Geen meeuw…

We kennen Basje inmiddels allemaal, toch? Regelmatig lees je hier en elders een reactie van haar. Ze is altijd goed gehumeurd ondanks dat er perioden zijn dat het minder goed gaat met haar, zoals nu. Toch neemt ze dan de tijd om een e-mail met een bepaalde vrolijkheid te sturen. Afgelopen dinsdag mailde Basje me het volgende: ‘Dit zag ik gisterenavond vanuit mijn duiventil… Ook geen meeuw, en ook geen meeuw, geen meeuw, meeuw.’ Kijk goed naar de foto’s!Borduurwerk van Basje kun je bekijken in deze log en hier.

7 gedachten over “Geen meeuw…

  1. Bij een legpuzzel heb ik liever niet zoveel lucht, dat houdt altijd zo op. Maar hier…Basje wat een schitterende foto’s zijn dit en wat zul je vaak genieten van dit uitzicht, ook met andere luchten.

  2. ja dat is het heerlijke aan deze “duiventil” 6 hoog en vrij uitzicht ook van donkere lichten en b.v.omweer Fijne zondag

  3. Prachtige foto’s, wat bof je als je hier dagelijks van kan genieten! Ik heb ook even teruggekeken naar de borduurlappen, die zijn echt erg mooi! Complimenten! Groetjes van Lupineke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *