De zwaan

Deze magnifieke foto’s zijn gemaakt door Henk Hoogstraten. Je vindt hem vaak met zijn camera in de omgeving van Papendrecht. Henk is een echte dierenliefhebber en zet ze graag op de foto, en niet onverdienstelijk zoals je kunt zien.

18 gedachten over “De zwaan

 1. De onderste foto van de zwaan die onder water kijk, is geplubiceert in het Algemeen Dagblad Editie Dordrecht. In de rubriek goed gezien

 2. @Henk Hoogstraten, terecht dat de onderste foto werd gepubliceerd in het AD. Overigens mag de bovenste foto er ook zijn hoor!!!
  Broer en zus zijn zeer creatief met de handen! De een met naald en draad en de ander met de camera in de hand. Complimenten!

 3. Ja, broertje daar sta je dan bij mijn geliefde weblog van Berthi.
  Je beloning ligt al klaar, melkchocolade met hazelnoten.
  Die kom je maar halen als het weer beter is, nu ijzelt het hier.
  Kun je op Lauwersoog weer veel foto’s maken.
  Elma

 4. Elma ruim je hem wel goed op, pasop met muizen en dat mannetje uit Winsum

 5. Dit is mooi!!
  En dat je zo dichtbij kon komen!
  Jaja d’r zijn lenzen voor maar toch….als ik naar die bovenste kijk en de scherpte/diepte daarvan.

 6. Prachtig! Elma, je hebt een creatieve familie zo te zien…dat had je me nog niet verteld! En gevoel voor humor ook..die tweede foto, kostelijk! Groet van Frouke die met haar pijnlijke middelvinger nu ook nog zit te typen! Je weet waarvan het komt hè? Hekel aan vingerhoeden, maar het wordt mooi!

 7. Om je heen kijken en ZIEN is een kunst; het dan ook nog zo mooi kunnen fotograferen….complimenten!

 8. Leuke foto’s. Zal de zwaan bij de tweede foto nu eten zoeken of had hij last van koude oren? De unox muts was hem vast te groot

 9. Prachtige foto’s.Er zijn in deze winter natuurlijk heel veel foto’s gemaakt.Of ze allemaal zo mooi zijn als de onderste foto,want die is echt mooi.Er is bij ons in het noorden vannacht weer een laagje sneeuw gevallen.

 10. Deze zwaan heeft het geluk dat hij nog een stukje open water heeft kunnen vinden en zo hoopt hij nog wat voedsel te kunnen vinden.
  Of: Zou je kunnen spreken van Struisvogelpolitiek, deze zwaan denkt door de kop onder water te steken dat de fotograaf hem niet ziet.
  Op dit moment is het een grote vraag, wel of niet bijvoeren?
  Staatsbosbeheer voert de Schotse Hooglanders in de Kollemerwaard dagelijks met hooi.
  Elma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *