Lernert & Sander


Vooruit, we doen nog een berichtje met als onderwerp design. Het is tenslotte de Dutch Design Week. Het Nederlandse duo Lernert & Sander heeft vorig jaar voor Selfridges in Londen elf originele, stijlvolle en humoristische installaties gemaakt. De heren hadden huishoudelijke apparaten omgezet in een fantastische voorstelling van een extreem schoenenontwerp. De hoge hakken van Yves Saint Laurent waren naaimachines en de zwarte sexy stiletto’s van Stella McCartney strijkijzers.

7 gedachten over “Lernert & Sander

  1. Ha Berthi……je zit er nog steeds vol van merk ik wel. heb mn kleinzoon die in de VORMGEVING zit ereven attent opgemaakt.
    Wat makkelijk dat we via jou alles mee beleven…want ja…hier is het allemaal Ahoij Handwerkbeurs wat de klok slaat…zat de eerste dag voor Vrouwen van Nu reclame te maken..maar ga Morgen even lekker rondstruinen ..kijken wat er allemaal voor nieuwe dingen zijn.
    Leuk is ook dat je allemaal bekenden tegen komt.

  2. @Licia, ik ben benieuwd wat je kleinzoon ervan vindt. Misschien een idee voor hem om dit weekend naar Eindhoven te gaan?

    Dat wordt een super fijne dag voor je morgen. Gezellig bijpraten en ondertussen de nieuwste snufjes ontdekken. Veel plezier morgen!

  3. Ik zit ook nog steeds vol van de DDW, hoor! Voorlopig ben ik nog niet uitgeschreven daarover. En ik was er maar één middag. Kun je nagaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *