Coltrui voor de auto


Terwijl Limburg het voorrecht heeft om te genieten van een stralende zon met een voorjaarstemperatuur, gaat de rest van Nederland schuil onder dichte mist. Het is dan ook beter om je auto te laten staan en desnoods kleed je hem aan met een fraaie gebreide coltrui.

The making of kun je bekijken via dit filmpje. Het vervolg is hier te zien.

21 gedachten over “Coltrui voor de auto

 1. Het zit bij mij om de hoek, dat Emerpark, maar ik heb de trui van de auto niet gezien. Rijdt zo lastig, denk ik ๐Ÿ˜€
  Breien is HOT. Hoort deze ook bij het wildbreien?

 2. Dit is leuk !!!! Stel je eens voor een hele straat met geparkeerde auto’s voorzien van een coltrui !

 3. @Frederike, je moet ook niet rijden met de coltrui aan!:-) Je gaat juist stilstaan en de bink uithangen met de coltrui!:-)

  Ja, ik vind dit een prachtige vorm van wildbreien, maar het is voor dit automerk natuurlijk een reclamestunt. Mede doordat breien erg hot is, kozen ze wellicht voor deze vorm! Een geslaagde campagne!

  @Antje, hahaha! Volgend jaar winter is de trui klaar?:-)

  @Jeanny, dat zou een prachtig beeld geven!

  @Saskia, ja leuk hรจ die ingebreide sleutels! Heeft vast te maken met de onderhoudsbeurt van een auto.

  Goeie vraag waar deze coltrui is gebreid. Het is een campagne die speciaal gericht is op Nederland. Misschien is de trui gebreid in het Textielmuseum in Tilburg?

 4. @Willy, op het filmpje geven ze 10 kilo rode wol aan en 2 kilo garen. Ik mag aannemen dat met die 2 kilo garen, het wit wordt bedoeld.

 5. Het is eventjes doorzetten maar dan heb je ook wat. Zou er haast aan beginnen alleen al om het handwerken te promoten hier.

 6. Wat een geweldig begin van de dag om dit op je blog te zien Berthi! Hier word ik helemaal vrolijk van! Superstunt!!

 7. 60 steken per seconde….die haalt zelfs Miriam Tegels niet ๐Ÿ™‚
  Leuke reclame!

  En dat weer hier in Limburg: jubelen…..iedere dag een herfstwandeling en dat al zo’n 4 weken lang. Door het bos op DROGE paadjes. Het KNMI zegt dat we gewoon geluk hebben….Het valt op als de zon overdag eens een uurtje NIET schijnt. In de herfst van ons leven de mooiste herfst van ons leven! Dit pure genieten is met geen pen te beschrijven. We komen in het weekend heel wat ‘Hollanders’ tegen die stukken van het Pieterpad lopen.
  Volgend jaar zijn de westerlingen en boven-moerdijkers aan de beurt. :-))

 8. @Mieke S, het zijn 6 steken per seconde!:-) Nog veel hoor.

  Blijf genieten van deze mooie herfst. Het valt mij op dat de bladeren dit jaar extra lang groen zijn. Gistermiddag kreeg ik even een voorjaarsgevoel, door de temperatuur en het zonnetje. Op de fiets draag ik nog steeds mijn zomerjas terwijl we het einde van november langzaam naderen. Gewoon uitzonderlijk. Maar… Nederland zou Nederland niet zijn als het volgende week zomaar ineens kan sneeuwen, vriezen en wat al niet meer.

 9. ben benieuwd of het automerk ook meer auto’s erdoor heeft verkocht! Dan pas is de campagne geslaagd! Bij liefhebbers van handewerken natuurlijk al met deze filmpjes ๐Ÿ˜€

 10. te gek. Past helemaal bij de blogjes die ik schreef over het pimpen van mijn auto. Na borduurwerk op de auto en gehaakte wieldoppen. Nu wil ik ook zo’n cover voor mijn auto. Dat is veel beter dan de zilveren voorruitbeschermer die ik nou gebruik. Hier fleurt de straat toch helemaal van op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *