Brrrrrrrrrrrrr… het wordt koud


Het wordt koud de komende dagen. Wanten, sjaals en mutsen kunnen uit de kast gehaald worden. In Londen heeft de organisatie Age UK op diverse plekken deze poster verspreid waar FranciscaR een foto van maakte. ‘Ik heb tijd doorgebracht met winkelen bij charity-shops, tweedehandswinkels voor allerlei organisaties. De organisatie Age UK heeft deze poster her en der door het land hangen en ook hun andere reclame items zoals agenda´s, pamfletten zijn versierd met handwerk.’

9 gedachten over “Brrrrrrrrrrrrr… het wordt koud

 1. Het valt wat rauw op ons dak dit jaar! De winter waarvan ik zo langzamerhand dacht dat die dit jaar aan me voorbij zou gaan. Ik was al bijna in een hoera stemming totdat zo’n kleine 10 cm sneeuw viel.
  Daar kan geen breiwerk, hoe leuk ook, tegenop.

 2. Heerlijk he, toch nog even winter! Alhoewel hier maar een heeeeel dun laagje poedersneeuw op de daken… Wat een geweldige gebreide telefoon, superleuk!

 3. Berthi wat een leuk idee.Breien is gelukkig nog niet weg uit het straatbeeld.

  Gezellig wij zien genoeg nog opduiken.

  Liefs José

 4. @lheurebleue, maar deze nostalgische telefoon trekt meer de aandacht!:-)

  @Saskia, weer zo’n mooie woordspeling van je!

  @Mieke S, 10cm? Dat is een dikke witte deken, hier viel ‘slechts’ een dun vliesje. Meer dan genoeg trouwens, ik zit niet zo op de sneeuw te wachten.

  @Lupineke, vorst en een zonnetje is prima, liever geen sneeuw! Dat hebben de schaatsliefhebbers ook het liefste!:-)

  @José, breien is en blijft trendy!

 5. Mooi, die woordspeling ivm uitgebreid bellen. Ik vind het leuk dat breiwerk en handwerk nog steeds gewaardeerd wordt.

 6. Hoi Berthi,
  Ik geniet altijd enorm van je blog omdat je op deze manier een deel kan reizen op plekken waar je misschien nooit komt, en dat allemaal vanuit de luie zetel! 😉
  Dit is echt breien met een plus! En ja, het is koud! Ondertussen -9°C overdag in België (gelukkig nog geen sneeuw gezien en ja … ik hou hout vast)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *