Lace nails

In de modewereld is kant in. Voor de doorbraak zorgde Madonna in de jaren negentig. Zij droeg veel kant waarop de textielindustrie insprong. Hieruit blijkt maar weer dat bekendheden een grote invloed hebben op de modewereld. Nu wil het geval dat sinds kort Amerikaanse sterren kant op hun nagels plakken. Jennifer Lopez en Blake Lively zijn al helemaal fan van de nagels met kant. Wil jij ook zulke mooie Lace nails, dan kun je hier de online workshop volgen.

Wil je extra elegant zijn, ga dan aan de wandel met de kanten schoenen van Christian Louboutin.

15 gedachten over “Lace nails

 1. Op die hakken!!!!!!
  Nee dank je wel. Ik hou m’n enkels liever héél 😉

 2. daarop lopen, nee,maar wel heeeel elegant! zulke nagels…ik moet lachen, af en toe ben ik zo optimistisch dat ik mn nagels (gewoon) lak en dat houdt het al geen dag uit,laat staan kanten nagels!! het zouden bij mij denk ik nagels met franje worden…

 3. misschien zitten ze wel heel lekker, die schoenen 🙂
  en wat betreft die nagels….ehhh kun je je handen dan nog wel gebruiken met al die ringen en kunstnagels ? Ik zie me er nog niet mee borduren, een uitje snijden, een struikje planten of lekker met Sophietje spelen.
  Ik denk dat dit meer iets voor Dames is 🙂

 4. Zowel de nagels als de schoenen vind ik mooi.Kant heeft iets. Vroeger liep ik op naaldhakken van 10cm. Geen grammetje pijn. Tegenwoordig draag ik zelden nog schoenen met een hakje. Niet hoger dan 3cm en dan ben ik blij als ze uit kunnen. Ik snap ook niet hoe mensen kunnen werken met lange nagels. Momenteel zien ze bij mij er niet uit. Echte rouwrandjes. Tja, wat wil als je in de tuin werkt.

 5. Ja, werken met lange nagels..laatst zag ik bij de benzinepompkassa hoe het meisje de toetsen van haar kassascherm bediende met nagels die vierkant gemodelleerd een centimeter uitstaken (en zwart gelakt waren ,maar dit terzijde):vingers naar binnen gekromd en met de knokkels van wijs- en middelvinger! hilarisch!

 6. Hahaha die hoofdletter D doet het ‘m wel, Marcella! Inderdaad iets voor Dames, deze kantmode.
  De peeptoe-schoen is een mooie methode om “hallux valgus” te krijgen. (Google daar maar eens de plaatjes van! Brrrrr)

 7. Bij de lijst met benodigdheden voor het maken van deze nagels zijn ze een ding vergeten: een vaste hand….Maar mooi vind ik ze wél.
  Met schoenen heb ik niks! Ik ben nog van één paar voor de zomer en één voor de winter (plus laarzen, wandelschoenen, open slippers voor 30graden plus en oude voor in de tuin) en vreselijk als ze versleten zijn: dan moet ik nieuwe kopen.:-((

 8. Aan de nagels moet ik niet denken. Eenmaal heb ik mij laten verlijden om plaknagels te laten plaatsen. Lang heb ik er niet van genoten, de eerste dag verloor ik er al twee (het was nog garantie) maar nooit meer.
  Wat betreft de hakken van de schoenen heeft Ton,
  mijn groentetuinman wel een oplossing.
  Makkelijk voor het poten van de preien.
  Elma

 9. @Marcella, volgens mij draagt ze geen ringen, maar zie je de tasbeugel die rijkelijk versierd is!:-) Maar goed, dan nog lijkt het me niet handig om met kanten nagels in de tuin te werken of huishoudelijke klusjes te doen. Bij mij zou er in ieder geval weinig van over blijven!:-)
  Overigens denk ik wel dat bij Sophietje de kanten nagels in de smaak vallen!:-)
  @Hilda, als ik jouw lengte had zou ik geen hakje nodig hebben!:-) Nu kies ik dus altijd voor een klein hakje om zo een paar centimeters er kunstmatig bij te kweken!:-)
  @Mieke S, O zo herkenbaar! Ik heb een paar laarzen die er eigenlijk niet meer uitzien, en aan de zijkant laat de naad ook al los, maar ze zitten zo lekker… Gisteren deed ik de laarzen aan en dacht bij mezelf dat het bijna niet meer kon. Zodra de lente echt doorzet, moeten ze weg… Dit dacht ik overigens vorig jaar al. Nu doorzetten en niet nadenken, gewoon de container in!
  @Frouke, het valt me vaker op dat meisjes die achter de kassa zitten van die lange nagels hebben. Onpraktisch, lijkt me. De nagelstudio’s zijn er goed mee!
  @Saskia, de rillingen lopen over mijn rug. Tijdens mijn lezing afgelopen dinsdag liet ik ook van die enge voetfoto’s zien.
  @Elma, Ton ziet de praktische kant van de schoenen!(*_*)(*_*)(*_*)(*_*)

 10. schoenen met hakken en nagels met kant, Het zou bij mij niet staan, voor geen meter, Mijn handen zijn sowie so al te al te fraai meer om te zien , maar gelukkig kan ik ze nog gebruiken en dat is veel belangrijker dan een kantje eraan,

 11. Die nagels nou nee. Maar die schoenen zijn toch wel heel mooi. Die hakken met rood gevoerd. Prachtig. En als je erop loopt voel je je meteen ook anders, loop je ook anders. Als ik uit ga draag ik nog steeds naaldhakken. Maar op een “normale” dag ga ik ook voor het gemak.
  Anneke SK

 12. @Berthi, het is dus een soort boksbeugel met inhoud. Wel veilig in OV en in donkere steegjes 🙂 Hier is over nagedacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *