Zeeman onderbroek

Björn Borg onderbroek uit, Zeeman onderbroek in! De winkelketen Zeeman komt met een grandioze stunt. Bestel via de website een ‘gratis’ boxershort of hipster. Je betaalt € 3,90 voor de verzendkosten en handelingskosten. Een enorme run is ontstaan op het kanariegele ondergoed. In vier dagen tijd gingen 8000 stuks over de digitale toonbank. Zeeman is inmiddels actief op Twitter waar berichtjes staan als: ‘Je schijnt er niet meer bij te horen als je deze niet hebt’, of ‘Whaaa ik heb een Zeeman boxer besteld. Ik ben hiiiip’, of ‘Zeeman boxer voor boys wordt de nieuwe Björn Borg, hahaha.’ Het is afwachten hoelang deze hype gaat duren!

18 gedachten over “Zeeman onderbroek

 1. Ik zag het op tv vanavond!! Riep DS erbij…maar die wil er niet mee gezien worden. Het kan natuurlijk ook zijn dat ik hem net op dat moment stoorde ;-)))
  Trouwens, ik draag al zeeman!

 2. Een gele short. Een verkeerde kleur voor een short. Ik mag de heren 100 euro geven maar zelf dan zouden ze het niet aan trekken. En de naam lopen ze niet warm voor.

 3. Nee, geel is niet de kleur waarin wij ons zouden willen hullen, ook niet als onderste laagje.De naam? Ach,voor sommige dingen is het een heel handige winkel. Er zijn kinderen spottend Zebra-kindjes genoemd.Gekleed in Zeeman- en Wibra-onderdelen, maar als je het slim en selectief aanpakt kun je dat ook als geuzennaam zien! Een beetje in de strijd tegen de schattige supermerkkleding voor zelfs de hele kleintjes die krap 1 maand mooi kunnen zijn in pakjes en jurkjes en schoentjes van meer dan 45€ per onderdeel…het is onder sommige jonge moeders zelfs uitgegroeid tot een soort sport:Zebra-onderdeeltjes gecombineerd met practisch nieuwe dure “A-merkkleding”, gekocht voor een prikje in de kringloopwinkel. En dan zíen ze er schattig uit! Maar gele boxershorts…nee toch maar niet.

 4. hihi, goeie stunt.
  Ik hoorde over 40.000 stuks. (of was ik nog te slaperig)
  Nee de jongelui trekken hem vast niet aan, maar wie bestelde ze dan !!!???
  Ikke nie.
  Weet van mijn oudste kinderen, in hun tienerjaren, dat je nooit bij zulke zaken mocht kopen en zéker niet gezien worden met een plastic tasje van hen. Ik kon alleen maar in zulke zaken kopen en mijn dochter zag er altijd heel leuk uit. Er werd vaak gevraagd wáár heb je dat gekocht ???
  Heel verstandig zei zij dat haar moeder het had gekocht, maar omzeilde de winkelnaam !!;-))
  De kwaliteit is niet altijd hetzelfde, maar voor kinderen die in de groei zijn of vaak veranderen maakt dat niets uit.
  Nu is er ook een hele leuke baby lijn, niks mis mee.
  (pssst zelfde als ine, maar geen geel ;-))

 5. Nee, mijn Piet is géén kanarie!
  Maar wel een prachtige reclamestunt van Zeeman. Iedereen praat/schrijft er immers wel iets over. “Het gaat er niet om hoe ze over je praten. Als ze maar over je praten.”
  Ik vraag me af wie die 8000 onderbroeken heeft gekocht. Misschien Zeeman zelf om de hype op gang te helpen???

 6. Juist omdat bij dit product werkelijk alles fout is, wordt het vanzelf hip, zegt men. De reclame valt in ieder geval op. Woensdag zag ik de grote zeemanreclame voor het eerst op het station. Je kunt er niet omheen.
  Helaas zal deze kanariegele onderbroek niet in huis komen. Wij vallen niet voor deze kleur!:-)Maar… het blijft een geweldige vondst van Zeeman. Overal lees en hoor je erover. Betere reclame bestaat er niet!

 7. Enige stunt !! Er zullen genoeg zijn die hem wel bestellen. Voor de zomer.
  Ik hou mij maar bij mijn eigen kleurtjes al jaren wit en zwart !!

 8. Ooh mijn vroeger vriendje van de lagere school was dus Zeeman helemaal ver voor !
  Vorig jaar mocht ik hem en zijn vrouw weer eens ontmoeten toen ik een dagje naar mijn geboortedorp ging .
  Hoe het zo kwam dat hij een tijdje mijn vriendje was , dat verhaal is eigenlijk te emotioneel en te lang om te vertellen .
  We zaten in dezelfde klas en hij haalde mij s,middags vaak op van huis .
  Ik had mijn bordje al leeg gegeten en mocht van tafel , wanneer het nog te vroeg was om naar school te gaan , deden we nog een spelletje en het begon met een aftel versje wie er het eerst aan de beurt kwam .
  Ik weet toch niet meer hoe het was , maar in elk geval zoiets van heb jij ook geel aan je lijf . Niks te zien , maar hij wist het wel een liet een puntje geel van zijn onderbroek zien , kanariegeel .
  Dat heeft mijn mama gemaakt van mijn gele trui ! Mama van vriendje was handig en had 4 jongens te verzorgen . En die kanariegele trui die stond hem altijd zo prachtig met een donker koppie haar , en een echt balkenende kapsel dus met een lokje naar voren .

 9. Een heel opvallende reclame, vooral dat stukje ‘bil’ dat bij de dame zo zichtbaar is!
  Met Zeeman is verder niks mis en zeker voor opgroeiende kindjes is er veel leuks te koop.

 10. De jongens van mij gaan geen reclame maken voor zeeman. Zoals ik hier boven heb geschreven maar het maakt hen niets uit om daar inkopen te doen. Ook met een plastic zak van zeeman zouden zij zich niet voor schamen.Ik heb voor de jongens jassen en spijkerbroeken daar gekocht. Als je goed keek kon je best prima kwaliteit broeken kopen. Nu koop ik ’s winters steunkniekousen van 40 den daar. Zeer geschikt voor mijn werk en niet te duur.

 11. Gerrie, wat pikant. Een klein stukje gele onderbroek. Wat waren de moeders van die tijd zuinig, alles kon weer gebruikt worden.
  Mooie herinneringen.
  Elma

 12. @Gerrie, enig verhaal! Tussen geel en geel zit altijd nog een verschil. Voor Thijmen kocht ik eens een geel vest, en het stond hem erg goed. Alleen was het geen kanariegeel. Maar je hebt gelijk. Personen met een donker koppie haar kan geel erg goed staan.

 13. Zeeman ondergoed niets mis mee, draag ik al jaren. Maar ik hou het toch maar op mijn witte slips, ze zijn goedkoper dan deze boxers, komen niet boven mijn broek uit en ik betwijfel of de boxers net zo lang meegaan als de witte slips.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *