Dé stop gemaakt door Jeanny


Jeanny: ‘Het stopje van Pronkjournaal XXVIII. Ik was heel fanatiek begonnen in de kleuren zwart/wit (bijna niet te zien in de tweede fase). Toen bleek in de eindfase, dat ik een keer een draadje teveel had genomen…! Bovendien was het garen eigenlijk te dik. Daarna heb ik de gebruikte kleuren van mijn rolletje genomen en ging het vliegensvlug!’

9 gedachten over “Dé stop gemaakt door Jeanny

 1. @Jeanny, WAUW, dat heb jij razendsnel gedaan zeg! Maar ja, inmiddels ben jij zeer ervaren met het maken van stoppen, net als MiekeS.

  Het ziet er erg mooi uit, en erg leuk om het patroon van mijn winterjas op deze manier terug te zien.

 2. @Berthi en toch vind ik het bijzonder jammer dat het niet gelukt is in de kleuren van de jas, dat was natuurlijk leuker geweest !

 3. Nu is het verhaal compleet en kunnen wij stoppen.
  Berthi, Mieke en Jeanny nog heel erg bedankt.
  In het Mercure hotel in Eschborn (bij Frankfurt) ben ik
  geregeld bij de computer te vinden om alles te volgen wat
  op er op het web gebeurd en mijn mails kan lezen en beantwoorden.

 4. @Jeanny, daar zou ik me niet zo druk om maken. Ik vind het al knap zoals je het nu hebt gedaan!

  @Elma, mooie woordspeling!:-) Ik kreeg al een mail binnen met de vraag waar merkgaren nr. 25 te koop is. Dit garen zal jij in je assortiment hebben en verkopen, neem ik aan. In ieder geval heb ik je mailadres doorgegeven.

 5. Leuke stop is dit!
  Jeanny, zwart-wit moet toch goed te zien zijn op die donkergrauwe (bestaat dat woord?) linnenkleur waar je zo graag op werkt?

 6. Jeanny ,Deze stop is prachtig geworden,ook al is het niet in de kleuren van Berthi’s jas.Hulde aan Jeanny,Elma en Berthi.Elma geniet vanuit Frankfurt mee,dat iedereen zo’n plezier van haar patronen heeft.Of is ze alweer thuis?.

 7. @Mieke S, dat zou best kunnen, maar in dit geval wilde ik de stop op een restje van mijn lint maken en is het zelfs niet in mij opgekomen om een andere ondergrond te nemen…!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *