Textielpost – Nijmegen IEline: ‘Tijdens het winkelen in Nijmegen kwam ik deze mooie textielkaart tegen. Ik dacht, dit is een mooi alternatief voor de textielkaart uit Sri Lanka die nooit is aangekomen. En deze kaart is tenminste een echte verrassing voor jou!’Eline: ‘Omdat de mooie textielkaart uit Sri Lanka niet is aangekomen, stuur ik je deze kaart uit Nijmegen. Misschien niet zo speciaal en zo ver weg als de andere kaart, maar ik hoop dat je deze kaart een mooie toevoeging vindt voor je kaartencollectie.’

Jammer dat de textielkaart uit Sri Lanka nooit is aangekomen, maar ik ben erg blij met deze fraaie textielkaarten van Marenthe Otten.

19 gedachten over “Textielpost – Nijmegen I

 1. wegens feestje geen log… groot gelijk… neem ook eens een vrije dag.
  tot de volgende keer… fijn weekend !!
  Wij liggen zaterdag echt voor PAMPUS.

 2. ze zijn LEUK!!!
  Komen mij bekend voor ??
  van je eigen Eline ??
  welterusten !!;-)

 3. Wat goed van Eline dat ze deze mooie textielpost voor je vond !

 4. wat een leuke kaarten, echt iets voor “ons”. Ik heb meer bekeken via de link, mooie kaarten collectie

 5. Heerlijk dat je kind zo meedenkt over je passie voor textiel.
  Prachtige kaarten gevonden in Nijmegen.
  Dat kaarten uit verre oorden wel eens niet aankomen komt vaker voor, jammer.

 6. Leuk zo’n proeflapje!
  Ik blijf maar kijken, want ze lijken hetzelfde maar zijn dat toch niet.

 7. Verhip Ine, het IS hetzelfde lapje! Vertikaal gespiegeld en bovendien digitaal verkleurd. Kijk maar eens goed naar de knoopsgaten. De teksten en het hart zijn er daarna digitaal op aangebracht volgens mij.

 8. hihi, nu liet mijn eigen geheugen mij in de steek.
  leuk dat ze er nog/weer zijn en Eline ze stuurde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *