Bouwpakketten van MIHO
Op het filmpje zie je de prachtige ontwerpen van MIHO. Ze worden verkocht als bouwpakket. Het ontwerp van de ree zag ik gisteren in diverse uitvoeringen bij de Bijenkorf in Eindhoven. Bij sommige dessins moest ik direct denken aan de mooie stofjes uit vervlogen tijden. Over de combinatie van kleur en dessin is nagedacht. Iedere uitvoering van een ree is perfect. De reeën kregen de naam mee zoals: Flower blow-up, Masquerade, Bunches, Gentle roe, Leaf turbine, King Deer, Purple branche. Prijzen variëren van € 24,95 tot € 29,95.

11 gedachten over “Bouwpakketten van MIHO

 1. Wouwww, wat een mooie pakketten zijn dit. prachtige uitvoeringen. Dat over die stofjes vond ik ook al. Veel herkenning dus voor ons.

 2. Mooi filmpje, ik ga voor de vogelhuisjes. Heel mooi gemaakt, en ja ook ik dacht aan stofjes !!
  Leuk idee, maar zou het nooit kopen.

 3. Dus . . . de Bijenkorf gaat weer op de creatieve toer !
  Ik dwaal er al weer rond op de afdelingen met stoffen , fournituren en materialen voor veel handwerktechtnieken .
  Zo tegen Kerst waren daar altijd heel leuke versieringen en kaarten te koop .
  De afdeling boeken kon ik ook nooit overslaan .
  Tot slot een hapje eten en koffiedrinken in een rustig hoekje , je aankopen nog eens naspeuren , dat mooie Amerikaanse tijdschrift . De koffie was altijd goed en voor iets extra,s bij de koffie zo,n heerlijke punt kwarkgebak .
  Zonder veel versiering met een laagje poedersuiker , niet te zoet , genieten .
  Gunst de mooie bouwpakketten hebben mij weer helemaal op dit vroege uur in de verleiding gebracht .
  De bouwpakketten vind ik prachtig en ja de vogelhuisjes , maar ook de herten met hun krachtige geweien .
  En de kleuren bevallen mij goed .
  Helaas geen plekje hier aan de wand nu er een enorme wand is ingenomen door grote een boekenkast , die langzamerhand gevuld gaat worden . Daar mag niemand mij mee helpen , mijn eigen boekenfeestje en af en toe even met een enkel boek in de luie stoel belanden voor een pauze .
  Iedereen een fijne zondag met de aanvang van de wintertijd !

 4. haha gerrie ik geniet gewoon met je mee…..ook van je kast langzaam inrichten heerlijk!!
  mooie pakketten ,heerlijke luxe en overbodig, maar mooi uitgevoerd (sorry ik zit nog in de overgang van schuurtjes waar mensen wonen in z-afrika naar hier….een grote overgang hoor alhoewel richting kaapstad t stedds westerser werd…en ik hoor iedereen sowieso al zeggen zdat z afrika t meest westerse land van afrika is…..swaziland was prachtig ,alles trouwens……wij hebben t goed hier en vooral wij zijn zooooooooooooo vrij ,hebben zoveel mogelijkheden……………maar daar is t zo mooooi…………..hier ook hoor;)

 5. leuke doosjes en vogelhuisjes,.De herten ijn qua vorm heel mooi , maar met een tekst over hun halsjes. nee. de meesjes waren dan beter , meer natuurgetrouw. maar ik ben ook heel dom op het gebied van kunst, zal ook eens moeten rondkijken inde Bijenkorf….. en dan koffie toe. basje

 6. Ja Gerrie als je iemand anders in je boekenkast laat rommelen kan je zelf niets meer terug vinden…nu weet je precies..dit boek staat daar en daar…heerlijk ,geniet maar van die kleine dingen..maar het zal nog wel even duren voor die kast vol is bij je als je steeds gaat bladeren. Veel plezier !!!

 7. Leuk filmpje! Mooie producten!
  Vlakbij de Witte Dame in Eindhoven was er tot voor kort een winkeltje met allemaal kartonnen / papieren producten. Jammer dat het de deuren moest sluiten.

 8. Het filmpje is een genot om naar te kijken,die leuke dingen liggen ook al enige tijd bij Loods 5 in mijn woonplaats Sliedrecht ik neuzel daar regelmatig met veel plezier rond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *