Verjaardag 2010Mijn verjaardag begon vroeg dit jaar. Terwijl ik afgelopen woensdag bezig was met het bij elkaar harken van de bladeren kwam de postbode langs. ‘Je krijgt veel post vandaag.’ ‘Leuke post is altijd fijn’, reageerde ik. Mijn postbode overhandigde het stapeltje post met de felicitaties erbij. En zo voel ik me vier dagen jarig, van woensdag tot en met zaterdag.Post, mails, telefoontjes, reacties op mijn blog, het was allemaal hartverwarmend! Heel, heel veel dank!De verjaardagsdag zelf heb ik gezellig met kinderen en aanhang doorgebracht. ’s Middags vloog ik er even tussenuit voor de opening van de expositie Het glazen album in het Limburgs Museum. Ruim 300 foto’s uit diverse Limburgse plaatsen zijn in het museum te bezichtigen tot en met 17 april 2011. Aan de basis van deze fototentoonstelling liggen glasnegatieven die vervaardigd zijn in de jaren dertig van de vorige eeuw. Ze zijn oorspronkelijk afkomstig uit de archieven van De Spaarnestad in Haarlem. Uit de totale verzameling van circa 3600 glasnegatieven zijn er 300 geconserveerd, gescand en digitaal bewerkt, waardoor het oorspronkelijke beeld aanzienlijk aan kwaliteit heeft gewonnen.Enkele leuke sites om een kijkje te gaan nemen: Museum Kontich, de Lapzussen, Maria Suarez, Ada Breedveld en Henrique van Putten.

Vijf mannenhemden die gemerkt zijn met de initialen DR. Ze zijn afkomstig uit de Achterhoek, omgeving Ruurlo. Op de hemden een gebreid lavendelzakje.Het magazine Somerset Life staat boordevol inspiratie.Het liefste laat ik een cadeautje maanden ingepakt…

21 gedachten over “Verjaardag 2010

 1. Ik ben wel een beetje laat, maar wil je alsnog van harte feliciteren. Leuk dat je zo heerlijk verwend bent met prachtige kaarten en boeiende lectuur. Geniet er van.

 2. gefeliciteerd!!!! wat heerlijk dat je zo verwend werd. en voor je verjaardag geef je ons al die mooie foto’s en leuke suggesties cadeau!

 3. alsnog van harte gefeliciteerd Berthi ik wens je een mooi nieuw levensjaar, groet Elly

 4. Berthi, zo wil iedereen wel jarig zijn. Vier dagen lang brengt de postbode je kaartjes en cadeautjes wat wil een mens nog meer. Het is je van ganse harte gegund.

 5. Mag ik je ook nog van harte feliciteren!?
  Fijn om te lezen dat je zo genoten hebt en dat velen je zo verwend hebben!

 6. Als er iemand is die al die kleinigheidjes en grotigheidjes verdient, dan ben jij het wel! En wat leuk dat je ons hiervan laat meegenieten!

 7. Wat fijn dat er een heleboel mensen aan je denken, nog van harte gefeliciteerd namens mij.
  Groetjes ELza.

 8. Te laat. maar niet minder gemeend, VAN HARTE, en dank voor het laten meegenieten van al je presentjes en presenten Basje

 9. Als je dan toch ouder moet worden kan je er maar beter goed van genieten!!
  En af en toe een feestje bouwen is ook niet gek. Vooral niet als zovelen meehelpen ;-))
  Leuke ideetjes krijgen we zo ook!

 10. @lidia, gisteravond ben ik begonnen in het boek Oesters. Het zit in de planning om over twee weken naar een lezing van Rascha Peper te gaan.
  @ine, (*_*)(*_*)(*_*)

 11. Oh jee, ik heb door alle drukte je verjaardag gemist…Bij deze alsnog de hartelijke felicitaties en ik wens je nog heel veel gezonde, gezellige en liefdevolle jaren toe!
  Wat heerlijk dat je zo verwend bent, groetjes van Lupineke

 12. Heerlijk om zo verwend te worden en dagen kaarten en mails.
  Wij kunnen mee geniet en dit doe ik, met het het mooie Blad
  SOMERSET LIFE is dit in Nederland te koop !! Dan heb ik interessen..
  Dan ga ik op zoek waar dit te koop is !! Heerlijk een hoop te lezen!!!
  Liefs José

 13. @José, Somerset Life kreeg ik toegestuurd vanuit Amerika. Dit magazine heb ik hier nog niet gezien. Misschien bij de Bijenkorf?

 14. Berthi ik zal eens kijken als ik bij Bijenkorf kom, lijkt mij een leuk blad !!
  Op naar Rotterdam dus !! Weer een leuk uitje !!

 15. hallo berhi, hier eidelijk even een berichtje voor je verjaardag vanuit het prachtige franschoe in zuid afrika…..alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag van ons♥♥
  ik heb wel aan je gedachthoor ,want ik heb een textielkaartje voor je gekocht ,mmaar geen adressenboekje bij me,dus die hou je tegoed!!
  heerlijk om even je logjes voorbij te zien schieten ,maar lezen doe ik pas weer thuis (en dat is bijna!!!)blijf nu evn de prachtfoto;s scrolle n ,lieve zonnige groeten van hier

 16. @hilly, super om een berichtje van je te lezen vanuit Zuid-Afrika. Geniet de komende dagen en alvast een goede terugreis.
  Ik ben benieuwd naar je verhalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *