Briljante ontwerpen voor de reclametas

Onbewust lopen we vaak met een reclametas door de straten. De meeste tasjes vallen niet op. Wil een reclametas eruit springen dan zal deze toch echt iets speciaals moeten hebben. Kijk naar de volgende ontwerpen en oordeel zelf.


Aspe crime stories bag


Give Me Your Hand van Greenpeace


Shumensko bierkratYKM: touwtje springen


De vlecht van Yulia Tymoshenko


Stop het nagelbijten

19 gedachten over “Briljante ontwerpen voor de reclametas

 1. Echte blikvangers!!
  Heel iets anders dan die simpele plastic zakjes van willekeurig welke winkel.

 2. Dat is nog eens opvallend leuk . De revolver zie ik niet zo zitten , het kan wel geen kwaad , maar het staat mij te heftig . Je zult er niet zo snel iemand mee afschrikken . Welke ik het allerleukste vind het meisje met de vlechten om hoog . Dan zou ik zeggen dat het een jeugdfoto van mijzelf is . Ik heb als jonge deerne ook met lange vlechten gelopen .
  Weet je dat mijn moeder niet graag met reclame wilde lopen op al die tasjes , ze gebruikte ze gewoon binnenste buiten !

 3. O wat ongelovelijk mooi!!
  Dat is voor mij de kunstkant van reclame en het zou zo mooi zijn dat meer merken en bedrijven dit zouden gaan toepassen en er geld voor uit zouden willen geven.
  Het maakt het straatbeeld zoveel mooier en verrassender.
  Dank voor dit inspirerende blogpostje!

 4. De revolver vind ik niet zo leuk ,maar de meeste zouden in een collectie goed mee kunnen. Fijn weekend . Basje

 5. Geweldig, ik heb er vreselijk om moeten lachen, eigenlijk zijn ze allemaal ontzettend creatief! Ik zal de krat-bier tas aan mijn zoon geven 🙂

 6. Dit is puur genieten! Ik schrok even van de revolver maar na het lezen van de link vind ik het wel passen bij een crimi-schrijver. Als niet-drinker zou ik de krat bier weigeren maar hij is wél leuk!

 7. Een kratje bier heb ik nog nooit gedragen, op deze manier lukt het wel.
  Als je van deze tasjes geniet, wees er dan zuinig op, het worden collect.items want ze gaan verdwijnen.
  In heel veel landen zijn de plastic tasjes al verboden. Alleen papier en stof zijn nog toegestaan. Een tasje van stof kun je heel gemakkelijk in je handtas meenemen. Het textielmuseum gaf al het goede voorbeeld met hun tassenactie. Zo kun je ook mooi al je lapjes gebruiken die toch maar in de kast liggen.
  Kijk maar eens hoe gemakkelijk het is om in de supermarkt steeds weer een nieuw tasje bij je boodschappen te kopen.
  Toen Arnold Schwarzenegger nog Gouveneur was probeerde hij ook een verbod te krijgen op gebruik van de plastic tasjes in Los Angeles, het mislukte door een grote campagne van de fabrikanten van de plastic tasjes.

 8. Hallo Berthi,
  Wat een vondst, die tassen! Leuke plastic tassen bewaar ik vaak, helaas zitten er niet van deze topstukken tussen. Het kan zo simpel en zo effectief zijn……..
  En knap van jou, om (bijna)elke dag weer een nieuw leuk bericht op je blog te zetten!
  Groetjes

 9. Ja wat zijn ze leuk, hè!
  Toevallig kwam ik nog niet zo lang geleden een aantal hiervan en nog meer exemplaren tegen toen ik met “shopping bag” afbeeldingen google-de.

 10. @Saskia, er zijn inderdaad nog meer voorbeelden van deze briljante ontwerpen. Echt geweldig!
  @Tineke, ik doe mijn best! De ene dag zal je het onderwerp meer aanspreken dan de andere dag, maar dat mag ook!
  @elma, ik weet het! Ik ben benieuwd wanneer de plastic tas echt helemaal verdwenen is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *