Masterdiploma voor Eline


Op 29 september 2011 sloot Eline haar Masterstudie Bedrijfskunde/HRM aan de universiteit van Nijmegen af. Vanmiddag kon ze haar diploma in ontvangst nemen en is ze dus echt student af.


De toga’s hangen keurig op een hangertje klaar voor de hoogleraren. De toga wordt ook gedragen bij de opening van het academisch jaar zoals je bij deze textielpost uit Nijmegen kunt lezen.


Deze toga is gemaakt door Schraauwers en Zoon uit Kaatsheuvel. Zoals je ziet is de toga gemerkt met de volledige achternaam. Het zal hier waarschijnlijk om Prof. dr. L. (Luuk) de Blois gaan, emeritus hoogleraar in de oude geschiedenis.


De tweede begeleidster van Eline aan het woord, met toga en baret! Een uitgebreid verhaal over de toga kun je hier lezen.


Een kledingrek met leentoga’s. De hoogleraar dient zijn jas op de plaats van de toga te hangen. In elke toga is een zwart etiket genaaid met de tekst: Leen Toga Radboud Universiteit Nijmegen in rood garen. Dit zijn veelal toga’s van gepensioneerde of overleden professoren. De toga van Prof. dr. L. (Luuk) de Blois hing aan een ander rek en is wellicht niet te gebruiken door een ander persoon.

Vanaf oktober vorig jaar is Eline driftig aan het zoeken naar een baan. Tot nu toe is het haar niet gelukt om een passende werkkring te vinden. Ze is al diverse keren op gesprek geweest bij een bedrijf of uitzendbureau, maar viel telkens op het laatst er net buiten. Moed houden en hopelijk komt er snel een leuke baan op haar pad.

21 gedachten over “Masterdiploma voor Eline

 1. Van harte gefeliciteerd met een dochter met een masterdiploma, maar vooral gefeliciteerd met je mooie dochter, groet Elly

 2. Hartelijk gefelicteerd met deze bijzondere prestatie!!
  Ik hoop dat deze knappe jonge dame snel een mooie baan vindt!
  Wat zullen jullie trots zijn!!!

 3. Het zijn moeilijke tijden als je je telkens wordt afgewezen. Maar houd moed! Deze intelligente en representatieve dame komt vast en zeker op een leuke werkplek terecht.

 4. super trotse ouders en eline, wat een prestatie. fijn voor allemaal en vooral voor de promovenda Basje

 5. Van harte gefeliciteerd met deze mooie en geleerde dochter. Alle goede wensen voor haar toekomst.

 6. Mooi om te zien hoe universiteiten hun best doen om zo’n diploma het cachet te geven dat het verdient. Nu de baan nog die erbij past.

 7. De toga’s hangen keurig op een rijtje, dat is prachtig.
  Maar het allerbelangrijkste is dat Eline haar Masterdiploma heeft.
  Eline van harte gefeliciteerd en er komt best een baan die bij je past.

 8. Eline GEFELICITEERD en heel veel succes met het vinden van een passende baan !

 9. Proficiat !!!

  Dat is een mooie dag geweest !!

  Veel succes met het vinden van een baan !!!

  Wat een prachtige kleding !! [ toga’s ]
  En dat je de kans kreeg om zo’n mooie foto’s te maken van die kleding !!

 10. Felicitaties voor Eline. Je mag best fier zijn op zo’n knappe (in alle betekenissen) dochter. We duimen dat ze vlug werk krijgt, zelfs met een interimjob kan ze al ervaring opdoen die meetelt bij een volgende sollicitatie.

 11. gefeliciteerd! wat een mijlpaal. wat zal je trots zijn. het zijn moeilijke tijden om een passende, leuke baan te vinden. ik hoop dat het eline gauw lukt!

 12. Gefeliciteerd voor jullie en Eline veel succes met het vinden van een baan.
  Moet lukken al is het nu even een lastige tijd.
  Groeten ELza.

 13. Dag Berthi, jullie allen allereerst van harte gefeliciteerd met Eline’s prachtige diploma en zijzelf in het bijzonder natuurlijk. Wat heerlijk om zo’n beloning te krijgen na jaren hard werken, een prachtige foto van Eline, sowieso een dochter om trots op te zijn, met of zonder diploma.

 14. Van harte gefeliciteerd Berthi met deze geweldige prestatie van jullie dochter!
  Ik hoop dat ze snel een baan mag vinden waar ze zich helemaal op haar plaats zal voelen…groetjes,Marianne

 15. Van harte gelukgewenst en veel succes met het zoeken van een baan. Hannie.

 16. Van Harte Gefeliciteerd Wat zullen jullie trots zijn. En heel veel succes met het zoeken naar een leuke baan.

  Liefs José

  Wat lastig die letters 3x geprobeerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *