38 gedachten over “Peter trendsetter…

 1. Ooooh foei toch , dat gaat werkelijk niet goed zo !
  Was verder alles wel in orde . . . ?
  Twee rechts twee links . . . , is ook belangrijk dat dat netjes is .

 2. @Gerrie, Peter zag net op de foto dat hij zijn schoenen wel had mogen poetsen!:-)
  Om twaalf uur vanmiddag kwam hij speciaal naar huis om van schoenen te wisselen. Vreemd dat hij pas in de loop van de ochtend merkte dat zijn schoenen een beetje raar aanvoelden!:-)

 3. Voor mij waren die schoenen wel even een vrolijke noot , ik had geen gemakkelijke dag met veel chaos .
  Ik heb hier zitten schateren van de lach !

 4. Hij voelt natuurlijk zo met je mee Berthi, dat hij óók twee verschillende voeten wil…….;)))

 5. Hihihi! Echt iets voor een “verstrooide professor”! Met je hoofd al helemaal met je werk bezig zijn als je je kleren/schoenen aandoet.
  Had hij het zelf gemerkt of wees iemand anders hem erop?

 6. Wat wij niet kunnen zien is of de twee sokken wel gelijk zijn.
  Elma

 7. Heeft hij in de kast nog zo’n paar staan. Hier zie thuis wel regelmatig twee verschillende sokken langs lopen.Leuk is het zeker wel.

 8. Mijn leerlinge hebben vaker twee verschillende schoenen aan. Maar dan zijn het wel een blauwe en een rode gymp bijvoorbeeld. En dat samen met een groene broek. Vrolijke boel dus.
  Met andere woorden het is helemaal hip, bruine en zwarte schoen, maar dan wel onder een blauwe broek. (grinnik)

 9. hihi, zoiets als op je sloffen in de supermarkt staan.
  Ze zitten gewoon lekker !!
  Ja een druppie schoensmeer mag wel !!;-)

 10. Ik dacht even kijken wat Berthi te schrijven heeft,en toen zag ik dit lag spontaan helemaal dubbel mijn dag kan niet meer stuk. Fijne dag nog

 11. Ik wist het wel Berthi: je bent getrouwd met een echte trendsetter. Dat past bij je!

 12. Voor de aardigheid eens je kleren achterstevoren , tenminste als het lukt .
  Een shirtje zal wel vaker voorkomen denk ik .
  Wie kent er nog meer wisselingen . . . ?

 13. O wat heerlijk dat bij anderen ook van die suffe dingen gebeuren.
  Anneke SK

 14. Toch knap van Peter dat hij dit foutje met ons wil delen.
  Wij lachen hem niet uit, maar toe.
  Met zijn Engelse postbodenschoenen was dit niet gebeurd, die zijn veel zwaarder, dan had hij het eerder gemerkt.
  Of deed hij geen licht aan, terwijl zijn vrouw nog lekker lag te slapen?
  Elma

 15. Nou weet ik het….
  Peter had een vooruitziende blik!!
  Hij wist gisteren dat we vandaag een vrolijk moment nodig zouden hebben. Ons even lekker laten lachen.
  Het valt hier nou met bákken uit de hemel!!

 16. Niet alleen jullie liggen in een deuk, hier kwamen we niet meer bij van het lachen!:-)
  Ik heb nog niet eens gevraagd hoe dit kon gebeuren, maar ik heb een vermoeden. Zijn zwarte en bruine schoenen zullen naast elkaar hebben gestaan in de garage. Door de haast, komt regelmatig voor, heeft hij een linker en rechter schoen gepakt die dicht bij elkaar stonden en dat was nu net toevallig een bruine en zwarte schoen. Snel in de auto wegwezen. Peter doet zijn schoenen ook altijd uit als ze nog gestrikt zijn. Scheelt hem tijd met aantrekken.
  Volgens Peter is het niemand op zijn werk opgevallen. Zeker weten doe je dat nooit, maar ik denk dat mannen niet zo snel een opmerking maken over kleding en schoeisel.
  In ieder geval wilde Peter niet de hele dag zo blijven rondlopen en kwam om twaalf uur naar huis voor de wisseling van schoenen.
  Op de foto zag Peter pas dat zijn schoenen hoognodig gepoetst moeten worden.
  Thijmen wil zijn T-shirt wel eens verkeerd om aan hebben. Gelukkig krijgt hij dan een opmerking van zijn vrienden op school zodat het snel herstelt kan worden.
  @Francisca R, dat is een mooie uitleg!:-))))
  @Mieke S, eerder een verstrooide professor. Peter wil nooit opvallen en gaat met de massa mee wat kleding betreft.
  De kinderen maakten een grapje toen ze hoorden dat ik niets gebroken had, maar dat er een botje in mijn voet uit de kom was en dit zelden voorkomt. Past bij mij, zeiden de kinderen. Jij wilt toch niet met de massa meegaan…
  @Bietje, ik ga hem dit voorstel doen. Veel verwacht ik er niet van!:-)

 17. Lachen zeg met die 2 verschillende schoenen!!!
  Maar wat te zeggen van een vrouw! die op vakantie ging naar Friesland en -zoals al jaren de gewoonte is- pantoffels aan deed in de auto , de kar was werkelijk volgeladen , maar een ding was zij vergeten , nl haar schoenen!!!!!
  Marlies

 18. @Marlies, haha, dat is een mooi! De een vergeet zijn schoenen en de ander trekt twee verschillende schoenen aan!:-)

 19. 25 jaar geleden moest ik met een collega naar een winkel om een cadeau op te halen. Toen we terug kwamen bij de parkeerplaats van het verpleeghuis schoot mijn collega in de lach. “He, Hilda moet je daar eens kijken daar staan op de streep van een parkeervak twee zweedse muilen. Nauw diegene had wel haast om hier vandaan te komen”. Ik keek haar aan en proeste het uit. Het waren mijn klompjes. (Ik kon niet met klompjes aan rijden en ruilde ze altijd achter het stuur met platte schoenen)

 20. Wat mij wel een keer overkomen is, in alle vroegte (nog erg donker) de auto uit de garage gehaald via een modderig pad, om naar het station te gaan.
  Toen het licht werd zag ik in de trein dat ik mijn modderschoenen (Groningse klei) nog aan had. In Utrecht maar een paar nieuwe gekocht en de oude achtergelaten in een prullenbak.
  Elma

 21. Dit is heel leuk. Bij een bepaalde outfit kan het echt goed staan.
  Ik had een paar weken geleden werkhandschoenen voor mijn man gekocht, bij de kringloop ze lagen los in de bak. Toen ik ze aan hem gaf merkte hij op, het is fijn dat je weet dat ik 2 rechterhanden heb, maar om dan ook 2 rechterhandschoenen te kopen dat gaat toch te ver. Ik kon ze nog ruilen dus geen nood.

 22. @Henny, jij was zo druk bezig om de allerbeste werkhandschoenen uit te zoeken dat je helemaal vergat te kijken of je wel een rechter- en linkerhandschoen uit de bak viste. Zo zie je maar dat we met z’n allen wel eens met onze gedachten ergens anders zijn dan we op dat moment horen te zijn!
  @Jeanny, och ja, we kunnen er gelukkig om lachen!
  @lheurebleue, ik denk eerder dat zijn gedachten bij de problemen van zijn werk waren!:-)

 23. Het is alweer een paar dagen geleden, maar de pret is er niet minder om, zit heerlijk even te lachen.
  Het heeft niets met leeftijd te maken hoor Peter, toen ik 30 was kwam ik al eens met een binnenstebuiten gekeerd truitje op kantoor. Dat was wel iets makkelijker te herstellen ;- ))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *