Grootscheepse verhuizing!


Web-log gaat verhuizen, terwijl ik helemaal niet van veranderingen houd! Toch zal ik niet achter kunnen blijven en mee moeten. In de nacht van 22 op 23 augustus 2011 vindt de grote ‘operatie’ plaats. Rond de klok van 02.00 uur wordt het startsein gegeven. De blogs van web-log worden afgesloten en getransporteerd naar de nieuwe woning. Zal dit vlekkeloos verlopen of met horten en stoten gaan? De mensen achter de schermen van web-log beloven dat de complete inhoud van de blog meegaat: foto’s-tekst-filmpjes-reacties. Ik moet er niet aan denken dat mijn archief verloren gaat! Inmiddels is het voor mij best een belangrijk naslagwerk geworden. Uren, dagen, weken, maanden, jaren werk zit erin!

Wat verhuist er niet mee? Dat is de achtergrondkleur van de blog, de zijkolommen en de kopfoto van de blog. Matthijs heeft dit inmiddels allemaal vanuit de bron voor mij opgeslagen. Het zal een hele klus worden om dit in de nieuwe woning weer netjes op zijn plaats te krijgen want echt alles gaat veranderen, zegt men! Met veel spanning en bibbers in mijn knieĆ«n wacht ik de verhuizing af. Ik hoop dat er geen slapeloze nachten volgen…

Hoe ziet mijn blog er op 23 of 24 augustus 2011 uit? Leesbaar? Staan de foto’s goed, in verhouding tot de tekst? Kan ik gelijk weer berichtjes gaan schrijven of moet ik me wederom gaan verdiepen in een nieuw systeem? Vragen, heel veel vragen. Het is heel goed mogelijk dat het even duurt voordat ik alles onder de knie heb en nieuwe berichtjes kan plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *