Een nieuw textieljaar


Het vuurwerk is de lucht ingeschoten, de laatste oliebollen zijn opgepeuzeld en we hebben een toost uitgebracht op het nieuwe jaar. Ik hoop dat iedereen een mooi jaar in goede gezondheid tegemoet gaat met uiteraard veel fraai handwerk en textiel.

Op de foto zie je: Lilian Moore, Betty Mack, Lilian Andrews (schrijfster) en Edna Waldron (actrice).

19 gedachten over “Een nieuw textieljaar

 1. Iedereen veel heil en zegen in het nieuwejaar. Het heeft even geduurd maar ik heb nu weer internet. Gelukkig maar want we kunnen er niet meer zonder. Voor dit jaar heb ik al aardig wat projectjes bedacht en daar komen er nog heel wat bij.

 2. Berthi,
  Een gezond, liefdevol, succesvol, interessant 2011
  Samen met Peter en de kinderen.
  Diny

 3. Berthi, de beste wensen, voor jou en je dierbaren.
  Ik verheug me alweer op een jaar lang je blog te mogen volgen!!

 4. Insgelijks Berthi.
  Ik hoop dat je de creativiteit behoudt om steeds weer een nieuwe log te maken.
  Verder wens ik iedereen een goede gezondheid toe.

 5. Berthi, voor het nieuwe jaar wens ik jou en je dierbaren een goede gezondheid, veel wijsheid en een grote levenslust toe (de rest komt dan vanzelf). Ik heb respect voor het feit dat je dagelijks een stuk schrijft of publiceert dat vele anderen stof tot nadenken geeft, herinneringen oproept, inspireert en soms ook tot grote commotie of hilariteit bij je lezers leidt. Ook de vele lezers die reageren op je teksten en foto’s wens ik voor 2011 het beste toe. Zij maken je web-log helemaal af en plaatsen als het ware de kroon op jouw werk.

 6. Jij en je dierbaren ook een gelukkig, gezond en creatief 2011 toegewenst ik geniet altijd ontzettend van je blog en hoop dit nog lang te blijven doen.

 7. en sneeuw & ijs zijn gesmolten zodat we weer meer bewegingsvrijheid hebben!
  jij ook een mooi textieljaar gewenst. ik kijk al uit naar jouw vele mooie & interessante berichten!

 8. Lieve Berthi, wat een geweldige kaart heb je voor ons! Ik vind hem schitterend, en dank je wel voor al je goede wensen. Ik wens jou en je gezin heel veel liefde, gezondheid, geluk, en creativiteit toe, en dat het maar een groeizaam jaar mag worden voor jullie! En ik hoop natuurlijk nog heel lang van je altijd zo interessante blog te kunnen blijven genieten! Lieve groet Lupineke

 9. Een nieuw jaar, een nieuwe ronde, nieuwe kansen en nieuw geluk! Niet alleen voor Berthi, maar ook voor haar gezin, haar lezers en alle andere mede-aardbewoners!
  Het plaatje stemt mij tot nadenken. Het lijkt me een foto van lang geleden gezien de haardracht en de uitmonstering van de dames. Is “2011” hier gephotoshopt?

 10. In het afgelopen jaar heb ik niet veel tijd gehad om het weblog te volgen of om er op te reageren. Laat staan een bijdrage te leveren in de vorm van een gastlog. En dat terwijl ik nog een aantal mooie half-afgemaakte verhaaltjes op mijn computer heb staan! Ik wens mezelf toe dat dat in 2011 echt anders zal zijn…..Ik begin het jaar graag met mijn wens aan iedereen: een vreugdevol 2011!!!

 11. Berthi voor jou en je gezin de allerbeste wensen voor 2011 !!!.Ik geniet iedere dag weer van je blog ga zo door.groetjes Marion

 12. De kaart zal wel uit lang vervlogen tijden zijn de dames , hun kleedij en kapsels . . .
  Maar het blijft leuk en de cijfers om het jaartal aan te geven kunnen er wellicht gemakkelijk aan toe gevoegd worden .
  Dat we nu alweer over de drempel zijn gestapt , het gaat zo snel .
  Ik was wel blij dat het vandaag weer een gewone Zondag mag zijn .
  Op deze plek kunnen we weer veel Textielnieuws verwachten , daar kijken we elke dag naar uit !
  Berthi en Familie en alle belangstellenden die we zo langzamerhand leren kennen een mooi nieuwjaar gewenst . Proberen er elke dag iets van te maken , mocht het soms wat tegen zitten zoek dan goed , want elke dag heeft wel iets van een gouden randje . Soms prachtig en breed en het kan ook maar een smal randje zijn en van smalle randjes kun je immers ook genieten .

 13. Dank voor alle goede wensen. Met z’n allen gaan we proberen er een mooi textieljaar van te maken.
  @Josefien, ik (en de lezers) kijk (en) uit naar je gastlogjes die altijd veel mooie informatie bevatten.
  @Saskia, het is een oude kaart uit een verzameling waarbij op de feesthoeden het jaartal 2011 is toegevoegd. Ik kocht de kaart in Eindhoven.
  Ik zal de namen van de dames toevoegen aan de log.

 14. Berthi nogmaals hartelijk dank voor alle leuke-mooie-ontroerende logjes. Ik geniet ook veel van de “terugblikken”” alles gaat zo snel tegenwoordig en dan is het fijn als je nog eens even iets terug kan halen.

 15. Dit nieuwe jaar ben ik vandaag goed begonnen met een bezoek aan de Kantfabriek en de Pfaff tentoonstelling.
  Het is prachtig om te zien hoe creatief er is omgegaan met textiel en andere materialen en het borduren toch duidelijk de hoofdrol heeft.
  Als je tijd hebt, gá dan, het is de moeite waard.

 16. Berthi, alle goeds voor jou en jouw familie in dit nieuwe jaar. Vol goede voornemens beginnen wij aan januari en hopen op meer tijd om alles te volgen in blogland!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *