Gipsen voet

Heel, heel veel dank voor alle lieve reacties. Dat doet een mens goed. Na een goede nachtrust ging ik vanochtend achter de computer zitten, die inmiddels is verhuisd van de studeerkamer naar een etage lager zodat ik niet zoveel trappen op hoef. De kinderen doen met Peter het werk in huis. Eline is lekker een weekje op vakantie in Toscane en vanaf volgende week zal zij veel huishoudelijke klussen op zich nemen. En ik ga proberen een goede invulling voor mijn dagen te vinden. Daar zal zeker het werken aan mijn merklappenboek een onderdeel van zijn, wel in een traag tempo want het is toch behelpen als je niet mobiel bent.
Ik ga proberen om mijn weblog op de wijze voort te zetten zoals jullie van mij gewend zijn. Of het haalbaar is, moet blijken.

34 gedachten over “Gipsen voet

 1. Hoi Bethi
  Als ik het een beetje goed in kan schatten.
  Zal het je ongetwijfeld lukken om ons te verwennen met je blogs.Sterkte en voor je het weet ligt je gips weer in de prullenbak en kun je het lopen weer langzaam oppakken. Groet Elly S

 2. Gelukkig dat je je enigzins kunt schikken in de nieuwe situatie waarin je bent beland .
  Je been goed ondersteund door stevige kussens . Er is al een goed familie plan opgesteld . Alles moet toch doorgaan met de dagelijkse beslommeringen .
  Ik vind het fijn dat je nu zelf alweer aan het woord bent . Al heb ik het zeer attent gevonden dat we zo snel op de hoogte werden gebracht van al de gebeurtenissen .
  Dat alles wat trager is , ja dan denk ik meteen aan Hettie Blok die onlangs nog even op TV was en vertelde dat met haar hoge leeftijd alles veel trager gaat , nu ze met een stokje loopt . Maar één hand om iets te vervoeren . Daar tob ik ook mee .
  Al ben je nog een jonge Blom , met stokken als hulp gaat het lopen toch een stuk trager en je moet uiterst voorzichtig zijn .
  Ik wens je een goede nachtrust strakjes en dan begint morgen de eerste werkdag voor je vanaf een andere plek .
  Ik wuif nog even naar je !!!!!
  Groetjes , Gerrie

 3. Jammer dat wij zo ver weg zitten en geen handtekening op je gips kunnen zetten.
  Je bent een kanjer hoe je met alle ellende die je hebt ondergaan zo aan je web-log denkt.
  Laat het dan niet een verslag van een tentoonstelling zijn, je verstaat wel de kunst om ons elke dag weer te verrassen.
  Elma

 4. Van de eerste schrik bekomen,zit je dan op een stoel. Zorg voor een goed dik gelkussen(gratis te leen bij de thuiszorgwinkel)want anders krijg je pijn aan je heup en kontje. Want het valt niet mee, alleen maar zitten,en een enkel hobbeltje door het huis. Veel sterkte en beterschap! groetjes Peti

 5. O, Berthi !!
  Wat heb je toch meegemaakt !!
  En nog !
  Nu ik die foto zie….
  ….
  moet ik toch ook even denken aan
  tenen lezen.
  Zoek dat ook maar eens op.
  Heel interessant.
  Heel veel beterschap en groetjes.

 6. O, Berthi.
  Wat heb je toch meegemaakt !
  En nog !
  Nu ik die foto zie…
  ….
  moet ik toch ook even denken aan
  tenen lezen.
  Zoek dat ook maar eens op.
  Heel interessant.
  Heel veel beterschap en groetjes.

 7. Bezige Bij Berthi,
  Wat gaat er voor jou de komende tijd veel veranderen.
  Heel veel sterkte op alle fronten!
  groetjes

 8. Ik kijk naar de foto van je teentjes en zie tegelijk daar rechts van “the girl on the wall” staan.
  Denk meteen: nu is het
  “the girl on the bed”.
  Tja en je weblog is dan je boek!
  @Elma, om Berthi’s been zit ook nog verband, dus hier kun je nog geen krabbel op zetten. Pas als ze t.z.t. loopgips krijgt.

 9. Berthi, je hebt al een aardige invulling voor je niet mobile periode bedacht! Ik dacht ook al aan je boekje over de merk lappen. Fijn dat je lekker geslapen hebt. Mooie foto zo van je pootje. Het werk is al goed verdeeld begrijp ik. Sterkte hoor!!

 10. Ach, elk nadeel heeft zijn voordeel.
  Als je geen oijn meer hebt en goed slaapt (beide zeer belangrijk) kun je je over gaan geven aan wat moet: RUST.
  En die mag voor een vrouw zoals jij bestaan uit lekker computeren, dingen opzoeken, handwerken en lezen…………maak er maar een soort vakantie van dus.
  Hopelijk herstelt de breuk voorspoedig en is het straks weer helemaal OK.
  En complimenten aan je dierbaren, dat ze zo helpen en steunen!

 11. Ik moet *Marianne* helemaal gelijk geven. Succes in ieder geval.
  Ja geweldig dat jou dierbaren je zo goed helpen.
  Super Fijn !!

 12. Berthi, jou lukt alles als je hoofd ernaar staat! Niet alleen berusting maar ook: hoe kan ik hier het beste van maken. Dat proef ik in je log. Ik ga me echt verheugen op volgende logs, al zullen ze dan niet zo regelmatig verschijnen. Ik weet zeker dat ik me kan laten verrassen door jouw kijk op kleine dingen om je heen die je nu beter – anders – zult zien.

 13. hou vol jr mag iederedag en kruisje zetten in de agenda en een vlag op de laatste dag van de 6 weken, Basje

 14. Hoi Berthi vooral rustig aan doen hoor.
  En je gezin heeft het er druk mee maar doet het graag voor je volgens mij.
  Heb je tijd voor je boek.
  Groetjes en veel sterkte.

 15. Een klein ongelukje met een groot gevolg.Heb je nog veel pijn ? Heel veel sterkte en veel geduld voor het stilzitten (kom je miscchien aan dingen toe waar je normaal geen tijd voor hebt/vrijmaakt.Werk maar veel aan je merklappenboek,kan ik het snel kopen en lezen.

 16. Een klein ongelukje met een groot gevolg.Heb je nog veel pijn ? Heel veel sterkte en veel geduld voor het stilzitten (kom je miscchien aan dingen toe waar je normaal geen tijd voor hebt/vrijmaakt.Werk maar veel aan je merklappenboek,kan ik het snel kopen en lezen.

 17. Ik wil jou heel veel sterkte wensen. Er komt nu een tijd dat je andere dingen kunt doen, lekker op de bank met een kopje thee en wat handwerkboeken die je al zo lang had willen doornemen.
  groetjes
  Liliane

 18. @Elly S, normaal gesproken vliegen de weken voorbij, maar of dat nu ook het geval zal zijn…
  @Gerrie, het gaat er nu alleen om dat de meest noodzakelijke klussen gedaan worden. De extra taken kunnen wachten. Het kost ook veel tijd om voor mij van alles te doen. Mijn handelingen verlopen in een langzaam tempo.
  @Annelies vdB, helemaal mee eens, maar de weblog is nu ook een goede afleiding.
  @Elma, net wat Ine zegt, er kan pas een handtekening op zodra er loopgips is.
  @Peti, dank voor deze tip, ik had daar nog niet aan gedacht. Peter gaat zometeen naar de thuiszorgwinkel om de rolstoel te halen, dan kan hij gelijk vragen naar een gelkussen.
  @Annemie F, o leuk. Ik ga meteen naar Google voor het tenen lezen.
  @Arga, de knop omdraaien en me gaan aanpassen.
  @ine, grappig, the girl on the bed. Ik zou er bijna iets creatiefs mee gaan doen.
  @lheurebleue, ik heb geen andere keus.
  @martine, dank je.
  @Marijna, je moet gewoon snel omschakelen of je wilt of niet.
  @Marianne, gezondheid is je rijkdom!
  @Tijm, ja geweldig dat iedereen zo goed meehelpt en dat jullie via mijn blog zo meeleven. Dat doet een mens goed.
  @Jose, superfijn!
  @Mieke S, dank je voor je zeer positieve gedachten.
  Jij zit op dit moment zelf in een zeer lastige en vervelende positie. Het is begin mei en als het goed is volgt er voor jou snel een operatie zodat jij eindelijk van de pijn wordt verlost. Toch raar dat jij zolang met die pijn rond moet blijven lopen, nou ja, meer liggen dan iets anders.
  @Basje, we gaan voor een mooie fleurige vlag!
  @elza, ze doen het graag. We staan altijd voor elkaar klaar.
  @Kaneeltje, de pijn valt op dit moment reuze mee. Laten we hopen dat dit zo blijft.
  @Liliane, dank je.

 19. Berthi wat een naar verhaal.Eind vorige week thuis gekomen van een 3 weekse vakantie,ging ik er voor zitten om al de logs van de afgelopen tijd te gaan lezen.Er waren verscheidenen logs,die mijn intresse hadden,maar helaas kon ik daar niet meer op reageren.
  Maar op jou ongeval kan ik wel reageren.Dit is gewoon dikke pech,die ook vast wel pijnlijk was.Ook ben je nu niet meer zo mobiel als je wel zou willen.Maar maak van de nood een deugd en richt je op de dingen die je wel kunt doen.Als ik je goed kan inschatten,denk ik dat het wel zal lukken,alhoewel je natuurlijk eerst aan deze ongemak moet wennen.Ik wens je hier heel veel sterkte bij en een grote dosis geduld is hierbij zeker van toepassing

 20. Wat een schrik en zo ongelukkig terecht komen. Heel veel beterschap en laat je maar lekker verwennen.

 21. Hè,hè toch. Dat wordt lastig, een mank pootje. Heel veel sterkte toegewenst en rust houden.Ik heb eens een week in het gips gezeten, mocht ook niet belast worden, daarna 5 weken tape en het ergste vond ik de afhankelijkheid. Dus heel veel sterkte toegewenst en beterschap natuurlijk.

 22. Lees het nu pas en wens je een heel snel en goed herstel.
  Probeer er maar het beste van te maken!
  XXXm

 23. @Peti, bedankt voor de geweldige tip. Ik zit nu op een heerlijk gelkussen terwijl ik deze tekst zit te typen.
  @Truus, Miriam, Petra M, Marie-Antoinette en Martine, dank je wel voor jullie lieve reacties.

 24. @marcella, tja, veel geduld moet ik opbrengen.
  @Mirjam Pet-Jacobs, een simpele val met grote gevolgen.

 25. Berthi heel veel sterkte de komende periode. Als de pijn verdwenen is en je gewend bent aan het blok aan je been wordt het allemaal weer wat gemakkelijker voor je.

 26. Hallo Berthi,
  Wat heb jij een pech gehad zeg. Mijn moeder, zus en ik wensen je heel veel sterkte en beterschap toe!
  Veel liefs en groetjes,
  Maria Mula

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *