Textielpost – Nagypalli II


Frouke: ‘Of hij helemaal in je textielkaarten-concept past? Nou ja, het zijn echte Hongaarse rokken… Eddy heeft de affiche voor dit jubileumjaar van onze galerie klaar en dit is hem in mini-uitvoering. Ik zat ernaar te kijken en bedacht dat ik hem als primeur naar jou wilde sturen. Op de rokken zie je het grootste deel van de foto’s van dit jaar: alle 60 kunstenaars van de afgelopen 9 jaar nu zelf als “kunstwerk” in de galerie. Uiteraard met iets van hun werk erbij. Het wordt een bont geheel met ook textielkunst ertussen (natuurlijk).’

Frouke, van harte gefeliciteerd met jullie jubileumjaar! Dit wordt een heel bijzonder jaar. Het ontwerp van de affiche vind ik schitterend, niet alleen goed bedacht, maar ook prachtig uitgevoerd. Ik wens jullie heel veel succes met de jubileumexpositie in Nagypall.

6 gedachten over “Textielpost – Nagypalli II

 1. Mooi om een bijzonder jubileum jaar te beleven met veel voorbereidingen die er natuurlijk altijd bijhoren .
  Het idee van de rokken , maakt mij nieuwsgierig of dit ook een lange tijd gekost heeft .
  Geniet van dit alles en verder heel veel succes ! Het zou best leuk zijn om een kijkje te komen nemen , helaas dat is niet mogelijk en daarom ben ik altijd gelukkig met alles wat Berthi ons laat meebeleven .

 2. Nagypalli zal blij zijn om hun ereburgers dit jaar weer te begroeten.
  Voor de 10e maal een expositie in jullie galerie, gefeliciteerd.
  De hele herfst en winter hebben jullie hier hard voor gewerkt.
  Dat alle 60 kunstenaars nu op jullie jublieumtentoonstelling met foto en werk aanwezig zijn lijkt mij prachtig om te zien.
  Helaas moeten wij genieten van al het moois van jullie gallerie wat wij op internet kunnen zien en dat is heel wat.
  Frouke en Eddy een goede zomer toegewenst.

 3. Vorig jaar heb ik tijdens een handwerkreis Frouke leren kennen en de galerie bezocht. Er hingen toen allemaal prachtige foto’s van Eddy, en bijzondere kunst van andere kunstenaars. Helaas zit het er voor mij niet in de jubileumtentoonstelling te bezoeken. Jammer, want Needles4all gaat dit jaar weer met 2 reizen naar Nagypall, ik was heel graag weer met ze meegegaan. Het is bijzonder om gast in dit dorp te zijn en van dichtbij zoveel moois te kunnen zien. Voor textiel- en kunstliefhebbers kan ik die reis aanraden, zie http://www.needles4all.nl.

 4. dat klinkt spannend! misschien krijgen wij nog foto’s van de jubileumtentoonstelling te zien?
  Berthi: ik heb vandaag een blog over het abc-project van weleer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *