Kruissteekjes voor de scholier


Op diverse plekken spotten we kruissteekjes. Was het onlangs nog in de stationstunnel van Houten, gisteren ontdekte ik bij de nieuwe schoolspulletjes van de HEMA kaftpapier, collegeblokken, pennenetuis en schriften met kruissteekjes uitgevoerd in prachtige kleuren. Ik was er meteen helemaal weg van. Nu hopen dat de scholier net zo enthousiast is als ik. Ook al ben ik niet de doelgroep, toch kocht ik kaftpapier – mooi als inpakpapier te gebruiken -, collegeblok – altijd handig voor kattebelletjes te noteren – en een schrift voor mijn lange to do lijst in te noteren.


Het borduurwerk op het schrift is niet geprint, maar echt en is er los opgeplakt.

28 gedachten over “Kruissteekjes voor de scholier

 1. Niet meer naar school, maar een paar schriften en kaftpapier kun je altijd wel gebruiken. Even kijken of je het ook online kunt bestellen.
  Dat scheelt weer een stadsreis waar ik toch niet aan toe kom.

 2. Die doelgroep wordt vast veel groter dan de inkopers van de Hema hadden bedacht.
  Anneke SK

 3. Een paar schriften en kaftpapier komt altijd wel van pas. Nu maar hopen dat er nog wat is als ik naar de Hema ga.

 4. Leuk spul zeg! Kaftpapier kan ik ook wel gebruioken en ik gebruik altijd schriften voor mijn vakantie dagboeken. Kan ik ze ook goed voor gebruiken. Op het moment wordt je overal met handwerk geconfronteerd. Ik was vanmiddag naar onze muziekschool en daar hebben ze de lantarenpalen aan gekleed met wildbreiwerk!!! Zal vsn de week nog even met mijn fototoestel er naar toe gaan. Zou Marian’neM daar misschien geweest zijn?

 5. Ik denk dat ik mijn textielkasten in Hongarije maar van HEMA kaftpapier ga voorzien, als kastpapier dus. Scheelt per slot maar één lettertje….

 6. Met zulke mooie schriften en kaftpapier ga je met plezier het volgende schooljaar in. Ook leuk natuurlijk als je niet meer naar school gaat.

 7. Mooi hè Berthi, ik zag het ook liggen, had ik me nu maar niet beheerst. Gelukkig is de Hema dichtbij (^_^)

 8. Moet ik weer terug…….ik heb dat kaftpapier gemist ☺
  En ook pennen met vrijwel hetzelfde roosje als op dat schrift!

 9. Altijd leuk,ga snel eens kijken. Een cadeautje in dit papier zou ik enig
  vinden. En een schrift voor kattebelletjes ook.
  Op naar de Hema ook leuk voor cadeau te doen.
  Fijn weekend !!

 10. het kaftpapier wel gekocht,maar toch maar als cadeaupapier,want voor in mn antieke kasten met linnengoed in tere kleuren is het me bij nader inzien te fel. De potloden meegenomen en een puntenslijper, mooi spul voor de handwerkende gasten in september!

 11. @frouke, leuk dat je enkele kruissteekspulletjes hebt kunnen kopen.
  @Sarah, dank je!
  @Tilleke Schwarz, ha, super leuk!

 12. Helaas helaas…..hier in’t oost-Groningse geen kruissteek gezien….snik…..Ik ga maar eens o-line kijken!

 13. @Francisca R, o, wat jammer, maar misschien komt het nog want ik heb de indruk dat deze spulletjes erg nieuw zijn. Op de website heb ik de kruissteekjes nog niet kunnen ontdekken. Mischien zo nieuw, dat de website nog bijgewerkt moet worden.

 14. Het is een mooi vrolijk en romantisch voor schoolspulletjes, ik vraag me af of alle scholieren er een kruissteek patroon in zien, ik hoop het!! Er zal gerust wel iets tussen zitten wat ik nodig heb…ik ga ook even online kijken Hi,Hi!
  Groetjes,

 15. Het blijkt dat deze log en reacties ook zorgvuldig gelezen wordt door familieleden.
  Vandaag op verjaardag van schoonzus kreeg ik van andere schoonzus een prachtige zilverkleurige agenda geborduurd met echte kruisjes. Deze agenda begint op maandag 18 juli en is in een handig formaat die ook goed in een handtas past. Een liefdevol gebaar waar ik erg blij mee ben.

 16. @MM, goed om te weten! Dank voor deze aanvulling!
  @Elma, enig! Dat was een ontzettend leuke verrassing voor je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *