Master voor Eline


Een zomervakantie zat er dit jaar niet in voor Eline. Ze wilde doorwerken aan haar scriptie zodat ze eind september zou kunnen afstuderen. Het stevig doorwerken heeft zijn vruchten afgeworpen. Twee jaar na het behalen van haar Bachelor aan de HAN in Nijmegen, kon Eline gisteren haar Masterstudie Bedrijfskunde/HRM aan de universiteit van Nijmegen afsluiten. Vol lof waren haar begeleidsters over de scriptie die beoordeeld werd met een acht! Nu even genieten en dan op zoek naar een baan!

26 gedachten over “Master voor Eline

 1. Eline van harte gefeliciteerd met het behaalde succes. Gelukkig is er weer een weblog zodat wij op de hoogte zijn van dit heugelijke feit.

 2. fantastisch voor je dochter en jullie! heerlijk als je kinderen het goed doen. Kan Eline weer aan een volgende fase in haar leven beginnen.

 3. Hartelijk gefeliciteerd Eline met het geweldige resultaat.
  Anneke SK

 4. Geweldig! Van harte gefeliciteerd met je dochters superprestatie! Wat zullen jullie trots zijn!!! Veel succes ook met het vinden van een baan. Fijn weekend en lieve groet

 5. Hartelijk gefeliciteerd met dit succes, Eline! Ik hoop, dat je met volle teugen van deze mijlpaal geniet!
  En Berthi … Wat een succesvol studiejaar! Je kan trots zijn op de jeugd van tegenwoordig!

 6. het wordt een tonig, maar een super dochter met een prachtig diploma Fijn weekend Basje

 7. Ook van mij felicitaties voor Eline en voor haar ouders.
  En veel succes met het vinden van een leuke baan.

 8. Van harte proficiat Eline! Een mooi prestatie.
  Gelukgewenst ouders van Eline. De glorie van de kinderen is toch door jullie mogelijk gemaakt. Dat voelt goed hè. Wees er trots op. Dat mag!

 9. Van Harte Gefeliciteerd Eline. Berthi geweldig knap van haar door gewerkt in de vakantie. Nu even vakantie houden en dan op zoek naar een baan. Veel succes Eline hopelijk snel een leuke baan vinden.

  Berthi ik hoop toch echt dat de kaarten aan komen. Ik ben nog op zoek naar leuke hoor. Adres zit al heel lang in mijn tasje van mijn medicijnen,dus altijd bij mij. Verder geen adressen bij mij dus jij bent speciaal hihi.

  liefs Jose

 10. Gefeliciteerd Eline met dit resultaat. Veel succes met het vinden van een baan.
  Op naar een volgende fase in je leven.
  Irene

 11. Gefeliciteerd met het behalen van de master! Nu voortaan M.A. achter haar naam 🙂 Mooi! Knap hoor een 8 voor de eindschriptie! Succes met het zoeken naar baan. In die richting gaat het misschien gemakkelijker als die van mijn dochter (Taal en Cultuurstudies, master Renaissance). Ze is nu een andere studie aan het volgen wat ook met haar huidige baan te maken heeft. Een totaal andere richting: voedingsleer op HBO-niveau.

 12. Van harte proficiat met het behaalde succes.En ook succes met een baan.
  Berthi ik zal morgen een kaarsje voor haar branden.Echt waar dat heeft zin.
  groetjes Rietje

 13. Dank je wel voor alle lieve reacties! Eline hoopt natuurlijk dat ze snel een leuke baan vindt, maar het is afwachten.

  @José, tot nu toe zijn alle textielkaarten aangekomen, op eentje na. Eline en Luuk hadden vorig jaar vanuit Sri Lanka een textielkaart gestuurd, maar die is nooit aangekomen. Zij hadden de kaart afgegeven bij het hotel waar zij logeerden. Tja, dat was niet zo verstandig. Jammer!

  @Marianne, ik wist niet dat ze nu voortaan M.A. achter haar naam mag plaatsen!:-)
  Jammer dat het je dochter niet lukt om een baan te vinden in de richting van haar studie. Knap dat ze nu weer een nieuwe studie heeft opgepakt.

 14. @José, yes!!! Twee textielkaarten van jou zijn aangekomen!! Schitterend zijn ze! Heel veel dank! Niet overal gaat het dus mis. Matthijs was in augustus in Madrid en hij had ook een kaart afgegeven in het hotel. Het duurde even, maar uiteindelijk kwam die kaart ook aan. Als de post meewerkt vind je morgen een textielkaartje op je deurmat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *