Tas van een mangeldoek

Anneke L. kwam in de kringloopwinkel in Duitsland een mangeldoek tegen waarvan het middenstuk kapot was. Zij kocht de doek voor slechts € 0,50. Het goede gedeelte van de mangeldoek bleek groot genoeg te zijn voor twee tassen. Als decoratie zocht Anneke L. een patroon voor applicatiewerk. Haar keuze viel op een idee uit nummer 73 – juni 2009 – van Marie Claire idees. Vacances is met textielverf en met behulp van sjablonen aangebracht, die Anneke L. zelf maakte.

13 gedachten over “Tas van een mangeldoek

  1. Leuke tassen zijn dat geworden.Zo zie je maar weer zelfs oude kapotte mangeldoeken krijgen nog een second life.

  2. Leuke tassen!
    Mooi dat ze genoeg rood-witte rand had om de hengsels mee te maken. Dat maakt het helemaal af.

  3. af & toe zie ik zo’n mangeldoek, maar meestal vraagt men er heel wat meer geld voor. wat een leuk idee om er zo’n mooie, en stevige! tassen mee te maken.

  4. Na jarenlang onder druk te hebben gestaan heeft deze mangeldoek een nieuw leven. Opgefleurd met mooie motieven mag hij mee boodschappen doen. Anneke je hebt deze tassen mooi gemaakt en wij genieten er van.
    elma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *