19 gedachten over “Schoenengala bij Jan Jansen

 1. Allemaal mooi, maar de laarzen vind ik wel het leukst. Vooral gecombineerd met de gestreepte legging 😉 LOL

 2. De rode met roze, maar dan denk ik meer aan mijn brede voet.
  De gouden schoentjes zijn zonder sokjes toch leuker.

 3. Ik vind ze allemaal mooi, maar moet het jammer genoeg doen met orthopedische schoenen.

  Groetjes
  Ines

 4. Wat een gave schoenen! Al zou ik er waarschijnlijk nooit zelf een paar van uitkiezen om te dragen, ik kan het zeker waarderen als ik mensen op zoiets kleurrijks en creatiefs zie lopen!

 5. ziet er overall heel leuk uit. sommige sportiever andere gekleder. maar de mijne zitten er niet bij Jammergenoeg. Basje

 6. Wat een stijlvolle schoenen, met heel eigen ideeen, dit zie je niet zo vaak, tenminste geen “eenheidsworsten” Ik heb veel bijgelezen, ik vond de noordhollandse met haar voorhoofdsnaald geweldig!
  groetjes,

 7. Wat een mooi serie schoenen, de gestreepte zijn erg leuk,
  maar helaas te hoge hakken…

 8. Ik ga voor de laarzen maar de streepjes zijn ook prachtig heel mooi op naar te kijken. Ik kan er alleen niet op lopen , doe mij maar gemakkelijk draagbare schoenen.

 9. Mijn favo’s zijn 3 paar damesschoenen maar liefst met allemaal een ‘maar’
  De terralaarzen maar dan zonder hak….
  De grijze platte schoenen maar dan zonder strik….
  De grijze sleehakschoenen maar dan zonder slee….
  Manlief zag niks van zijn gading.
  Ze waren wél allemaal leuk om naar te kijken. Dank je Berthi!

 10. Heerlijk om naar te kijken al die mooie schoenen. Vroeger was ik ook stapel op mooie aparte schoenen. Met in de loop der jaren is dat wel veranderd. Voor het gemak loop ik in huis bijna het hele jaar op klompen. In de winter voorzien van een lekker wollen slofje door mijn lieve buurvrouw gebreid.

  Berthi zocht het deze keer laag bij de grond om al deze mooie foto’s te maken.

 11. Hallo Berthi, Ik las ook net vandaag over de tentoonstelling van Jan Jansen in het schoenenmuseum vanaf 8 oktober a.s. (www.schoenenmuseum.nl), ik ben vast van plan er heen te gaan. In 2009 zagen we de tentoonstelling in het Valkhof in Nijmegen, zóó mooi! (er staan een aantal foto’s op mijn blog: http://amantdelart.blogspot.com/search/label/Jan%20Jansen) en ik zie dat jij er ook al een logberichtje met foto’s aan gewijd had. Ergens anders dan in Waalwijk kan een schoenenmuseum niet zijn, toch keek ik verschrikt toen ik op de website onder de tab “bereikbaarheid” de kaart van Londen voor mijn neus kreeg………..”Leuke route” stond er ook nog boven. Gelukkig (ook voor jou Berthi), het is in Nederland! Misschien nog op uitzending gemist terug te zien: Close Up: “Jan Jansen Schoenen” (ik heb hem gelukkig op dvd gezet, kan ik hem na Waalwijk opnieuw bekijken). De website van Jan Jansen is buitengewoon mooi vormgegeven: http://www.janjansenshoes.com/
  Berthi dank je wel voor alle informatie en in het bijzonder alle actuele informatie die ik op jouw website tegenkom. Ik ben blij dat je weer “in de lucht” bent!
  Groeten,
  Tineke
  PS Ik zou gaan voor de zwart-grijze schoenen met het strikje…………..

 12. Zo heeft iedereen wel of niet een favoriet, ook al zou je er niet goed op kunnen lopen. Ik vind de eerste schoenen erg leuk, de rode laarzen, de gestreepte schoenen met hak en de stoere laarzen met platte zool die mij absoluut niet zouden staan. Eigenlijk hebben alle schoenen van Jan Jansen wel iets.

  @Tineke, ik heb net je foto’s bekeken op je blog! Schitterend zijn ze! Ik probeerde een reactie te plaatsen, maar die vloog eruit. De laatste dagen kan ik bij de blogs van blogspot bijna nergens een reactie plaatsen. Geen idee waar dat aan ligt.

 13. Geweldig, die groene instappers met niet al te hoge hak.
  Zelf heb ik een paar rood/zwart lak, prachtig, vandaag 29 september RED DRESS DAY in het rood/beetje zwart gekleed 1 dorp en 2 steden bezocht.
  Veel bekijks met mijn super Jan Janssen schoenen, niet te hoge hak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *