Onfortuinlijk ongeval

Gisteren is er geen log geplaatst vanwege het onfortuinlijke ongeval van onze moeder. Ze is met de fiets gevallen en daarbij heeft ze een zeldzame breuk opgelopen. Daardoor moet ze de komende 6 weken in het gips zitten. Ze is nu nog herstellende in het ziekenhuis na een operatie te hebben gehad. Deze is voorspoedig verlopen en ze mag binnenkort weer naar huis. Wij danken iedereen, namens onze moeder, voor de vele lieve reacties!

Matthijs, Thijmen en Eline

38 gedachten over “Onfortuinlijk ongeval

 1. Goeden morgen Berthi ,
  Dat is geen eenvoudig ongelukje , maar veel meer .
  Zo had je onverwachts de hulp van het ziekenhuis nodig .
  Ik hoop dat je toch een beetje goede nachtrust mag hebben en je snel door de 6 weken heen komt .
  We denken aan je en de allerbeste wensen voor een goed herstel !
  Lieve groeten , Gerrie

 2. Berthi, wat een ellende.
  Zo gevallen.
  Een zeldzame breuk.
  En een operatie.
  Heb je nog veel pijn ?
  Heel veel sterkte!
  En van harte beterschap !
  Groeten,
  Annemie Jacques Guido Francy

 3. Heel veel sterkte komende tijd, ik voel met je mee. Eergister heb ik ook mijn moeder naar het ziekenhuis gebracht, (benauwdheid) Ik vond het wel wat dat oude mensje daar achter te laten. Ze is bijna 97 en heeft nog nooit in het ziekenhuis gelegen!

 4. Lieve Berthi! Zo…dat liep dus niet met een sisser af. Wat afschuwelijk voor je! Zo actief zijn en dan even, nou je even, niks kunnen. Ik hoop nu maar dat de operatie goed is gegaan , dat het resultaat goed zal zijn en dat je over een tijd weer stevig op beide benen/ voeten kunt staan! Heel veel sterkte ook voor je familie. Ik neem gauw contact op,heb ook wat te vertellen. Nu even niet. Liefs Frouke

 5. O wat erg zeg. Een ongeluk zit in een klein hoekje maar kan zeer grote gevolgen hebben.
  Berthi, ik wens je heel veel succes met je herstel!! Doe aub maar rustig aan. Wij kunnen echt wel op je wachten.
  Matthijs, Thijmen en Eline, wat schrikken ook voor jullie!
  Gelukkig gaat het goed komen. Ontzettend attent dat jullie dit postje plaatsen zodat we niet ongerust hoeven te worden.
  Sterkte iedereen!

 6. Gisteren was ik wel wat cru met de krukken of rolstoel. Ik voelde gewoon aan, dit is erger dan wij denken. Bij een verstuiking had Berthi zich naar de computer gesleept en had weer een logje geplaats over de kruisjes die deze week zo in de belangstelling staan.
  Nu moet zij dit kruis(je) dragen, heel veel sterkte en beterschap.
  Man en kinderen krijgen nu een extra taak om alles goed te laten verlopen. Was, boodschappen, koken, poetsen en nog zo veel meer.
  Elma

 7. Lieve Berthi en familie, dat is schrikken! Ik hoop dat er goed voor je gezorgd wordt. Veel sterkte toegewenst!!!

 8. Wat erg Berthi, hopelijk geneest ze voorspoedig en mag ze weer snel naar huis.
  Sterkte en van harte beterschap voor je moeder.
  Groetjes
  Ines

 9. Beste Berthi en familie,
  Wat een naar gevolg van de val met de fiets. Heel veel sterkte en een goed herstel gewenst.
  Hou je taai, Berthi!

 10. Lieve Berthi en familie,
  Dit is dus niet zomaar even gevallen, dit is veel meer met zeer nare gevolgen. Heel veel sterkte!!!

 11. Dear Berthi … Very sorry to hear about the accident. I hope you do not have much. Six weeks will quickly pass. You will have plenty of time to rest 🙂 My best wishes for a quick recovery. Pelin

 12. Dag familie
  Idd. een ongelukkige val, met vaak een langdurige nasleep voor de gehele fam. Denk hierbij aan het aanslepen van documentatie
  /inkijk/je niet vervelen materiaal/of het comfortabel neer/ver/of op hoogte zetten van de computer zodat de getroffene toch zelfstandig enige uurtjes kan doorbrengen als uitgebreid handwerk niet vanzelfsprekend is.
  PS. sokken breien met 4 korte naaldjes wil zelfs .i.g.v. een gipsen arm heel goed lukken!
  Ook natuurlijk het zelf invullen van de huishoud taken!!
  Sterkte en geduld
  Ton Kersten

 13. Ach, Berthi wat vervelend. In het gips en 6 weken verplicht rusten. Ik heb met je te doen. Ik hoop voor je dat de genezing voorspoedig verloopt.
  Familie dank aan jullie dat jullie ons op de hoogte houden.

 14. lieve berthi,
  wat een onaangenaam bericht!
  ik hoop dat de breuk snel herstelt.
  dat zal moeilijk worden, zo beperkt te zijn en het rustigjes aan te doen. maar misschien goed voor het innerlijke leven 😉
  ik wens je beterschap en veel zen toe!

 15. Wat is dat hard aangekomen. Ik leef mee met Berthi en haar familieleden die het nu even zonder haar moeten stellen. Een spoedig herstel gewenst.

 16. Lieve Berthi en familie, wat een schrik! ik wens je een voorspoedig herstel. Met jouw optimistische aard ga je ook hier weer het beste uit halen. Kinderen bedankt voor het plaatsen van het bericht, ik maakte me echt zorgen: Berthi die nog nooit een log oversloeg. Dat je vlug naar huis mag komen om in eigen omgeving te herstelen. Veel liefs voor jullie allemaal, Miriam.

 17. Lieve familie….hartelijk dank voor de berichtgeving..we horen graag van tijd tot tijd hoe het met jullie (gekwetste)Moeder gaat…ik vind dit zo’n mooie omschrijving.
  We hopen nu ze in het gips zit dat ze geen pijn heeft dan heeft ze misschien zin om te lezen of te schrijven en kan ze haar tijd lekker invullen. Breng vooral de hartelijke groeten over en beterschap gewenst !! Jullie ook sterkte in deze andere toestand…HUISHOUDING DOEN EN HEEN EN WEER NAAR HET ZIEKENHUIS…maar misschien is ze al thuis in middels ??

 18. Tjeetje, die moeders toch! Wens haar heel veel beterschap, en jullie ook heel veel sterkte met alle drukte.

 19. Lieve Berthi, wat vind ik dat érg voor je. Pijn hebben en helemaal uit de roulatie zijn, weer op gang proberen te komen na hertel. Dat wordt een vreemde tijd voor je, maar ik weet zeker dat jij die tijd toch op een positieve manier gaat invullen.
  Ik wens je heel veel sterkte toe en beterschap toe en ook voor je gezin. Jullie zullen zeker goed voor jullie vrouw en moeder zorgen.
  Lieve groet van Corrie.

 20. Lieve Berthi, wat een ellende en wie had er nou kunnen denken dat jij nog eerder in het ziekenhuis zou belanden dan ik!
  Haal nu uit de situatie wat je eruit kunt halen: zes weken is te overzien; als je eenmaal een goede pijnstilling hebt dan komen de voordelen. (écht hoor, ik spreek uit ervaring): Gedwongen rust valt best mee. Je kunt veel lezen, je komt psychisch ook tot rust, je kunt veel nadenken, reflecteren. Je leert de mensen om je heen op en andere manier kennen en zien. In tijd van nood leer je je vrienden kennen (en schiften!). Dat kan verrassend zijn, soms aangenaam soms vervelend maar je ziet je leven duidelijker en je leert (andere) prioriteiten stellen.
  Veel sterkte en geniet van de goede zorgen van de mensen om je heen!

 21. Lieve Berthi, ik wil via deze weg het allerbeste wensen. Hoop dat de revalidatie vlot verloopt en dat je wat rust kunt vinden in andere dingen. Misschien ontdek je nu weer nieuwe dingen dan voordien.
  Laat je maar eens goed verwennen ……

 22. Gelukkig dat de operatie goed is verlopen.
  Zes weken is niet niks om uit te rusten! Je liet ooit een foto zien van nog te lezen tijdschriften en boeken. Je zult je in ieder geval niet vervelen!
  Rust vooral goed uit!

 23. Zes weken rusten, dat is een hele opgave voor jou, Berthi. Maar misschien een mooie tijd om de stapel leesvoer door te werken, die al zo lang op je wacht.
  Ik hoop dat de revalidatie voorspoedig zal gaan en dat je weer snel mobiel zult zijn!
  (Gezinsleden sterkte met het uitvoeren van Berthi’s taken ;-)))

 24. Hoi Berthi en familie
  Van harte Beterschap en heel veel sterkte voor het volhouden van de tijd je huishouding draait wel door heb ik begrepen
  Groetjes Elly S

 25. Dit was dus niet zomaar een val!!
  Zelfs een operatie was nodig voor het herstel.
  Berthi veel sterkte met het gedwongen “nietsdoen”.
  Je kinderen nemen in ieder geval de honneurs mooi waar hier op je log.
  Wij blijven op de hoogte van al je wel en wee.
  Dank jullie wel daarvoor.

 26. Hé Berthi, wat een sof………
  Je kunt er in de komende weken dus niet echt op uit. Jammer want in de maand mei wordt het buiten zo mooi en jij kunt heel goed fotograferen, weten wij. Het goede nieuws komt van de stapel boeken, die eindelijk aan de beurt komt, de kranten, die nu gelezen worden en het altijd geduldige internet, dat gewoon jóuw tempo volgt. Sterkte en beterschap. Het is allemaal zó weer voorbij….

 27. Matthijs, Thijmen en Eline, Dank je wel voor het plaatsen van jullie berichtje. Berthi, wat een schrik en naar voor jou. Ik hoop dat je snel verder thuis mag uitzieken. Toen er geen logje kwam van jou, kreeg ik een wat onaangenaam gevoel. Gelukkig dat je kinderen dit berichtje plaatste. Wens jou en je familie sterkte en hoop dat je snel weer thuis bent. Een dikke knuffel van mij.

 28. Jeetje wat een toestand, wens haar veel sterkte.
  Vooral met de pijn.
  Ik ben wat laat met reageren want bij ons is manlief de klos, voet in het gips en ook rustig aan.

 29. Lieve Berthi ik wens je heel veel sterkte.
  Ik hoop dat je wat handwerk op kunt pakken. En nu tijd voor mooie boeken, door deze situatie gedwongen rust en neem de tijd hier voor.
  Je kan niet anders heel vervelend, had zoveel andere plannen natuurlijk.
  Laat je lekker verwennen door je geliefden om je heen.
  Heel veel liefs José

 30. Lieve mensen,
  Dank je wel voor alle lieve reacties en jullie medeleven. Dat doet me erg goed.
  Ik ben weer thuis en zal vanavond een uitgebreide log schrijven over het hoe en wat, maar ik kan al wel zeggen dat Elma het goed aanvoelde. Met een verstuikte voet had ik beslist een logje gemaakt, maar helaas is het erger. Het worden krukken en een rolstoel. Ik mag me alleen binnen kleine stukjes verplaatsen met de krukken en zodra ik even naar buiten wil, dan moet ik in de rolstoel waar ik mijn been languit op kan laten rusten.
  Helaas is het geen simpele breuk, want die zou sneller herstellen. Er is botje in mijn voet verschoven, de orthopeed vergeleek het met een schouder die uit de kom is. Dit komt zelden voor. Het genezingsproces in mijn geval gaat veel langer duren dan met een gewone botbreuk. Het is gebeurd en ik heb gewoon ongelooflijke pech gehad,en dat kan iedereen overkomen.
  Ik ga mijn verplichte rust zeker omzetten in iets positiefs. Later meer hierover.
  Het zal wel wennen zijn.
  Mieke S, wie had dat nu gedacht dat ik voor jou in het ziekenhuis zou belanden? Ik heb zelfs kennisgemaakt met morfine.
  @Elza, o jee, wat naar. Heel veel sterkte en beterschap voor je man.

 31. Dag Berthi,
  Ik wens je heel veel sterkte toe met het herstel. Gelukkig kun je nog wel een handwerkje of leesboek ter hand nemen.

 32. Tjonge Berthi wat een narigheid. Dat is niet zo maar een val van de fiets. Hopelijk heb je niet al te veel pijn. Die zes weken gedwongen rust is voor jou denk ik het minste probleem. Man en kinderen helpen en jij krijgt tijd voor een heleboel boeken. Als de zon gaat schijnen kun je misschien lekker in de tuin bivakkeren. Vandaag waren we in het Textielmuseum in Tilburg. Leuk!!! In de winkel zag ik je boekje over mangeldoeken liggen en was plaatsvervangend trots.
  Heel veel sterkte en beterschap,
  Anneke SK

 33. Deze stille lezer wenst je een voorspoedig herstel en zoals hiervoor ook al opgemerkt een boek en/of handwerkje gaat hopelijk nog wel lukken.

 34. dag Berthi, tjonge jonge dat is niet niks allemaal, gelukkig ben je een postitief ingesteld mens. Ik wens je een voorspoedige beterschap, groet Elly

 35. en dan denk je grrr en nog eens grrr, maar op een geven moment kún je het, jezelf weer wassen weer plassen 😉 zelfs comfortabel liggen en weer wat doen, maar eerst die eerste dagen door! sterkte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *