Happy New Year

Het nieuwe jaar werd ingeluid door veel, heel veel vuurwerk. Ik moet er niet aan denken voor hoeveel geld de lucht inging. In de loop van de eerste dag van 2010 aten we de laatste oliebollen en appelbeignets op en bij familie werd het glas geheven op een gezond en mooi 2010. En dat wens ik ook al mijn lezers toe! Tevens proberen we van 2010 met z’n allen een magnifiek handwerk/textieljaar te maken. Vandaag maak ik een start om de hebbedingen, met een vleugje kitsch, van ik&roos onder de aandacht te brengen. Van alles is er maar één, en handgemaakt door Roos.

De afbeelding is een kaart van PIP Studio.

18 gedachten over “Happy New Year

 1. Berthi, alle goeds voor jou en je gezin voor het komend jaar. Ik wil eigenlijk geen hebbedingen meer kopen, maar er zijn natuurlijk uitzonderingen te bedenken ;-))

 2. de kop van het nieuwe jaar is er af!
  en er is voor miljoenen de lucht ingeschoten en er is miljoenen schade aangericht. merkwaardig begin van een nieuwe decade …

 3. Berthi de beste wensen voor jou en je gezin in het nieuwe jaar

 4. De beste wensen aan jou en aan je gezin. Natuurlijk ook aan iedereen die deze log altijd lezen en dat we een creative jaar in gaan.

 5. Wat het vuurwerk betreft, dat is gelukkig weer voorbij… De gezelligheid van de feestdagen houden we er nog even in, goed? En we lekker verder in het nieuwe decennium.

 6. Op de tv werd gezegd dat 78% van de nederlanders geen vuurwerk koopt omdat men het te duur vind. Dus 23% geeft 63 miljoen uit aan vuurwerk? Haast niet te geloven.

 7. Beste Berthi,
  Ik wens jou en je naasten een heel gelukkig en gezond nieuwjaar.
  Dank je voor al je werk voor je weblog in het afgelopen jaar.
  Ik geniet er iedere morgen van! En wat geef je veel inspiratie!
  Heel veel dank!
  Hartelijke groeten van Lia

 8. Ook vanuit de Bommelerwaard een heel gelukkig,gezond en creatief 2010 gewenst voor jou en je gezin Berthi!

 9. Een gelukkig en gezond 2010 gewenst voor alle lezers en lezeressen van deze web-log.

 10. Wat grappig Berthi, Saskia kwam bij mij op visite en maakte me erop attent dat jij ook pip liet zien vandaag. Toeval bestaat niet! Ik wens je een heel fijn jaar toe met nog veel inspirerende, creatieve logjes.

 11. hoi berthi,
  op een mooi en creatief jaar! Dank voor je vermelding van mijn website 🙂
  met groet,
  roos

 12. Dank je voor alle goede wensen.
  Zonde, zonde dat er zoveel geld de lucht is ingeschoten. Daar hadden we toch heel wat mooiere en betere dingen voor kunnen doen. Ja, en dan die ongelukken. Nee, het vuurwerk is niet mijn pakkie an!

 13. Veel gezondheid,inspiratie en creativiteit voor 2010 !!!
  Wat een originele site van “Ikenroos”. Herken heel veel spullen die ik tegenkwam toen ik 1½ jaar geleden het huis van mijn Oma,waar mijn Oom de laatste jaren nog alleen woonde,moest leeghalen.Helaas hebben wij heel veel weggegooid anders had ik haar er veel plezier mee kunnen doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *