27 gedachten over “Puzzeltijd!

 1. Vanmorgen had ik eigenlijk geen tijd om deze puzzel te maken, maar toch begon ik eraan en kon pas stoppen toen deze klaar was!:-) Verslavend!?:-)

 2. O ja, vergeet ik te zeggen dat het Lies Huizer was die mij deze puzzel via de mail stuurde! Lies… zoals je merkt is de puzzel een succes! We willen en moeten gewoon deze puzzel maken of we nu tijd of geen tijd hebben, het doet er niet toe!:-)

 3. even voor het slapen gaan de mail lezen en Berthi’s weblog. En warempel, ik dacht nog even daar ga ik niet aan beginnen, maar voor ik het wist: zit ik toch die puzzel te maken. Hebben jullie gezien dat er gemeten wordt in tijd hoelang je erover gedaan hebt: ik had een score van 5: 42min. Volgens mij kan dit zeer verslavend werken. We hebben vroeger ook veel gepuzzeld en dan was het ook van nog 1 stukje en dan ga ik weer wat nuttigs doen en ook dan wist ik niet van ophouden. Maar nu naar bed!

 4. Ontzettend leuk en je kunt niet stoppen. In 22,35 minuten was ie klaar maar nu ga ik echt naar bed. Puur verslavend!

 5. Haha, ik zie nu pas dat er een ’tijdmeter’ bijstaat! Verleidelijk… toch de puzzel nog een keer maken!:-) Tijd: 5.23 minuten. Maar ja, ik had de puzzel vanochtend al eens gemaakt.

 6. Leuk he, ik had hem ook al gemaakt! Het duurde even voordat ik het doorhad, ha ha! Graag nog meer van dit soort verslavende spelletjes, heerlijk!

 7. De tijdmeter is mij ontgaan, voor dat de computer afgesloten werd moest deze puzzel nog wel even gemaakt worden.
  Straks nog maar een keer en dan op tijd.

 8. Leuk zo’n puzzel! Ik vond hem makkelijk, maar ik ben dan ook een fervent puzzelaar en koningshuisfan. 3 minuut 46.

 9. Haha, het werkt dus echt verslavend!:-) We hebben er allemaal last van!:-) Ontzettend leuk!

  Mieke S, jij bent wel heel erg snel! Het is voor mij lang geleden dat ik een puzzel maakte, misschien daarom ook zo verleidelijk om deze te maken. De afbeelding speelt hierbij natuurlijk ook een rol!:-)

 10. En jullie zien bij mijn reactie dat ik nooit puzzel! Puur slechte score.

 11. ik puzzle lekker nie !!!;-)))

  moet bij de nieuwe C&A reclame steeds aan jouw hartje (kaartje) denken van het hartenproject. Kwam het juist pas tegen in mijn verzamel la !!nog

 12. Dat was leuk! Maar het kostte me wel 8 .39 minuut: je ziet ik doe dit niet dagelijks!

 13. Makkelijk toch zo’n verslaving….je komt er niet van aan.

 14. haha…en ik ben al een paar keer teruggekomen om via de zijbalk daar nóg een puzzel te maken….een prachtige boom in herfsttooi of een mooi kasteel. Het aantal stukjes staat aangegeven.
  Zoals met de “gewone” puzzels begin ik altijd met de rand……en dan gaat het snel.
  Is heel heel leuk!!!

 15. @MM, nu moet ik natuurlijk de reclame van C&A zien. Ik heb namelijk geen idee hoe die in elkaar zit, en kan dus ook de link naar mijn hartenproject nog niet leggen, maar wil dat wel graag weten!:-)

  @Anny, snel hoor!

  @Licia Huizer, zo had ik het nog niet bekekend!:-)

  @Ine, je hebt er een hobby bij?:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *