BREI Pop-Up Store


In Batavia Stad is tot en met 8 januari 2012 een BREI Pop-Up Store ingericht. Dagelijks kun je van 12.00 tot 18.00 uur binnenlopen om te breien. Ben je nog niet zo handig met de breipennen, dan kunnen Anna en Loret je een handje helpen. De eerste paar dagen was het koud, maar de kachel doet het inmiddels. Er is veel aanloop in de BREI Pop-Up Store, vooral veel grootouders of ouders met hun (klein)kinderen. Verrassend genoeg blijken kinderen, zowel meisjes als jongens, al te kunnen breien. In de BREI Pop-Up Store kun je niets kopen. Je kunt er alleen leren breien.


De foto’s zijn gemaakt door Eric Hage. Voor meer foto’s van de BREI Pop-Up Store moet je hier kijken.

10 gedachten over “BREI Pop-Up Store

 1. Nou, hier zou ik graag eens heengaan, wat een inspirerende plek!! Zie je al die leuke gebreide…. alles is leuk!!!! Ook zo mooi ingericht, ik word er blij van alleen al om te zien!

 2. dit vind ik een erg leuk initiatief. wat zou het leuk zijn als dat op meer plekken en met meer soorten bezigheden was. wat een goede manier om mensen op een ontspannen en vriendelijke manier bij elkaar te brengen!

 3. Sja, dit kon dus ook echt niet op je zondagse blog wachten, want dan zou het al (bijna) voorbij zijn. Goed excuus ;-))
  Als ik in de buurt woonde, zou ik er zeker gaan kijken. Gezellige boel!
  “Pop-up” lijkt me te zeggen dat ze dan hier dan daar staan. Is er een schema?
  (Ik heb je linkjes nog niet bekeken. Dus misschien daar te vinden?)

 4. Leuk, die gehaakte deken in de brei pop up store.
  Prima initiatief!

 5. Het is me wat dat breivirus. Lees net een leuk berichtje in het Dagblad van het Noorden. Zoals wellicht bekend hebben we in Groningen last van teveel water.
  “Breigerei voor geĆ«vacueerden”.
  Bedum/Ten Boer; Marja’s Hobby uit Bedum heeft gisteren aan het begin van de middag 200 pakketten met breiboeken, breinaalden en breiwol laten bezorgen bij de sporthal in Ten Boer. De eigenaresse toonde zich begaan met de evacuees. “Stel dat ze zich vervelen, dan hebben ze in elk geval wat omhanden”.
  Leuk initiatief en gratis reclame !
  Groet uit een “bijna” ondergelopen Groningen !
  Margriet

 6. Dat van de breipakketten gebruik gemaakt werd kon je al zien op TV Noord.
  Dames waren al aan het breien geslagen, het werd een das.
  Gelukkig kon vanmiddag iedereen weer naar hun huis.
  Ook de koeien en ander vee konden weer naar hun eigen stal, wat een reis voor deze dieren.
  Mensen kun je nog vertellen wat er aan de hand is maar dieren niet. Maar beter een vervelende reis dan in het water te belanden.

 7. Wat leuk!!! en dit wist ik niet eens, terwijl ik op een 1/2 uurtje afstand er vandaan woon! Het ziet er allemaal erg leuk uit op de foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *