‘Fietsbandenketting’

Regen, zon en wind zou de dag kleuren voor 8 oktober 2011, maar op een Merkwaardigdag schijnt voor iedereen de zon. De leden zijn goedgehumeurd en brengen het zonnetje mee om vervolgens de dag met veel plezier door te brengen. De activiteitendag was wederom gevuld met diverse workshops en twee lezingen. Ik had het genoegen om bij de lezing van Erica Uten aanwezig te mogen zijn. Haar onderwerp: de Quaker merklap. Morgen meer over deze boeiende lezing.


Zo’n dag als vandaag is uitermate geschikt om met veel mensen bij te praten en allerlei mooie handwerken te bewonderen. MoniqueK, die je kent van de tasjesketting, was vandaag ook in Nijkerk en zij droeg een prachtige ketting die eenvoudig te maken is, verzekerde zij mij. Knip een fietsband in fijne reepjes, vouw deze dubbel, bevestig de reepjes aan een elastiek met hier en daar een fleurige kraal tussenin en klaar is je ketting. Een indrukwekkend effect door eenvoud. Wat wil je nog meer?

11 gedachten over “‘Fietsbandenketting’

 1. @Marijna, absoluut! Leuk om jou en – bijna – alle andere blogsters, niet blogsters, lezers van mijn blog en nieuwe mensen gesproken te hebben. Zeer inspirerend!

 2. Jeetje Monique, dit gaat evenals vorige keer, ik heb het weer gemist, maar zie hier wel een prachtige foto !!!

 3. Jeetje Berthi dit heb ik dus ook gemist als zoveel andere dingen.

  Er valt ook zoveel te praten met iedereen en te bekijken. Is altijd weer een super dag.

  Fijn dat ik je gezien en gesproken heb.

  Je ziet wat voor tijd het is. klaar wakker van al de indrukken.

  Liefs José

 4. super dagje uit. Ben benieuwd naar de Qauker!! Fijn zonsag omm uit te rusten hihihihi– basje

 5. Ja het was weer een merkwaardig en indrukwekkend dagje. Zoveel vrouwen, 280 heb ik ergens gelezen, babbelend, kijkend, kopend, luisterend en nieuwe technieken uitproberend. Vandaag ga ik maar even stilletjes bijkomen van dit alles. Wat jammer dat ik die leuke ketting gemist heb. Maar ja ik vrees dat ik een heleboel gemist heb in die korte tijd. Mooie foto.
  Groetjes,
  Anneke SK

 6. Wat zal zo’n ketting naar rubber stinken zeg.
  Het ziet e heel leuk uit, maar de lucht van al dat rubber zou me echt enorm storen.

 7. Het waren weer zoveel lieve mensen aanwezig, en er was zoveel te fotograferen, dat ik deze fietsbandenketting niet op de plaat heb. Maar gelukkig heb jij ook foto’s gemaakt.
  Dat de eenvoudigste ideeën vaak een prachtig resultaat geven, is ook mijn ervaring. Deze fietsbandenketting is daar een mooi voorbeeld van.

 8. Dat is nog eens hergebruik, de ketting van Moniek.
  Hilda heeft mij vanavond uitvoerig bijgepraat, wat en wie ik
  allemaal gemist heb.
  Ook ik had gisteren een erg mooie dag.
  Samen met mijn kantklosvriendinnen hebben wij de Spaanse kant PUNTO KAPITANO geklost.
  Gisteren kon mijn computer weer opgehaald worden, alles is nu weer in orde en gelukkig zijn al mijn mailadressen en mails niet weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *