Rotterdam – Den HaagDe dag stond in het teken van familiebezoek in Den Haag. Vandaar dat mijn log blijft steken bij enkele Haagse kiekjes.

Op de heenreis was er een korte stop in Rotterdam waar ik in vogelvlucht de expositie Capac Hucha zag. Houdt de website van het Wereldmuseum in de gaten, want waarschijnlijk wordt deze tentoonstelling verlengd. Het is een prachtige expositie, jammer dat ik zo weinig tijd had.11 gedachten over “Rotterdam – Den Haag

 1. o o den Haag mooie stad achter de duinen.
  Je hebt toch nog kans gezien om even aan de waterkant te kijken.
  Nu woon ik zo dichtbij en de Boot legt aan die kade aan en en nog niet in het vernieuwde Museum geweest !!
  zo meteen naar de trein (wegens werkzaamheden aan de weg) op naar Nijkerk
  Fijne dag allemaal.

 2. Ik zie dat je ook fietsen fotografeert. Heb ik ook en deuren kom ik ook heel veel tegen in mijn bestand. Leuk.
  Wat is dat museum in een mooi pand gevestigd.
  Groetjes

 3. @Lies Huizer, misschien is het nu een mooi moment om naar het Wereldmuseum te gaan. De tentoonstelling is prachtig.
  @Willy, fietsen, deuren, mooie raampartijen etc., allemaal mooi om te fotograferen. Ik heb nog enkele leuke foto’s van fietsen en fraaie deuren op mijn fotokaartje staan.
  In deze log zie je ook nog een fiets, bedolven onder sneeuw:
  http://berthi.web-log.nl/berthi/2009/12/nederland-bedol.html

 4. Als je het gebouw van het wereld museum goed bekijkt, wat is dit prachtig. Jammer dat je maar weinig tijd had, maar je bent er geweest. Alles heel snel in je opnemen.
  De eenzame fiets is een erg mooie foto geworden, met de zee op de achtergrond.

 5. Mooie foto’s Berthi. Stil vandaag op je weblog. Maar ja we waren met veel naar Nijkerk. Groetjes van ons allemaal.
  Anneke SK

 6. We hebben je gemist vandaag Berthi.
  Maar jij hebt je dag ook goed besteed.
  Dat Wereldmuseum lijkt wel een paleis. Ik ga eens verder kijken.

 7. @Anneke SK, iedereen zat natuurlijk in Nijkerk!:-) En diegene die niet voor Nijkerk had gekozen, was buiten te vinden met dit mooie weer. Groot gelijk hoor want voordat je het weet, hebben we weer te maken met regen, wind en kou. Genieten dus!
  @Ine, ik hoop de volgende keer aanwezig te zijn!
  Fijn dat jullie allemaal zo’n mooie dag hebben gehad. Ik had overigens niet anders verwacht!

 8. Wereld museum, ken ik van kinds af aan als het museum voor “Land en Volkenkunde”. het klinkt bij mij nog steeds vreemd in de oren die nieuwe naam. Aan de overkant van de Maas ligt dus het SS” de Rotterdam” heb je hem zien liggen? Mijn opa en Oma woonden daar ook en met mijn opa ging ik met het “Heen en Weer” bootje naar het museum! In de verte is het al een prachtig gebouw, maar op jou foto’s ziet het er prachtig uit. Het is lang geleden dat ik er was in dat museum. Vandaag in Nijkerk heel veel webloggers tegen gekomen en veel reageerders van jou blog. Het was er erg gezellig.

 9. @Marijna, helaas was ik gisteren te kort in Rotterdam. Ik moet er gewoon een hele dag naar toe!:-)
  Zoals ik hierboven al schrijf, is het heel fijn om te horen dat het in Nijkerk wederom een fantastische dag was.
  Nijkerk is trouwens een mooie ontmoetingsplek voor de bloggers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *