For one moment our lives met our souls touchedOscar Wilde: For one moment our lives met our souls touched!

32 gedachten over “For one moment our lives met our souls touched

 1. Is dat nou niet bijzonder ???? t komt langzaam opgang .. maar moet je zien hoe die kleine kinderen spontaan reageren en dan die dame die van plezier een Huppel maakt.. Zo iets moest vaker gebeuren..hartverwarmend !!

 2. Ik had al eerder over de ‘gratis knuffel’ gehoord, mooi zo’n filmpje! je wordt er toch heel vrolijk van!

 3. dit filmpje (en er zijn er meer)kan ik elke keer weer met zo veel plezier bekijken dat ik er een brok van in mn keel krijg…dus dank! ik heb er weer eventjes van genoten op mijn altijd zware ochtend. maakt de start weer even makkelijker!

 4. ergens staat t me tegen ,maar als ik die blije hoofden zie ,vind ik t toch weer ontroerend……

 5. Ik ben blij om te lezen dat ik niet de enige ben die een brok in de keel krijgt en zelf een traantje moet weg pinken. Niet alleen de omhelsing te zien maar vooral in combinatie met het lied.

 6. Prachtige muziek!
  Vooral kinderen moet je niet leren om vreemden zomaar gratis te omhelzen. Afstand bewaren maar met respect voor anderen!
  Ik zou een grote boog om mensen met zo’n bord maken!

 7. Maar het gaat om de boodschap!!
  Zelfs een glimlach geeft soms een verbaasd afwijzende en daardoor koude reaktie.
  Dit vind ik hartverwarmend. Met prachtige muziek.

 8. Om de week te beginnen met zo’n hartverwarmend filmpje met prachtige muziek, doet een mens toch goed!? Mij in ieder geval wel. Natuurlijk moet je altijd op je hoede zijn, maar deze mensen laten een en al goedheid zien. Let eens op hun gezichten, die stralen!

 9. Ik heb hem ook door gestuurd van de week. Naar velen ik kreeg hem van Lies H.
  Ja hier krijg je goede zin van. Het strijken zal sneller gaan, na dit te hebben gehoord!!
  Fijne dag Liefs José

 10. Het is ontroerend, geef ik jou in gedachten ook een dikke knuffel om je te bedanken voor al die mooie informatie die je doorgeeft.

 11. Heb de link van je site meteen naar allerlei mensen gestuurd in binnen en buitenland..met de hoop dat ze net zo happy worden als ik deze morgen…..
  dank je wel..

 12. moest ook een traantje wegpinken, eens geen gezeur over ongewenste intimiteit nee dit is gewoon liefde voor je medemens, prachtig.

 13. Elke glimlach die je uitzendt, keert zich tot je terug!
  Hartverwarmend filmpje dat zeker!
  Spontaniteit ook.
  Maar op straat zal ik zelf zeker terughoudend hebben met (wild)vreemden.
  Ik ben benieuwd wie dit liedje zong, dan kan ik zoeken naar de nederlandse tekst, want met engels kan ik helaas niet uit de voeten.
  Rianje

 14. Luisterend naar de mooie muziek geef ik een reactie.
  Van huis uit zijn wij niet zo knuffelig.
  Maar in de loop der jaren heb je zo veel goede vriendschappen opgebouwd die wel een knuffel verdienen.
  Je ziet de man ook hurken om het kindje een knuffel te geven.
  Als je klein bent en een grote man een knuffel wil geven vraag ik of hij op een stoel wil gaan zitten. Anders wordt zijn buiging wel erg groot.

 15. Heel mooi om te zien, en dan dat lied…Hallelujah…,
  Liefde is veelomvattend, maar de grootste liefde is wel te vinden in de betekenis van dat woord.
  Bedankt Berthi voor dit logje en een liefdevolle dag toegewenst!

 16. Ik had dit filmpje al eerder gezien maar ik kan niet genoeg krijgen van dit soort acties. En fijn dat er nog mensen zijn die spontaan op een ludieke omarming reageren. Het is erg genoeg dat sommige mensen hier argwanend over zijn.
  Bedankt voor deze leuke momenten, Berthi!
  Janny

 17. @Elly Wijnen, dank je voor het mooie gebaar!
  @Cathrina, of je wilt of niet, hier wordt je HAPPY van!
  @MarianneD, daar heb ik vandaag al vaak aan gedacht!
  @Ine, bedankt voor de link! Erg leuk om nu een gezicht erbij te zien! Ik heb dit lied inmiddels al tig keren gehoord en kan er geen genoeg van krijgen.

 18. wat een heerlijk filmpje. ik zit hier met een grote smile en alle mensen in het filmpje hebben een grote glimlach.
  en met een lied van leonard cohen op de achtergrond is helemaal genieten …

 19. Fantastisch gewoon, beter dan zo’n afschuwelijke schietpartij in een winkelcentrum in Alphen a.d. Rijn!

 20. @Ria, onbegrijpelijk wat er gisteren is gebeurd in Alphen a/d Rijn. Het is een groot contrast met het filmpje.

 21. Vanmiddag ga ik met een vriendin naar Baarn…naar de Hoeve Ravenstein waar de kleinkinderen naar de koeien konden kijken en er is een terras en een biologische boerderijwinkel. Nooit geweten dat dat daar was…
  Ik koop worteltjes en zit op een bankje er een op te peuzelen… Komt een mevrouw en meneer langs en die zegt “smakelijk eten.”
  15 minuten later
  Bij het verlaten van de winkel ben ik nog steeds met mijn wortels bezig…de man kijkt me aan en ik zeg “ja ze zijn lekker en ik ben nog steeds aan het eten”. Mevrouw loopt door maar meneer zegt nog iets en en dacht deze mevrouw kan ik blij maken met iets uit mijn jaszak… Hij haalt daar een groen boekje uit waarop afgebeeld 2 handen die naar elkaar wijzen de vingertoppen van de wijsvingers tegen elkaar. Er onder staat “Je hoeft niet te praten” , in de binnenkant staat daar een gedicht over in 6 talen….
  Ik vond dit zo leuk dat ik vertelde over de gratis knuffel…wel meneer legt zijn wandelstok neer en zegt “ik wil er wel een gratis hebben en weggeven”…dat gebeurde, maar ik kreeg een zoen op wang erbij… “o,de knuffel is wel genoeg, gezoend hoeft er niet bij” Zijn echtgenote zal wel gedacht hebben wat is er met mijn man aan de hand…hahahahahahahaaaa
  Dat boekje vertelde hij, heeft hij altijd in zijn jaszak om weg te geven.. Zijn kinderen vragen hem regelmatig “wat moet je daar nou mee??”….
  Nou dit dus… Mijn vriendin komt aanlopen en vraagt wie was dat????
  Geen idee…..maar het maakte mijn dag voor vandaag weer goed.!!!!!

 22. @Cathrina, echt een heerlijk verhaal! Fijn dat je dit met ons deelt! Zo zie je maar weer dat er gelukkig heel veel lieve mensen zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *