Steekspel

Het Samenspel presenteert in het Kruithuis het Steekspel. Expositie en verkoop van textiele vormgeving, van 21 november tot 23 december 2010. De Steekspelwinkel is geopend op 21 november, 12 en 19 december 2010.

Het Samenspel is een fijnmazig netwerk van ontwerpers, kleermakers en textiele vormgevers. Zij willen vormgeven aan kleinschalige projecten met aandacht voor het ambachtelijke, handmatig vervaardigde werk.

Deelnemende kunstenaars zijn:
Helmy Bakx
– Vera Holland
Carmen Hopmans
Enosis & Arbe
Marte Rodenburg
– Marie-Jeanne Simons

Sanne Sleegers
Marjan Veltkamp
– Michael Thelen
– Marian Kastelein

Openingstijden: woensdag tot en met zondag 12.00 tot 17.00 uur. Entree: € 3. Informatie is te vinden bij het STOK-Kruithuis.

9 gedachten over “Steekspel

 1. Ik zie kleding en schoenen die ook nog draagbaar zijn. Daar zou ik wel naar toe willen.

 2. Voor de mensen die ernaartoe gaan: niet teveel Bosche bollen eten!

 3. Mieke wat zijn Bosche bollen?
  Wat een prachtige aankondiging met die naalden.

 4. wat een leuke affiche en wat een goed inititatief. ik vind den bosch een heerlijke stad. goede reden om er weer eens naartoe te gaan!

 5. @Elma: Soezen gevuld met slagroom en aan de buitenkant een laagje chocolade. Sommigen zeggen dat er geen slagroom maar banketbakkersroom inzit. Het is een typisch gebak van Den Bosch en omdat er geen plaatsnaam in de log vermeld stond vond ik deze tip wel aardig. Bosche bollen zijn heerlijk maar je moet niet te vaak naar Den Bosch gaan als je aan de lijn doet! (of ze niet eten natuurlijk)

 6. Deze affiche viel Ine en mij op in het textielmuseum in Tilburg.
  Heel interessant om de links alvast eens te bekijken.

 7. Ha, dat plaatje ken ik 😉
  Wat ik ook zo leuk vind, nu ik het beter bekijk, de naalden vormen ook een soort notitie van 5. Je weet wel 4 streepjes en de vijfde erdoor. Ik heb via je links nog even gekeken of het soms een lustrum is maar kan dat toch niet vinden.

 8. @mieke s, gelukkig houd ik helemaal niet van de Bossche bol!:-) Ik ben meer van de rijstevlaai!:-)
  Mij is verteld dat de banketbakker bij het station de beste Bosschebol heeft. Dat moet dan deze zijn:
  http://www.bosschebollen.nl/pages/start.php
  @Ine, haha, fijn dat je mij deze kaart gaf tijdens het live bloggen begin oktober. Aan het einde van de dag had ik beneden nog enkele kaarten gehaald die ik nu aan het versturen ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *