Bokja KeverOp de beurs in Milaan dit jaar werd de Bokja Kever bekleed met vintagestoffen. Hierna werd de Kever geveild op eBay. Tussen 14 en en 20 april 2010 kon je een bod uitbrengen. De opbrengst was voor Haïti. Angela Missoni werd de gelukkige nieuwe eigenaar.

Bokja houdt van felle kleuren en alle dessins door elkaar gemixed. Bloemen, ruiten, strepen, stippen, alles kan. Denk niet teveel na, maar combineer de stoffen. Op deze manier creëer je veel vrolijkheid in je huis.

22 gedachten over “Bokja Kever

 1. Wat enig !! Mijn man heeft een gouden kleur kever gehad. Dit roept herinneringen boven.
  Maar deze is helemaal top !!

 2. @josé, wie wil er nu niet zo’n prachtige patchwork Kever voor de deur hebben staan!
  In gedachten zie ik hem op onze oprit staan…

 3. Mijn broer heeft de kever die van m,n vader is geweest altijd kom je weer onder zijn bekoring zelf hebben we 2x er een gehad wit en oranje Deze val je wel mee op moi hoor vr groet Henny

 4. De jongste van mij zal dit een prachtige kever vinden. Helaas kan hij zich nog geen auto permiteren. Ik vind het zelf ook een fantastische auto. Alleen nog gehaakte gordijntjes en geborduurde kussentjes maken.

 5. Wouw, wat een geweldig resultaat! Ik droom wel eens van een oud camperbusje, met van die hippie-gordijntjes en -kussens, maar dit slaat alles! Zou je er nou ook echt mee kunnen rijden?

 6. @lupineke, ik denk niet dat je ermee kunt rijden. Wat blijft er over van de stofjes na een fikse regen- of sneeuwbui?
  Het is een mooi collectors item! Je moet er wel een plekje voor hebben…

 7. Prachtig!! En ik was verbijsterd te lezen dat het bedrijf van de twee vrouwen in Beiroet is gevestigd….hoezo vooroordelen…..Geweldig dat in een wereld waar zoveel vernietiging en ellende heerst zoiets moois kan ontstaan.

 8. Wat een geluksvogel die Angela, Ik zou die kever wel van dichtbij willen bewonderen en aaien!! Fijn dat de opbrengst voor het goede doel was!
  groetjes Antje

 9. Een echt mooi-weer-autootje.
  Geen koplampen dus ermee rijden zal wel een probleempje geven.
  Moeten we voorin zitten met een zaklamp of zo ;-))
  En richting aangeven doen we dan lekker met onze armen uit het raam.
  Ik zie ons al gaan!

 10. De VW kever was ook de eerste auto van mijn vader. Het kenteken weet ik nog uit mijn hoofd, GM 19 – 53. Wat was mijn vader er blij mee, dan konden ze makkelijk naar hun dochter komen die naar Groningen vertrok. De VW heeft heel wat reisjes naar het noorden ondernomen. (1966) In de loop der jaren werden er heel wat snelwegen aangelegd naar het Noorden, zodat de weg steeds sneller reed.
  Als alle auto’s zo versierd waren zou de file heel wat leuker lijken.

 11. Wat ik mij altijd afvraag, Berthi, is: hoe kom je steeds aan al deze informatie. Je moet er wel een dagtaak aan hebben. Maar ik vind het geweldig over alles te lezen.
  Groetjes,
  Roelien

 12. @Roelien Moesker, een gedeelte van de informatie vind ik zelf, maar ik krijg ook tips, ideetjes, foto’s etc. toegestuurd. Daar ben ik iedereen zeer dankbaar voor want ik kan nu eenmaal niet alles weten.
  De blog kost inderdaad de nodige tijd, maar ik doe het met veel plezier en al helemaal als ik hoor dat de lezers zo genieten. Tenslotte leer ik elke dag, en dat is toch mooi, doordat er diverse onderwerpen aangekaart worden op mijn blog.

 13. Geweldig, wat een idee. Ik had al een gehaakt overtrekje voor een auto gezien, maar deze is ook prachtig.
  DH vertelt me net dat ik dat zeker niet bij onze auto mag doen. Jammer.

 14. Dat zou best eens mee kunnen vallen met die houdbaarheid van de gebreide auto…toen ik vorige week langs molen DE LIEFDE in Streefkerk kwam ( zie vorige log ) zaten de lapjes ook nog in volle glorie aan de wieken en dat heeft toch wat te doorstaan als de wieken draaien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *