Friese Merklap 1786 anno 2011 – Helga


De collectie van de Friese merklap 1786 anno 2011-2012 wordt alsmaar groter. Geweldig dat er zoveel belangstelling is na de lange zoektocht. Vandaag wordt de Friese merklap van Helga aan de verzameling toegevoegd. Zij heeft haar eigen kleuren gekozen, haar initialen HW en het jaar 2011 toegevoegd. De DMC kleurnummers die Helga gebruikte zijn: 3362-3364-3834-3835-3799 en 840. In totaal zijn er zes merklappen klaar. Hier komen de links nog eens van de eerdere merklappen: Dout, Hennie, Lieny en Jacquelien en Hilde. Allemaal hetzelfde patroon, maar toch weer o zo verschillend door de diversiteit aan kleuren die door iedereen gebruikt zijn. Ik blijf genieten van deze beeldschone merklap.

13 gedachten over “Friese Merklap 1786 anno 2011 – Helga

 1. Super, weer een Friese merklap 1786 klaar! Inmiddels is er al een kleine collectie en die zal zeker nog groeien. Helga, jij hebt ook weer prachtige kleuren gekozen. Heel goed dat je ook het jaartal en intitialen hebt toegevoegd!

 2. Leuk dat je weer een merklap kunt toevoegen.
  Gelijk alle andere links weer even bekeken.
  Uiteindelijk kwam ik bij het rode kistje van 30-07-2007.
  Hennie heeft nu twee pronkrollen klaar en is nu druk bezig
  met haar pronkboek. Elke bladzijde wordt een waar kunstwerkje.

 3. Wat een kunststuk, prachtig!! Vooral de kleurencombinatie maakt hem – in mijn ogen – heel speciaal!

 4. Mooo kleuren en zo leuk la die verschillen , Super, Basje, ik wil als het kan even de zon isn Fijne dag

 5. Heel erg mooi geworden Helga en ontzettend leuk om hier weer een mooi eindresultaat te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *