Holy stitch

Holy stitch krijgt een vervolg, en wel op 12 en 13 februari 2010. Het is een tweedaagse craftymarkt voor zowel professionals als beginners. De lokatie is uniek. In de Friese hoofdstad dient een van de cellenblokken van de voormalige gevangenis de Blokhuispoort als ludiek portaal voor de creatievelingen, en krijg je als bizar extraatje je eigen cel waarin je twee dagen lang je winkeltje neer mag zetten! Op dit moment zijn er nog plaatsen vrij voor deelnemers. Je kunt contact opnemen met Naomi Klees,
e-mail: chibi_noni@hotmail.com
Voor bezoekers is de toegang gratis. Op vrijdag 12 februari is de craftymarkt geopend van 11.00 tot 20.00 uur en op zaterdag 13 februari van 10.00 tot 18.00 uur.

13 gedachten over “Holy stitch

 1. ik stond er de vorige keer ook en het is erg leuk om te bezoeken maar ook om te staan. Heerlijk zo’n markt met eigentijds handmade.
  misschien tot daar dames in of buiten de cel
  groetjes nynke

 2. Leeuwarden is een mooie stad, maar net iets te ver weg. (naar Drs.P)
  Als zo’n gelegenheid in Limburg zou komen, zou ik me onmiddellijk aanmelden. Maar de reis- en verblijfkosten voor Holy stitch zouden voor mij groter zijn dan de opbrengsten.
  Jammer, want het lijkt me enig!

 3. Is het de bedoeling dat er alleen breiwerken in geleverd word. Een aparte lokatie. Je wordt nu niet afgeleid door een bijzonder mooie omgeving.

 4. @Hilda, niet alleen breiwerk. Het gaat om allerlei technieken.
  De lokatie is heel bijzonder. Net als voor Saskia is het voor mij niet om de hoek. Ik hoop dat er genoeg bezoekers vanuit het noorden de weg naar de Blokhuispoort zullen vinden.

 5. Wie in de gelegenheid is moet zeker een bezoek brengen aan deze gevangenis.
  Nynke maakt schitterend viltwerk en wil zich graag bekwamen in heel veel handwerktechnieken.
  Wij zullen in de toekomst nog veel werk van haar zien.
  Ze is ook begonnen met een pronkboek.
  Elma

 6. Wat een enig idee om mensen op zo’n bijzondere locatie gelegenheid te geven om hun spullen te verkopen en wat zal er veel leuks te zien en te koop zijn.
  Ik was trouwens een hele tijd verdwaald in de link van je vorige log Berthi. Ook ik kan de “Flow” niet weerstaan, het zijn de kleuren en prachtige motieven die me steeds weer doen bezwijken.

 7. holy stitch is een markt waar iedereen die ‘hippe’ handgemaakte dingen maakt een cel kan huren. En dat kan van alles zijn zolang het geen fabriekswerk is. Vorig jaar was er bijvoorbeeld een cel met zeep, grafische vormgeving,allerlei dingen gemaakt van oude platenhoezen, tassen, kinderkleding, woon accessoires en mijn vilt ( kijk voor de link op mijn webshop). Vooral veel dingen met liefde en met de hand gemaakt.
  Het is leuk om te zien dat er zoveel mensen creatief bezig zijn, en je wordt er hebberig van alle spulletjes

 8. Op 12 maart 2010 verschijnt;
  De art deco van Ella Riemersma 1903-1993
  250 illustraties. [Z]OO Producties – Eindhoven. ISBN 978-90-74009-68-3
  Leverbaar vanaf 12 maart 2010 bij de boekhandel.
  met afbeeldingen uit het prentenboek vier kinderen in het Zouteland, Van Goor, 1928

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *