OchtendgymnastiekNu ik weer een jaartje ouder ben geworden, is het goed om extra aandacht te besteden aan mijn conditie. Je kunt me elke ochtend in de tuin vinden, waar ik in een mooi geborduurd rokje swingend mijn oefeningen doe.

Het was Liza Bol die mij deze grappige kaart stuurde. Het rokje bestaat uit band dat zo gekocht is, het borduurwerk voegde Liza zelf toe.

21 gedachten over “Ochtendgymnastiek

 1. @ine, haha, het zou voor textielpost -Rundumhause door kunnen gaan, maar het kwam binnen als verjaardagspost!:-)

 2. NOU DAT IS LACHEN HOOR….heel leuk gedaan van Liza…maar ik geloof nooit dat jij zulke kreukelige armpjes hebt BERTHI !!
  Het lijkt wel of je met de Hoela Hoep bezig bent….herinner je je dat nog van vroeger?? was ineens iedereen met zo’n stuk plastic buis in de weer !!

 3. ik geloof er evenmin iets van, niet dat jij kreukelarmpjes hebt (kipfiletjes heet dat geloof ik in sportschoolkringen 😉 en ook niet dat jij ’s morgens vroeg een working out doet in de tuin. De kaart is erg leuk, dat wel.

 4. Wat een leuke kaart. Ik heb meteen het deuntje van de ochtendgymnastiek van vroeger in mijn hoofd. Was het niet met Ab Goubitz ?!

 5. Er werd vroeger ook voor gewaarschuwd hoor: hoelehoepen: die hoep snijdt in je nieren en lever en dat was heeeeeel erg! Na lang zeuren mocht ik er toch een (de rage was toen al zo ongeveer voorbij). Lever en nieren functioneren nog steeds prima.
  Leuke kaart! En maak je maar geen zorg Berthi: kreukelarmen krijg je vanzelf: een kadootje van het leven!

 6. Goh, Berthi. Ik kreeg dezelfde kaart van mijn dochter, maar dan zonder rokje. Zo even kijken hoe ze reageert op deze. Ik vind ‘m leuk bedacht.

 7. Hihihi, dat is een blik in onze toekomst, toch Berthi? LOL!
  Wat een prachtige kaart van Liza!

 8. Vorige week donderdag stond ik bij de Rabobank om geld te storten. De hele ruimte van de bank stond vol met moeders met kinderen. Het was spaarweek en alle spaarpotten moesten worden geleegd. Als de kinderen binnenkwamen mochten ze een cadeautje uitzoeken, voetbal, div. spelletjes. Het allermooiste vond ik een paarse hoelahoep, wat wilde ik die graag hebben. Zou het nog lukken, het was al lang geleden? Helaas er was voor mij geen hoelahoep, maar wel een mooie kalender van 2011, die we al bijna kunnen gebruiken.
  Een medewerker van de bank ging rond met een schaal spekjes voor de kinderen. Een medewerker van de bank hielp met het verwerken in het stortingsapparaat. Kinderen moesten hun pincode invoeren, voor de kleintjes deed moeder het. Eindelijk was ik aan de beurt en kon ik mijn geld als het groene lampje brande in de gleuf stoppen en werd het geteld. Dankzij de techniek duurde het allemaal wat langer.
  Liza heeft een prachtige kaart gemaakt.

 9. Wat een enig idee!!
  Hoe komt ze hier op,wat zal ze een voor pret gehad hebben.
  Ik zie je al staan iedere dag ! En dan buiten nu in de kou!!
  Geweldige verrassing !!
  Liefs José

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *