Brugwachtershuisje


Nederland is massaal op vakantie. Iedereen ontvlucht de ‘herfst’ en zoekt de zon op. Een enkeling die thuis blijft, heeft zijn koffer aan de ‘wilgen’ gehangen!

In Helmond werd een nieuw kunstproject van Stichting Schip geopend bij het brugwachtershuisje. Het project kreeg de titel
Helmond centrum van de wereld – Kijk naar buiten. Je ziet koffers die als het ware door het dak van het brugwachtershuisje komen.

12 gedachten over “Brugwachtershuisje

 1. Voor mij geen vakantie naar een warm land. Maar als de zon ook maar even doorbreekt is Nederalnd ook zeker heel erg mooi. Als het even maar toelaat proberen we wat plekjes op te zoekn die Willy heeft beschreven. Daarnaast is het ook nodig tijd om een rondje vriendenkring te doen.

 2. @Hilda, voor mij ook niet! Ik ben een thuisblijver!:-)
  @Ine, dat is een leuk fietstochtje!
  Ik maakte deze foto vanuit de auto toen we ‘gelukkig’ voor het spoor moesten stoppen want anders had ik de foto niet gehad!

 3. Ook ik sluit mij aan bij het leger van thuisblijvers. Vrienden op bezoek krijgen is altijd een feest. Vooral als je samen ook kunt genieten van de lapjes, draadjes en wolletjes.

 4. Hier nog een thuisblijver en ik geniet van het weer op dit moment. Echt hoor! Gister naar het Loo geweest (de kleren van Maxima vond ik in het echt nog mooier dan op de foto’s; de tuinen bewonderd vanaf het dak dit keer). Eén flinke bui (schuilen) en voor de rest af en toe wat zon en temperaturen die het mogelijk maken dat je je kunt inspannen zonder dat je te warm wordt. Wat wil een mens nog meer?

 5. @Elma, je belangstelling kunnen delen met anderen is altijd fijn! Je leert ook nog eens van elkaar!
  @Mieke S, ik sluit me helemaal bij je aan! Het weer is perfect voor mij. Ideale temperatuur en af en toe een bui voor de tuin. Mij hoor je niet klagen!
  @marian, … en wat een mazzel dat ik mijn fototoestel bij me had!:-)
  @José, helemaal mee eens!

 6. ziet er vacantie achtig uit. maar ook hiwer zijn thuisblijvers, en ik kan me best vermaken, en op bezoek gaan bij familie kan niet meer wij zijn de laatsten klinkt er sneu , maar such is life, maar gelukkig is het de digitale wereld met allerlei vrienden basje

 7. Wat een grappige foto. Leuk dat iemand dat zo bedacht heeft, he?
  Wij zijn al terug van vakantie maar vieren nog een staartje vakantie. Het weer viel hier erg mee, tot nu toe. Overdag grotendeels droog en ’s avonds regen. Nou, mooi gepland, vind ik.
  Groetjes,
  Janny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *