordt een speciale tentoonstelling van deze merklappen.
  Fijn weekend,

 4. Wat bijzonder zeg!! Wat moet dat een voldaan en tevreden gevoel geven Berthi! Dank zij alle inspanningen zo’n bijzonder verhaal en bijbehorende expositie.. super!

 5. Ik lees je blog altijd met veel plezier, heb de materialen voor dé lap gekocht… en ze liggen nog steeds, sorry hihi.
  Maar je blog, heerlijk!

 6. Ik blijf het een spannend vervolgverhaal vinden. Enne ….. het is inderdaad geen slecht idee als DE jouw boek een beetjes zou sponsoren.

 7. eeN MERKLAPPEN VERHAAL ZONDER EINDE WORDT HET.

  HEEFT DE HIER LA EENS IETS VAN EEN REACTIE OP GEGEVEN ?? fIJN WEEKEND BASJE

 8. Leuk dat de lap in Roermond komt te hangen. Ik ben een paar week geleden ook begonnen aan deze merklap. Volgens Elma moet ik me bij jou aanmelden, klopt dat ? Zo ja, dan bij deze.
  Groetjes Margriet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *