Textielpost – Maryland (Amerika)

We blijven nog eventjes bij de merklappen en gaan daarvoor naar Amerika.
Barbara Hutson stuurde voor textielpost een merklappenkaart waarop de aankondiging van de expositie in Stitches: Unraveling Their Stories staat te lezen. Op deze tentoonstelling kun je merklappen en ander borduurwerk zien, dat zo’n 200 jaar geleden gemaakt is door meisjes uit het Chester County gebied en omgeving. De tentoonstelling loopt tot 7 september 2012.

6 gedachten over “Textielpost – Maryland (Amerika)

  1. De tentoonstelling zal ik niet bezoeken, maar gelukkig is er een mooie textielkaart.

  2. @Ine, bedankt voor de link. Nu krijgen we in ieder geval een mooie indruk van de tentoonstelling, ook al mogen we met onze neuzen niet te dicht bij de merklappen komen!

  3. Dankzij speurneus Ine hebben wij nog meer mogen zien van deze tentoonstelling.
    Niet alleen met de neus er niet dicht bij, maar vooral de handjes niet.
    Zondag tijdens een spontane actie om twee pronkrollen te laten zien van Jannie en Wil op de textieldagen, had ik vaak de neiging om te gaan slaan of te schelden. Mensen kunnen het niet laten om met hun handen aan de pronkrollen te komen, tassen zetten ze er gewoon boven op. Doordat dit niet in de planning lag hadden wij geen plastic om er op te leggen.

  4. Oi lieve Elma! Kan ik z├│ goed begrijpen… dat je sla-neigingen krijgt…We hebben in de galerie na een paar jaar toch maar bordjes neergezet met het vriendelijke verzoek overal af te blijven, heel beleefd hoor, maar zelfs dat helpt niet altijd! Sommige mensen zijn selectief blind of zo..pakken doodgemoedereerd een beeldje op en wandelen ermee naar het winkeltje achterin de galerie (duidelijk een andere “afdeling”) en roepen: ” hier zit geen prijsje op, wat kost het?” Of ze bij de Hema zijn of zo….Nou ja, dat van die tassen vind ik ook echt te gek voor woorden, maar toch gebruiken hoor, woorden bedoel ik! Gewoon zeggen dat dat toch echt niet kan! Sterkte..en hou je spontane├»teit alsjeblieft!..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *