LustrumVandaag is het een bijzondere dag. Op deze zonnige dag vier ik mijn lustrum. Na lang wikken en wegen begon ik op 20 augustus 2005 met dit weblog. Wie had kunnen denken dat ik een lustrum zou halen? Ik niet, en al helemaal niet als je elke dag een log wilt schrijven. Toch is het me gelukt, mede door de lezers die elke dag enthousiast reageren en mij ook van tips voorzien. Zonder jullie was het mij nooit gelukt. Daarvoor héél, héél véél dank.

Zoals het gebruikelijk is bij een bijzonder feestje blik je even terug, maar belangrijker is het om een kijkje in de toekomst te nemen. Laat ik beginnen met enkele cijfers. In de afgelopen vijf jaar heb ik in totaal 1956 (toevallig mijn geboortejaar) berichten geplaatst en zijn er 42014 reacties geschreven. Het thema van mijn blog is handwerken/textiel in de breedste zin van het woord, maar af en toe vind ik het leuk om een ander onderwerp aan te snijden om te proberen dit blog interessant te houden.
Er zijn de afgelopen jaren mooie projecten van de grond gekomen (Abc…, Harten, Pronkjournaal, GAAA), met als klap op de vuurpijl de harten-expositie in Eindhoven. Een nieuw project dat nog niet zo lang loopt op mijn blog is Textielpost, maar dat tot nu toe al heel veel moois en verrassends heeft opgeleverd. En dit is pas het begin van Textielpost. Dus wie weet, wat er nog volgt.

Het allerbelangrijkste van dit weblog zijn de lezers want zonder jullie was het nooit zover gekomen. Heel veel lieve mensen heb ik leren kennen via de digitale weg en ook al mogen ontmoeten. Deze ontmoetingen waren altijd heel hartverwarmend. De ‘ontmoetingen’ via de mail wil ik ook zeker niet vergeten en hier noemen. Deze zijn mij eveneens zeer dierbaar en altijd tot veel steun. Daarbij een extra vermelding voor de lezers die een gastlog hebben verzorgd de afgelopen jaren. Niet te vergeten de tips die ik via de mail binnenkrijg en al die mooie foto´s van de lezers. Allemaal heel veel dank! Dan wil ik Eva Behrens noemen die ervoor zorgt dat ik geen fouten in de logs laat staan en Peter die altijd bereid is om foto´s te bewerken mocht dat nodig zijn. Het moet je inmiddels duidelijk zijn dat ik dit blog niet in mijn eentje maak. De kracht is de samenwerking met elkaar en ik hoop dit in de toekomst voort te kunnen zetten. Ik houd tenslotte van verhalen en deel die graag met anderen. Het plezier is dan vele malen groter dan wanneer ik als voor mijzelf zou houden.

Kom, we gaan een blik in de toekomst werpen voor zover mogelijk is. Als eerste noem ik het merklappenboek dat al erg lang op de stapel ligt en waarvan ik nu toch eindelijk hoop dat het medio 2011 gaat verschijnen. Vervolgens gaan we naar een datum die iets dichterbij ligt, namelijk 3 oktober. Op 1, 2 en 3 oktober staat Tilburg weer geheel in het teken van textiel. Een zeer gevarieerd programma is er wederom samengesteld waar ik dit jaar onderdeel van zal zijn. Op 3 oktober 2010 zal ik namelijk van 13.00 tot 16.00 uur live gaan bloggen vanuit de bibliotheek van het Audax Textielmuseum. Ik heb er veel zin in. Het lijkt me heerlijk om te mogen neuzen tussen al die bijzondere textielboeken en wellicht ook nog te mogen aanraken en misschien op de foto vast te leggen om mijn lezers een beetje van de sfeer van de bibliotheek mee te kunnen geven. Wie weet raak jij zo enthousiast zodat je zelf een bezoek aan de bibliotheek gaat brengen. Nog beter, misschien zie ik je op 3 oktober al in de bibliotheek van het Textielmuseum. Dan gaan we naar 2011. Daar staat nog een expositie van mangeldoeken gepland tijdens de Open Europese Quilt Kampioenschappen 2011. Ook hier heb ik veel zin in. Het afgelopen jaar heb ik voor de eerste keer kennis kunnen maken met de vele prachtige quilts die tentoongesteld worden in Veldhoven. Voor 2011 beloofd het wederom een mooi programma te worden. Zoals je leest, ziet mijn agenda er gevuld uit voor de komende tijd. O ja, dan moet ik natuurlijk niet het bloggen vergeten want dat moet doorgaan.

Vanmiddag (21-8) vond ik een envelop met allemaal kleurrijke vijfjes erop. De inhoud bleek nog feestelijker te zijn: een felicitatiekaart met een geborduurd embleem. Fennie B. zorgde voor deze verrassing. Bij de postzegel die op de envelop zit, hoort een verhaal. Fennie B.: ‘De postzegel op de envelop is van een serie die een vriendin van me voor mij heeft laten maken; een minifotootje van drie zaaddoosjes van het “onkruid”plantje dat Herderstasje heet. Jij zaait als het ware met je weblog en ik zaai met mijn lapjes, kaarten… en wat je met liefde doet werkt iets moois uit.’ De postzegel inspireerde Fennie B. tot een viervoudig ontwerp van zijde. Dit ontwerp kreeg de 1e prijs bij een wedstrijd die georganiseerd was door Quilt & Zo.

63 gedachten over “Lustrum

 1. Van harte gefeliciteerd Berthi met dit jubileum.Ik denk dat je ondertussen zelf ook wel weet hoe belangrijk jouw blog is voor iedereen die een link heeft met textiel.Ga alsjeblieft nog heel lang door!

 2. Hiep, hiep hoera berthi heeft haar log al vijf jaar.Bijna twee jaar vol ik elke dag je log. Meenstal met een berichtje achter te laten. Mijn ontbijtje met Berthi en marianne zo begint mijn dag. Heerlijk met nieuwe ideeen je dag in gaan. Af en toe ben ik als gast logje aanwezig wat mij veel plezier heeft gegeven. Ik hoop dat we nog vele mooie dingen mogen maken en beleven met ons allen. Berthi we nemen er nog 1 op vanavond . PROOST.

 3. Gefeliciteerd met je lustrum! Dat is echt niet niks iedere dag…eh min eentje volgens mij toen je op je bed moest blijven liggen met je been/voet.

 4. Een mega-prestatie, Berthi.
  Van harte gefeliciteerd met je jubileum!
  Door je blog en je brede belangstelling voor textiel ben je het middelpunt van het netwerk van textielminnende websurfers en medeblogsters geworden.
  Daarom hoop ik dat je dit werk nog vele jaren kunt en wilt voortzetten.

 5. Gefeliciteerd Berthi, wat een tijd, het is met recht een jubileum.
  Ik ben meer een lezer dan dat ik reageer, maar weet dat ik dagelijks geniet van jou logjes en ik hoop dan ook dat je nog heel lang mag blijven doen.
  Groetjes
  Ines

 6. Hartelijk gefeliciteerd met dit lustrum We hopen nog heel lang te genieten van jou log en al het mooi,s dat we voorgeschoteld krijgen vr groet Henny

 7. Gefeliciteerd en nog vele jaren. En er was toch zeker wel Limburgse vlaai bij ?

 8. Hartelijk gefeliciteerd. Ik volg je blog, met interesse en plezier, ook ongeveer 2 jaar. En ik wens je veel succes voor de komende tijd!

 9. Ook van mij veel gelukwensen bij dit eerste lustrum van je weblog.
  Iedere dag weer kijk ik wat er aan interessant nieuws te lezen valt.
  Niet alleen voor de borduurfanaten maar ook voor andere interesses is er altijd wel iets van mijn gading te vinden.
  Ik hoop dat je nog vele jaren voor al je fans door zult gaan met je fantastische weblog.

 10. Dat je maar lang door mag gaan…trouwens:..had ik al ingetekend op je boek ?? dan hierbij….kan je mooi al een lijst aanleggen om de oplage te bepalen.
  Op voor de volgende 5 jaar.. k ga nu even kijken want je toen vertelde.

 11. Berthi, van harte gefeliciteerd met deze enorme prestatie.
  Jouw blog is het eerste wat ik elke lees op internet, ga dus a.u.b nog een hele tijd door!

 12. Berthi, meestal begin ik de dag met jouw blog. Altijd belangwekkend en vaak de grenzen van Nedeland over. Geweldig dat jij en je “team” dat al vijf jaar doen.

 13. Een hartelijke groet en hartelijke gelukwensen uit Hongarije! Liefs Frouke

 14. Van harte gefeliciteerd, Berthi
  Geweldig!
  Nog een tip voor je lijst bijzonderheden uit de afgelopen vijf jaar: wie heeft/hebben het vaakst gereageerd op je weblog?
  Dan nog iets, als je blogt vanuit de bieb op 3 oktober wil je dan ook de expositie in het Kunstpodium-t in Tilburg vermelden? Het is aan de Noordstraat 105. Hier heeft Sigrid Calon een tentoonstelling georganiseerd van hedendaagse textiel met werk van bijna 20 kunstenaars onder de titel
  Connected & Collected Art/fashion/photo. Het staat ook vermeld in het programma.
  Hartelijke groet en op naar de volgende 25 jaar,
  Tilleke

 15. Wat bijzonder, al vijf jaar aan het bloggen! Van harte gefeliciteerd met dit jubileum, en hopelijk ga je nog heel lang door! lieve groetjes Lupineke

 16. Gefeliciteerd met je jubileum.
  Jouw blog was het allereerste blog wat ik onder ogen kreeg toen ik me bezig ging houden met de PC.
  Tot nu toe elke dag gelezen en ik hoop het nog lang te kunnen doen.

 17. PROFICIAT !!!
  Wat een aantal, zoveel alweer in zoveel jaar.
  Kwam zelf juist tot de ontdekking dat ik er 700 had en daar was ik al zo verbaasd over.
  Maar elke dag is een hele prestatie !!
  Ik kwam hier via via ruim 4 jaar geleden en begon heel voorzichtig mee te kwebbelen. Duidelijk geïnspireerd ben ik ook gaan bloggen, jij was één van mijn eerste lezers 😉
  Mooie herinneringen én mooie plannen. Dat je er nog lang heel veel plezier aan zult beleven en ons (MIJ) kan blijven inspireren.
  SUCCES EN VEEL PLEZIER !!!

 18. Gefeliciteerd Berthi. Je bent echt de spil, in ieder geval mijn spil, geworden in handwerkend Nederland. Door de toevallige kennismaking met jouw blog is er een wereld voor me open gegaan. In mijn omgeving ben ik de enige die zich met handwerken bezig houd en ik dacht echt dat ik tot een uitstervende soort behoorde. Na aanvankelijk heel aarzelend te reageren op jouw blog en daarna wat verder te gaan kijken, heb ik gemerkt dat er in Nederland velen zijn die dezelfde interesses hebben. Leuke contacten zijn eruit ontstaan. Je bent dus ook nog ongemerkt matchmaker!
  Ik lees iedere dag je blog, nog geen vijf jaar maar ik hoop wel de komende vijf jaar.
  Bedankt voor al het leesplezier.
  Groetjes,
  Anneke SK

 19. Berthi van ♥e gefeliciteerd.
  Zoals velen het al schreven hierboven, ook voor mij gaat er geen dag voorbij zonder jouw blog.
  Dank je wel dat je het nog steeds vol weet te houden met ons ☺☺☺
  enne…3 oktober staat nu in mijn agenda!
  Kaart met paard steekt hier al op t prikbord. Maar nu kom ik zéker.

 20. Berthi, heel hartelijk gefeliciteerd met dit prachtige feit!!
  Ik volg je nu al zo’n 3 jaar en vind het enorm knap dat je elke dag weer zo’n bijzonder berichtje plaatst! Mijn dank gaat daarom ook uit naar je ‘medewerkers’, je gezinsleden die soms de honours waar namen, op die momenten dat jij echt niet achter de pc kon plaatsnemen.
  Ik heb veel geleerd van je blog en je bent ook voor mij een dagelijks rustpuntje.
  Bij deze wens ik je nog heel veel jaren van blogplezier!!!

 21. Berthi,
  ook ik geniet al wat jaartjes van jou dagelijkse blog. Ik lees graag verhalen over textiel, en dat is, zoals je zelf zegt, wat jij het liefst doet, verhalen vertellen. Ook ik reageer niet zo vaak, ik ben meer de lezer dan de schrijver, maar geloof me, het is iedere keer weer een verrassing waar jij mee voor de dag komt.
  Van harte gefeliciteerd met je 1ste lusterum en, naar ik hoop, dat er nog heel wat jaartjes bij mogen komen.
  groetjes, Marijke

 22. Beste Berthi,
  Van harte gefeliciteerd met het bereiken van deze mijlpaal. Ik volg je nu een jaar. Iedere morgen, na het ontbijt, lees ik de verhalen! Ik geniet ervan en ben blij verrast door alle creaties die je voorschotelt.
  De afgelopen weken heb ik aan de hand van alle Textielpost een heerlijke rondleiding gehad.
  Heel veel dank voor jou en de medewerkers!
  Geniet van dit moment! Hartelijke groeten van Lia

 23. Proficiat met je jubileum. Volgens wikipedia is het een blikken jubileum. Moge je doorgaan tot je zilveren jubileum (of meer), want dat is toch iets mooier metaal.
  Ik geniet van je verhalen en tips van jou, je team en de lezers. Dus bij deze hartelijk dank voor al dat moois.

 24. Van harte gefeliciteerd met dit lustrum Berthi ik hoop je nog jaren te mogen volgen, groeten Elly

 25. Hartelijk gefeliciteerd met dit lustrum! Ik hoop dat je nog vele lustrums mag volmaken. Want ik geniet van alle mooie dingen die je schrijft.
  Byzonder ook de foto’s en verhalen van handwerkende vrouwen uit andere landen!
  Heel veel dank voor al het leesplezier!
  Groetjes van Margriet

 26. Berthi@ van Harte gefeliciteerd met dit lustrum. Ook je man, kinderen en aanhang die je altijd steunen en willen poseren.
  Het is een stukje van ons dagelijks leven geworden. Zie het als een Fractal, je begint bij Berthi en zo wandel je van het een na het andere onderwerp. Ter lering en vermaak. Wij hopen dit nog vele jaren te kunnen volgen.

 27. Berthi GEFELICITEERD !!!!en dankjewel voor al de mooie en interessante onderwerpen die je ons elke dag voorsschotelt.Ik smul en geniet ervan !

 28. Ook van mij mijn gelukwensen met je 1e lustrum en dat er nog vele mooie blogs mogen volgen! Bij mijn bladwijzers staat jouw blog bovenaan. Heel divers en interessant om te lezen. Elke morgen laat ik me weer verrassen door je verhalen. Ga vooral zo door!

 29. proficiat en 5 voud, Geweldig en dat elke dag !!!!!In gedachten speld ik je een medaille op. basje

 30. Van harte gefeliciteerd Berthi! Je hebt echt een topblog, en ik geniet er elke dag weer van. Je hebt echt wat te vertellen, ik hoop dat je op deze voet voort gaat. Wat ik mooi vind dat is dat het leerzaam is, elke dag weer. En nu op naar de tien jaar!!
  Groetjes Antje

 31. Van harte gefeliciteerd met je 5-jarig jubileum!! En ik hoop nog heel veel meer blogberichtjes te kunnen lezen met mijn vaste metgezel een kop thee!! Hahaha!
  Veel plezier!
  Groetjes, Collie

 32. van ♥♥ Berthi en al lees ik niet elke dag en niet vanaf t begin , ik volg je allang en met veel plezier ,want wat heb jij een veelheid aan onderwerpen hier besproken ,heerlijk!!
  Ook bijzonder dat je t nog niet zat ben en ons nog van veel meer wilt voorzien…aha jij zit met de dwaze dagen in t textielmuseum…leuk ,veel plezier daar, ik kan je niet komen opzoeken ;)))

 33. Vanuit de omgeving Haaglanden een hartelijke felicitatie naar het Limburgse , ter gelegenheid van je eerste lustrum .
  Er is iets moois gegroeid door al de textiele contacten . Berthi het zijn vele herinneringen die we in vijf jaren mochten beleven . Mijn eerste stap over je drempel maakte ik na een berichtje op de Quiltpagina . Het beviel zo goed , dat ik een dagelijkse gang maak naar deze plek .
  Naast het textiel komen er variabele onderwerpen aan de orde .
  De kring wordt steeds groter en hechter .
  We krijgen zoveel informatie , je stuurt ons ongemerkt naar eigen boeken plank om samen de onderwerpen van alle zijden te belichten .
  Dat er ook troost is te ervaren in moeilijke tijden , daar ben ik je nog steeds dankbaar voor .
  Ik kan zeggen nu er meer leegte komt bij het ouder worden hier een fijne opvulling wordt gegeven en het zonnetje laat schijnen . Dankjewel !
  Geniet van deze dag !

 34. Van harte gefeliciteerd Berthi.
  Mijn eerste contact met jouw weblog was via de link bij Handwerken Zonder Grenzen.
  Daarna kwam Verhildersum en toen kwam Elma in mijn leven, een pronkrol maken. Alle harten die ik uit het “Hoge Noorden” meenam naar Utrecht. De pronkjournaals kwamen en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan.
  Mijn wereld op het gebied van handwerken is heel groot geworden dankzij jou.
  Ik hoop dat je nog lang door mag gaan met je weblog.
  Groeten Margriet

 35. Gefeliciteerd Berthi maar vooral ook bedankt!
  Bedankt voor de blikverruimende logs.
  Bedankt voor de gelegenheden die je mij hebt gegeven om kleine beetjes bij te dragen.
  Bedankt ook je gezin dat jou zo van harte steunt.
  Bedankt alle ander mensen die bijgedragen hebben.
  Ik hoop dat je nog lang mag doorgaan.

 36. Proficiat!!! Ik hoop dat er nog vele blogberichten van je komen, ik lees ze met heel veel plezier.
  Groetjes
  Miriam

 37. Van Harte Gefeliciteed, ik volg je al lang en geniet dagelijks van je logje.
  Ga gewoon door en veel succes met de dingen die nog gaan komen.
  Groetjes ELza.

 38. Geweldig bedankt voor al die info die jij op het www heb gezet. En hopelijk ga je nog op deze wijze door. Ik geniet altijd…….

 39. Van harte!
  En dat er nog vele kruisbestuivingen mogen volgen 🙂

 40. Berthi, Leuk,leuk,5 maal leuk,dat we al zo lang van jouw weblog mogen genieten en ook nog een heleboel mogen verwachten.Dank je wel en proficiat.Leida

 41. Berthi van harte gefeliciteerd met dit bijzondere lustrum. Vijf jaar lang elke dag weer een logje schrijven is een hele prestatie. Ruim 2 jaar geleden kwam je met jouw logs in mijn leven. Een hele waardevolle tijd met interessante, leuke, mooie, informatieve en soms ontroerende logs. Elke dag is weer een verrassing. Ik hoop dan ook, dat we nog heel veel logjes van je tegemoet mogen zien.

 42. Van harte met deze mijlpaal,waar heel veel mensen dagelijks van genieten.Gezien de vele reactie,s is dit vast een stimulans om door te gaan

 43. Gefeliciteerd met je Lustrum. Op naar het volgende. Ik blijf je met plezier volgen.
  Veel succes de komende jaren
  liefs ziggy

 44. Proficiat met je lustrum Berthi. Het is echt een geweldige prestatie om zo’n mooi Web-log te maken. Ben zo blij met je, dank je wel voor al je moois.
  Dikke handwerkknuffel Anje.

 45. Berthi, gefeliciteerd! Wat vliegen vijf jaar om! Een van de eerste logs die ik me herinner is die van de merklappententoonstelling in het Fries Museum in Leeuwarden waar je met de trein naar toe was geweest. In het begin reageerde ik nog zeer regelmatig en nu heel wat minder vanwege tijdsgebrek maar ik blijf heel trouw lezen, ik waardeer het ontzettend wat je doet!

 46. Berthi, proficiat !!! Een hele prestatie en net als zovelen al hiervoor, is jouw weblog het eerste ’s morgens wat ik bezoek, daarna komt pas de digitale krant.
  Bedankt !!

 47. Berthi,ik sluit me aan by alle goede wensen en allen die zo genieten.
  Veel dank, Hannie.

 48. Van harte gefeliciteerd. Wat een prestatie om al 5 jaar lang elke dag iets nieuws te schrijven. Petje af ben er wel erg blij mee want ik vind het geweldig dat zo het handwerken behouden blijft. Ik vind het geweldig wat je doet.

 49. hoera! hoera! hoera! hoera! hoera!
  wat een duizelingwekkend aantal blogberichten heb je geschreven. Elke dag weer, ondanks de ups & downs in je persoonlijk leven. Wat een prestatie. Nu op naar de 10 jaar!
  En natuurlijk een ‘dikke merci’ voor al het moois en interessants dat je geschreven hebt.
  Ik hoop je in Tilburg persoonlijk te kunnen feliciteren!

 50. Hoi Berthi Ik kom stilletjes even lezen in mijn blogpauze. Met dit lustrum wil ik je toch even van harte feliciteren.

 51. Poeh, wat een hoeveelheid aan lieve reacties. Daar word ik toch wel eventjes stil van! Dank je wel, allemaal!
  @Thera, we doen ons best!
  @Hilda, een blog kan niet zonder reacties. Ik ben dan ook altijd iedereen zeer dankbaar.
  Ik heb een klein glaasje rosé voor me staan en toost met je mee!
  @Marianne, tja, toen bleef het bij slechts een kort berichtje.
  @Jenny, helaas niet aan de Limburgse vlaai gedacht!:-)
  @Tilleke Schwarz, dat is een goede vraag: Wie heeft het vaakst gereageerd de afgelopen vijf jaar? Ik denk dat Gerrie een goede kans maakt.
  Als ik live ga bloggen vanuit de bibliotheek van het Textielmuseum dan is het de bedoeling dat het over de boeken gaat. De exposities en workshops zijn allemaal te vinden op de website.
  @Marian’ne m, wat kennen we elkaar al lang!
  Grappig om te horen dat ik één van de eerste lezers van jouw blog was.
  @Anneke SK, leuk dat jij via internet er achter bent gekomen dat velen zich bezig houden met handwerken/textiel.
  @Ine, leuk om je 3 oktober in Tilburg te zien!
  @Birgitte, een blikken jubileum… weer iets geleerd.
  @Collie, kopje thee en internet gaat goed samen!
  @Hilly, ach, dan alweer de DDDD.
  @Gerrie, de afgelopen jaren heb jij al heel veel mooie verhalen met ons gedeeld. Wij genieten daar enorm van.
  @Margriet P., mooi hoe iets kan lopen.
  @Maaike, de tijd vliegt!
  @lheurebleue, heel gezellig om je in Tilburg te zien!

 52. Berthi, komik ook nog even met de felicitaties! Geweldig…5 jaar! Een prestatie. en zoals mijn voorgangers al zeiden, via jou weblog de wereld van handwerkers ontdekt. en wat een leuke dingen heb je al georganiseerd. Het hartenproject waar ik erg leuke herinneringen aan heb.en nu de textielpost.. en volgend jaar jou boek!!

 53. Hai Berthi,
  Geen dagelijkse lezer ben ik, want soms ontbreekt mij de tijd. En dan ‘scan’ ik even door de onderwerpen heen die je op je log hebt gezet. Zo ging het in de afgelopen jaren. Daarom ook nu te laat met mijn felicitaties, maar niet minder welgemeend.
  Heel bijzonder, zoals jij dit volhoudt. Ik zou het je niet nadoen, dat weet ik zeker.
  Ik neem mijn pet voor je af!
  Groet!

 54. @Willy, leuk dat je toch even langs komt ondanks dat je een blogpauze hebt!
  @Marijna, dank je wel!
  @Josefien, dank je voor de complimenten, maar jij ook bedankt voor al die mooie gastlogjes die je tot nu toe al hebt geschreven.

 55. Hallo Berthi,
  Felicitaties en dank voor een dagelijkse dosis leesplezier…. Ik sla geen aflevering over!!
  groet, Joke

 56. Van harte gefeliciteerd met 5 jar bloggen! Meestal een stille lezer want overal op reageren kost zoveel tijd maar meestal sla ik geen blogje over en dat toch ook al enkele jaren! Jouw blog is de beste manier om in contact te blijven met alles wat er in de textielwereld leeft. Hulde!!!

 57. @Anny, dank je voor de felicitaties en inderdaad kost het veel tijd om overal een berichtje achter te laten. Ik kan ook helaas niet overal reageren, maar probeer toch af en toe her en der een reactie achter te laten.

 58. Hoi Berthi,
  Een weekje te laat, maar niet minder gemeend: van harte gefeliciteerd met je 5 jarige web-log! Ik lees hier regelmatig met veel plezier. Mijn eerste web-log ervaring deed ik hier op. Ik had iets over je gelezen en kwam zodoende hier terecht. Ik zat toen in een woelige periode en vond het heerlijk hier te lezen. Eerlijk is eerlijk: ik ben hier weer aan het handwerken verslingerd geraakt, m.n. het borduren!
  Berthi, ik hoop nog vele jaren te mogen genieten van je prachtige log en met mij velen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *