Noi di Milano

Borduurgroep Noi de Milano is een vriendengroep die als passie het borduren in kruissteek heeft. Elke woensdagmiddag vanaf 14.30 uur komen ze bij elkaar in het Instituut zusters Ursulinen in Milaan om samen te borduren, ideeën uit te wisselen en elkaar tips te geven. Ze organiseren tentoonstellingen en rondleidingen in Italië en het buitenland. Van 22 tot 30 mei 2010 staat een expositie gepland van 130 reproducties van merklappen vanaf 1500, afkomstig uit verschillende landen. En dat de Nederlandse merklap het goed doet, is te zien aan het affiche.

5 gedachten over “Noi di Milano

  1. Dat lijkt mij ook zo heerlijk weer. Gezellig met borduren bezig zijn en ideetjes met elkaar uit te wisselen. Mijn plekje bij Elma mis ik altijd nog.

  2. Wat een leuke beeldspraak lheurebleu! Ik zie je zitten en met je facettenogen alle kruisjes registreren! Lijkt me inderdaad een prachtige groep en ik wilde dat ik dáár nu eens even kon kijken! Zo langzamerhand zijn er rondritjes Europa te maken langs allerlei schoons….

  3. Er wordt wat afgekruist in deze wereld.
    Hilda gelukkig zien wij elkaar dagelijks bij Berthi. Je moet maar niet te diep nadenken over missen, dan komen de traantjes.
    Elma

  4. Wat een mooie werken maken zij! Ik heb er prachtige foto’s van gezien en ja dat doet goed om de Nederlandse merklap op het affichea te zien, het is ook een plaatje!
    In onze woonplaats hebben we ook een Ursulinenklooster, nu nog een stel borduurvriendinnen en wie weet wat er dan gebeurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *