Etos armbandje


Acties in de vorm van gratis voetbalplaatjes, dierenplaatjes, disco’s, voetbalgogo’s etc. bij het uitgeven van een aantal euro’s, komen we bij allerlei supermarkten tegen. De drogist kan/wil niet achter blijven. Blijkbaar zijn wij gevoelig voor gratis spulletjes en passen wij ons koopgedrag hierop aan. Gistermiddag deed ik boodschappen bij Etos en als verrassing ontving ik bij mijn gulle uitgaven een zilverkleurig plastic zakje waarin een gevlochten armbandje van stof zat. Wil ik de serie van tien verschillende zomerbandjes compleet maken, dan is het duidelijk waar ik de komende weken mijn boodschappen moet doen. De armbandjes zijn gemaakt van drie verschillende soorten materiaal: katoen, gevlochten leer en touw. Ze zijn versierd met bedeltjes en belletjes. Ik moet toegeven dat we hier te maken hebben met fleurige armbandjes en de jonge meiden zullen ze fantastisch vinden. Toch hoef je niet zoveel geld uit te geven aan de drogist want de zomerbandjes zijn eenvoudig. Op een regenachtige dag heb je zo een aantal kleurrijke armbandjes met een versiering ertussen gevlochten. Je creëert je eigen unieke gevlochten armbandjes en wie wil dit nu niet?

13 gedachten over “Etos armbandje

 1. Een vrolijk armbandje dat kan gezegd worden , maar echt zelf maken is nog veel leuker . Waar de kinderen niet mee gelokt worden als Ma maar koopt , iedere keer bedenken ze weer iets anders ,
  Bij de kaasboer hadden ze elk jaar een seizoen dat je bij aankoop spaarbonnen kreeg , dat is nu al zo ver en gaat het hele jaar door . Je kon wel eens sparen voor een fles wijn en ik ben geen drinker of handdoeken of eieren . Ik meen dat er nu alleen voor eieren gespaard kan worden en die geef ik dan altijd aan de hulp die er weer blij mee is . De kinder tuttels of vooral de voetbalplaatjes krijgt ze voor haar kleinkinderen en dan maak je eerst de Oma blij en de kindersnoeten zie ik dan niet maar hoor later wel het verhaal .
  Bij de kaasboer laten ze alle klanten even een plakje proeven . Daar is wel belangstelling voor en staan de klanten heerlijk te smullen , want ik geen drinker maar kaas dat is zo verleidelijk voor mij . . .

 2. nu we toch aan het winkelen zijn……vorig jaar okt, had je een log over de Zeeuwse Knop…kijk nu eens op
  http://www.origineel zeeuws.nl
  hier zie je wat ze nu weer verzonnen hebben.
  Vooral de Zeep in zwart , het grote formaat is prachtig !! de naam is nu zeeuwse knoop…wel jammer voor die mevrouw die het Bakblik de Zeeuwse Knop verzonnen had dat een ander nu weer met haar idee op de loop gaat.

 3. @Lies Huizer, het is prachtig, maar het oorspronkelijke idee ligt bij de ontwerpster van het bakblik. Zo zie je maar weer dat iedereen een graantje mee wil pikken als iemand succes heeft.
  http://www.origineelzeeuws.nl/
  http://berthi.web-log.nl/berthi/2010/09/de-zeeuwse-knop.html
  @Gerrie, wij zijn echte verzamelaars! Toen de kinderen klein waren heb ik me ook begeven aan allerlei verzamelingen voor de kinderen en ze hebben er veel plezier aan beleeft. Het meeste aan de flippo’s. Toevallig hadden ze het daar laatst nog over.

 4. Wat zien die Zeeuwseknopbonbons er mooi uit in veel smaken , zouden ze gevuld zijn ?
  Ik had als jong meisje een zilveren ringetje met een Zeeuwse knop . Waar de knop vandaan kwam weet ik niet , maar m,n moeder liet de zilversmit er een ringetje van maken .
  Toch zijn er nog verschillende vormen van de Zeeuwse knoppen , als ik het goed heb . Laat de goede kenner op dit gebied opstaan en ons er over vertellen .
  De mannen van Urk zie ik ook op hun boezeroen (Urks?)soms van goud Zeeuws of gladde knoppen aan het halsboordje . En wat zie ik bij de mannen van Staphorst een heel rijtje knopen . Ik heb het nu over de mannen van een Staphorsterkoor .
  We praten ons soms suf over de vrouwenrokken en mutsen en raken er nooit over uit gepraat , maar wat het manvolk allemaal om het lijf heeft daar valt ook nog wel het een en ander over te vertellen denk ik . Ook de mutsen van de Urkers en die mooi gevormde broeken een beetje kort hoog water model , maar dan kom er nog een stukje been zichtbaar gehuld in speciale ? kousen en de schoenen ook een folklore model ?
  Je kunt som erg afdwalem op de vroege ochtend met het armbandje in veel kleuren tot aan de Urkermannen .

 5. Soms kan het erg onverstandig zijn zo vroeg in de ochtend bij de computer te beginnen .
  Ik ben dan al direct aan het klessebessen en zie de link gewoon over het hoofd . . .

 6. Ach ja, zo sparen wij nu voor verschillende vrienden de plaatje van de AH. Leue bandjes van de Etos, maar ik ben denk ik niet de doelgroep.

 7. de bonbons zijn heel verleidelijk, de zeep lijkt me vestandiger hmhmhmhm. Ergens moet ik nog een mooie gouden knoop hebben die zijn moeder kreeg op haar 21 ste, Fijne dag basje

 8. Ik vind ze wel leuk die armbandjes van Etos. Zag ze al in de tv-reclame. Als ik bij Etos zou kopen en ze zou krijgen, zou ik ze ook dragen!
  De plaatjes van AH-WNF vind ik erg leuk. Als ik zie hoe de kleinkinderen daarvan genieten: Juul van bijna 6 leest voor en Tijn en Daan luisteren en kijken ademloos toe! En dan komen de vragen en verhalen: over gifslangen en nog veel groterdere olifanten…Maar gelukkig allemaal in Afrika of China: dat is het toppunt van verweggistan.

 9. Leuke bandjes !! Moet vandaag bij Etos zijn toevallig. Zal eens kijken ik heb ook een dochter die hier van houd.

 10. Die Juwelier uit Westkapelle Minderhoud heeft een heel boek over Het Zeeuwse sieraad geschreven…!! Maar in Middelburg zijn ook verschillende Juweliers en Kunstenaars die Nieuwe moderne versies op Het Zeeuwse sieraad maken.
  Ook kan je van oude sieraden die voor ons niet zo draagbaar zijn andere mooie sieraden laten maken,
  Er is ook een variant in zilver de DOOP-RING door sommigen nu als trouwring bevorderd…het is weer eens iets anders.

 11. Nou Berthi ik ben geweest bij deze drogist. Eentje is nog leuk voor een kind. Maar de andere twee zijn de zelfde gerafelde lapje stof en heeft niks met een armbandje te maken.Ik moest er speciaal wat halen. Daardoor !!
  Om de armbandjes zal ik er niks meer kopen. Je word gewoon voor de gek gehouden hier mee, kijk maar bij mij.
  Groetjes José

 12. zelfgemaakt is altijd leuker. maar misschien loop ik uit nieuwsgierigheid (en hebzucht???) wel snel de etos binnen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *