Textiel Plus kunstdagen 2012 I


O, wat zijn ze mooi, de beesten van Marjolijn Mandersloot. Je zou ze het liefste een aai over hun bol geven. Wat jammer dat dit nu niet mag!


Zoals je op de foto’s ziet zijn de garens niet afgeknipt, maar hangen ze losjes om de huid van het dier heen. Duidt dit op het feit dat het dier nog niet af is?


Borduurwerk en projecten van Alexandra Drenth zijn op dit blog al diverse keren voorbijgekomen, maar tot nu toe had ik haar nog nooit ontmoet. Het was dus erg leuk om vandaag op de Textiel Plus kunstdag eindelijk een praatje met haar te maken. We zullen in de toekomst nog veel van haar horen en zien. Voorlopig stopt ze niet met borduren, zoals ze zelf zegt is ze helemaal verslaafd geraakt aan het borduren.Schitterende kostuums voor steltlopers die ontworpen en gemaakt zijn door Nina Janssen. Een explosie aan kleur! Prachtig!


Dit is de eerste serie foto’s van de Textiel Plus kunstdagen 2012. De tweede serie volgt snel!

10 gedachten over “Textiel Plus kunstdagen 2012 I

 1. Ha Berthi, hartelijk dank voor je blogpost!!
  Ik zou dit keer weer naar de dagen, omdat ze voor mij lekker dichtbij gehouden werden, net als vorig jaar. Helaas gooide hoofdpijn roet in het eten en moest ik er van af zien. Gelukkig kan ik nu toch er een beetje van genieten door je foto’s en je verslag. Heel fijn!!

 2. Oh wat had ik er graag naar toe gegaan! Zo’n Textielplusdag is altijd een feest van inspiratie en bewondering. Dit jaar helaas niet mogelijk te gaan.
  Gelukkig krijg ik bij jou een indruk van hoe het geweest is. (Al is het “live” natuurlijk vele malen mooier.)

 3. Helaas kon ik er dit jaar niet naar toe, maar hier is het toch nog even meegenieten.

 4. Wat prachtig allemaal heel super die geborduurde kleding , zou ik ook wel willen.
  Groetjes ELza.

 5. Even bijlezen! Heerlijk om via je blog overal een kijkje te kunnen nemen. Ik las in de krant over de Vlisco tentoonstelling. En ik wacht met vruegde op het 2e stukje over de textielplusdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *